Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 22:23)
Pamenu kai laikiausi teises, mano vairavimo isntruktorius manęs kažko ten irgi klausė apie kraują, tipo kad dėl to beria biggrin.gif bet taip nesupratau.. Aišku čia seniai ir buvo, prieįžš 4 metus  g.gif

na aš tai labai išsigandau, kai man taip pasake... dabar pagooglinau ir tikrai gali būti visi bėrimai nuo to, nes beveik 99,9% žmonių, kurie laiko gyvūnus turi parazitų doh.gif
Atsakyti
Na, tai nereiškia, kad kirminai nuo gyvūnų..
Mano pažįstamam rado kažkokią plaučių bakteriją... verysad.gif
Atsakyti
tai vermoxo nusipirkit, ir nebus jokių parazitų. Reguliariai kas porą metų reiktų išgerti, čia tas visiem rekomenduotina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 27 vasario 2010 - 22:55
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 27, 23:54)
tai vermoxo nusipirkit, ir nebus jokių parazitų. Reguliariai kas porą metų reiktų išgerti, čia tas visiem rekomenduotina

Bent vaistai.lt rašo, kad receptinis g.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit remokenduot gerą toniką(kad ant vatos diskelio užpilt ir tept veidą) nuo spuogų, o svarbiausia nuo inkštirų? nes prausiklį lyg ir išsirinkau, kremą naudosiu margaritos agurkinį.
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 02 28, 17:09)
sveikos, gal galit remokenduot gerą toniką(kad ant vatos diskelio užpilt ir tept veidą) nuo spuogų, o svarbiausia nuo inkštirų? nes prausiklį lyg ir išsirinkau, kremą naudosiu margaritos agurkinį.

Aš šiuo metu naudoju Rasos jautriai odai, patinka. Prieš tai naudojau n buteliukų margaritos, irgi man jie geri ir pigesni nei rasos smile.gif
Arba kitos giria Rasos probleminei odai toniką, nors man nusipirkus antrąjį buteliuką taip smirdėt ėmė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 27, 23:54)

Susidomejau biggrin.gif
Turiu ir suni ir kate, suo tai neaisku kokio brudo prisilaizo lauke, tai vien del sventos ramybes neatsisakyciau vaistu nuo kirmeliu..
O vermoxa parduoda be recepto? g.gif
Gal dar kitokiu vaistu nuo kirminu yra?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 03 01, 12:05)
Susidomejau biggrin.gif
Turiu ir suni ir kate, suo tai neaisku kokio brudo prisilaizo lauke, tai vien del sventos ramybes neatsisakyciau vaistu nuo kirmeliu..
O vermoxa parduoda be recepto? g.gif
Gal dar kitokiu vaistu nuo kirminu yra?

Šiaip ne tik rekomenduotina, bet ir būtina naminių gyvūnėlių augintojams profilatiškai pavartoti vaistus nuo kirmėlių. Būna įvairiausių jų, pvz. Pirantelis, Helminox (aišku, reiktų pasitarti su gydytoju ar vaistininku, kuriuos geriau). Parduodami jie be recepto.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 23:58)
Bent vaistai.lt rašo, kad receptinis  g.gif

vaistai.lt beveik visų vaistų anotacijose rašo, kad jie receptiniai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 kovo 2010 - 13:10
Sveiki

Man 30 metu, o dar vis kentejau nuo spuogu. Ilgai naudojau Avene produkcija skirta acne odai, bet nepasiteisino, vaiksciojau pas kosmetologe, tai tam kartui padedavo. Kai vaikscojau nescia, tai odyte atrode super, pagimdzius, spuogiukai grizo. Dabar jau 5 menesi naudoju Vichy Normaderm visa serija ir labai patenkinta - oda lygesne, poros susitraukusios, berimu visiskai apmazejo, jau nebeblizga ttaip kaip ankciau. Aisku dar naudoju drekinanacius serumus is Vichy taip pat. Bet esu labai labai patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 27, 23:37)
na aš tai labai išsigandau, kai man taip pasake... dabar pagooglinau ir tikrai gali būti visi bėrimai nuo to, nes beveik 99,9% žmonių, kurie laiko gyvūnus turi parazitų doh.gif

daug zmoniu nelaiko gyvunu bet spuogu turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 01, 20:21)
daug zmoniu nelaiko gyvunu bet spuogu turi ax.gif

tai juk kategoriškai niekas nesako, kad tie kure turi gyvūnus- tie turi spuogų. Sako kad yra tokia tikimybė
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 01, 22:25)
tai juk kategoriškai niekas nesako, kad tie kure turi gyvūnus- tie turi spuogų. Sako kad yra tokia tikimybė

tada ok mirksiukas.gif man nepasitvirtino si teorija.. smile.gif
Atsakyti