Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ne mama @ 2010 04 24, 15:35)
o kaip tu ji naudojai? as tai tepu tik ant spuogeliu, visos odos nebandziau tept ax.gif

ant viso veido, tai nepatiko schmoll.gif dabar myliu jojoba oil wub.gif
Atsakyti
O gal kas bandėt ozonuotą aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 24, 16:04)
O gal kas bandėt ozonuotą aliejų?

Kas tai yra? Pirmą kartą girdžiu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Daug labai gerų atsiliepimų girdėjau apie ozonuotą alieją. Pačią kosmetologė juo tepė po veido valymo.

Radau, kad ozonas dėl dezinfekcinių bei detoksikacinių savybių plačiai vartojamas jaunatviškiems spuogams, kitiems odos pažeidimams gydyti.

http://www_sos03_lt/...ejaus_fenomenas

Nemažai info yra ir pagooglinus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 balandžio 2010 - 16:10
hmm, mastau uzsisakyti, radau, kad yra ozonuoti alyvuogiu, kokosu, makadamiju aliejai, gal visai idomu pabandyti ne tik veidui, bet ir visam kunui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 24, 18:43)
hmm, mastau uzsisakyti, radau, kad yra ozonuoti alyvuogiu, kokosu, makadamiju aliejai, gal visai idomu pabandyti ne tik veidui, bet ir visam kunui bigsmile.gif

O kur užsisakinėsit ir kaip kainos tokių aliejų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 24, 15:26)
man irgi labai nepatiko ir netiko schmoll.gif

man taip pat netiko, isberia siaubingai doh.gif ir kas svarbiausia bert pradejo ipusejus antra buteliuka, kol as nustaciau kas mane beria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 23, 15:22)
Negaliu nuo savęs pasislėpti, praeidamas matau save veidrodyje, netgi kompiuterio ekrane matau savo veido atsispindintį. Nebegaliu taip gyventi. Sėdžiu ir tiesiog ašaros bėga, nieko negaliu padaryti sau

suprantu tave labai, nes pries keleta metu man lygiai taip pat buvo, juk nerasau, kad iskilo SPUOGAS vienas, kaip dauguma cia rasanciu ,gal situacija net blogesne buvo nei pas tave, buvo baisu, gyvenimo neturejau visiskai, i mokykla bijojau eit, po to i paskaitas, i autobusa bijojau ilipt, visur patycios ir tt. padejo tik roacutanas, jei leidi pinigus visokioms proceduroms ar kitiems vaistams, tai ar ne verciau nusiteikt ir isgert kursa roacutano... gal mazesnem dozem, bet vistiek, manau padetu...o svarbiausia tavo psichologine savijauta pageretu, kiek gi galima kankintis taip. jei ta daktare neisrasys, tai pilna tikrai kitu kurios gydo juo, jei i vilniu galetum nuvaziuot tai odos dispanceryje uz konsultacijas moket nereikia, sorry nzn is kokio tu miesto blush2.gif beje kiek tau metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 24 balandžio 2010 - 23:15
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 04 25, 00:14)
suprantu tave labai, nes pries keleta metu man lygiai taip pat buvo, juk nerasau, kad iskilo SPUOGAS vienas, kaip dauguma cia rasanciu ,gal situacija net blogesne buvo nei pas tave, buvo baisu, gyvenimo neturejau visiskai, i mokykla bijojau eit, po to i paskaitas, i autobusa bijojau ilipt, visur patycios ir tt. padejo tik roacutanas, jei leidi pinigus visokioms proceduroms ar kitiems vaistams, tai ar ne verciau nusiteikt ir isgert kursa roacutano... gal mazesnem dozem, bet vistiek, manau padetu...o svarbiausia tavo psichologine savijauta pageretu, kiek gi galima kankintis taip. jei ta daktare neisrasys, tai pilna tikrai kitu kurios gydo juo, jei i vilniu galetum nuvaziuot tai  odos dispanceryje uz konsultacijas moket nereikia, sorry nzn is kokio tu miesto  blush2.gif beje kiek tau metu?

Ačiū už šią žinutę. Aš gyvenu Mažeikiuose, iki Vilniau labai labai toli, tiesa sakant, net nesu jame buvęs...Man greitai bus 18. O tau pačiai labai padėjo roaccutanas? Kiek laiko jį naudojai, ir kiek laiko jau nebenaudoji? Ar baigus naudoti nepradeda vėl augti spuogai? Jeigu ji neišrašys, tikrai yra kitų daktarų be jos. Jau norisi pradėti gyventi normalų ir pilnavertį gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 25, 10:40)
Ačiū už šią žinutę. Aš gyvenu Mažeikiuose, iki Vilniau labai labai toli, tiesa sakant, net nesu jame buvęs...Man greitai bus 18. O tau pačiai labai padėjo roaccutanas? Kiek laiko jį naudojai, ir kiek laiko jau nebenaudoji? Ar baigus naudoti nepradeda vėl augti spuogai? Jeigu ji neišrašys, tikrai yra kitų daktarų be jos. Jau norisi pradėti gyventi normalų ir pilnavertį gyvenimą.

Ne manęs klausi, bet aš irgi esu juos gėrusi. Senokai, prieš 5-6 metus matyt kokius.. Tiesa, po jų taip pat buvo problemų su oda, bet tikrai ne tokių, kokios buvo prieš geriant. Taip kad tikrai manau verta.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti