Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 16:03)
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai sad.gif man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis sad.gif gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man visiskai tas pats buvo verysad.gif Susirgau velai, vejaraupiu ant veido buvo daug, kadangi suvokiau kad kasyti negaliu, tai net nei prie vieno spuogelio neprisilieciau, na ir ka... randeliu po ju turiu cry.gif pamenu vienas saselis tikrai nusigrande kai rengiausi, tiesio uzkliuvo uz megztinio rolleyes.gif o veida tai tepliojau vadinama zelionke biggrin.gif Buvo vasara tai niekur is namu nejau, kadangi atostogos. Is pradziu buvo labai baisu, po ju liko raudonos demes, bet laikui einant nyko, nors ir dabar dar galiu pastebeti siokiu tokiu demeliu po vejaraupiu ir randa tarp antakiu (kuris kaip sakiau nusigrande) kaip indei verysad.gif Nu bet ka darysi. Turejau nerealiai grazia oda, po vejaraupiu viskas taip susigadino, kad baisu net darosi. Kaltinau mama kad nepriverte skiepytis doh.gif Bet siaip nezinau ar tau bus taip baisiai kaip man, nes pusleliu ant veido turejau nenormaliai daug verysad.gif verysad.gif Siaip kaip zinau yra nematomu tepaliuku vejaraupiams bet zelionke tepiaus tam kad matyciau kuris jau pateptas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 27, 00:28)
Man visiskai tas pats buvo  verysad.gif  Susirgau velai, vejaraupiu ant veido buvo daug, kadangi suvokiau kad kasyti negaliu, tai net nei prie vieno spuogelio neprisilieciau, na ir ka... randeliu po ju turiu  cry.gif  pamenu vienas saselis tikrai nusigrande kai rengiausi, tiesio uzkliuvo uz megztinio  rolleyes.gif  o veida tai tepliojau vadinama zelionke  biggrin.gif  Buvo vasara tai niekur is namu nejau, kadangi atostogos. Is pradziu buvo labai baisu, po ju liko raudonos demes, bet laikui einant nyko, nors ir dabar dar galiu pastebeti siokiu tokiu demeliu po vejaraupiu ir randa tarp antakiu (kuris kaip sakiau nusigrande) kaip indei  verysad.gif  Nu bet ka darysi. Turejau nerealiai grazia oda, po vejaraupiu viskas taip susigadino, kad baisu net darosi. Kaltinau mama kad nepriverte skiepytis  doh.gif  Bet siaip nezinau ar tau bus taip baisiai kaip man, nes pusleliu ant veido turejau nenormaliai daug  verysad.gif  verysad.gif Siaip kaip zinau yra nematomu tepaliuku vejaraupiams bet zelionke tepiaus tam kad matyciau kuris jau pateptas  ax.gif

kaip bebutu paradoksalu, bet kaip tik octenisanas ir octeniseptas tinka ir prie vejaraupiu berimo - Seimos vaistinese jie dabar taip ir parduodami tokiuose sotveliuose- butent naudoti vejaraupiu metu, cia toks idomus sutapimas, kad i sita tema del spuogu parasyta apie vejaraupius smile.gif panoramos vaistinej maciau, vilniuje

o del nauju spuogiuku atsiradimo, tai octenisanas negali pasalinti priezasties, jie ir man po trupuciuka kyla, bet tokiu dideliu kaip budavo iki octenisan naudojimo, niekada nebebuna, jau ir pamirsau, kaip atrodo smile.gif
o kai pasieki toki rezultata, tada aisku pradedi noreti, kad butu odyte kaip kudikio smile.gif bet as patenkita labai, nes atsimenu, kaip buvo iki to
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 26, 21:15)
beve gal kas atlikinėjot kvarco procedūras? ar padėjo blush2.gif

Nepadėjo, arba padėjo labai minimaliai..
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 26, 19:15)
gal kas bandėt duac? įdomi nuomonė būtų apie šį gelį, nes labai daug vilties dedu į jį g.gif  beve gal kas atlikinėjot kvarco procedūras? ar padėjo blush2.gif

as irgi galvoju pirkti ta duac, bet manau kad po jo naudojimo vel prades kilti spuogai... bet kadangi daug geru atsilipimu apie ji, tai manau reikes nusipirkti ir isbandyti paciai smile.gif

beje kas ji naudojot, tai ar nera,kad sausintu labai oda?
Atsakyti
Taip, oda sausina labai... Visa laika kaip nudeginta bunu, oda tokia kaip su sasiuku, negaliu issiziot normaliai valgant, reikejo eiti pas dantista - be sansu...po to labai lupasi, tokia kaip odos plevele nueina... Bet mane tai tenkina doh.gif svarbu, kad spuogus tikrai gydo..
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 26, 21:24)
Bandau duac  mirksiukas.gif geeeris  thumbup.gif dar net triju savaiciu nenaudoju, o jau matau kazkoki poveiki  bigsmile.gif tik tepu jo daug ir ant viso veido, tam kad uzkirst nauju spuogu atsiradima.. O po to labai gausiai padrekinu lengvu kremu..
Man veikia  thumbup.gif
P.s. to vieno tiubelio man uzteks trims savaitems..

Jis iš tikro geras, bet kažas juk minėjo,kad nebepardavinėja duac'o g.gif

QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 27, 12:46)
as irgi galvoju pirkti ta duac, bet manau kad po jo naudojimo vel prades kilti spuogai... bet kadangi daug geru atsilipimu apie ji, tai manau reikes nusipirkti ir isbandyti paciai smile.gif

beje kas ji naudojot, tai ar nera,kad sausintu labai oda?

Man jis nesausino per daug odos, nes tepiau ausų krapštuku (kaip dermatologė liepė) ant pačių spuogelių.

Man labai geras kremukas, kurį dabar naudoju. Jau minėjau M-120 seborsysteme. Jei matau,kad jau mažutis spuogiukas kylą pateplioju porą dienų ir nebėra smile.gif
Atsakyti
Man Duac nesausino, tik pirmus kelis kartus nušerpetojo truputį oda ir viskas, o šiaip paskui nebesausino. Tepiau visus plotus, kur buvo spuogų, kaip kad informaciniam lapely buvo nurodyta.
Atsakyti
as internete buvau skaiciusiu kad vaistinese lyg ir nebepardavineja to duac. reikes vaistineje paklausti g.gif
Atsakyti
suaugusiųjų vėjaraupiai
Atsakyti
man tai duac kolkas nesausina odos, bent jau labai to nepastebėjau g.gif beje truputį ne į tema, bet šian susitikau seną pažįstama, kuri pamačius mano spuogelius man patarė nueit pasidaryt kraujo tyrimus dėl vidaus parazitų, nes sakė jai buvo organizme kirmėlių kažkokių ir todėl labai smakrą bėrė g.gif gal jūs ka nors esat apie tai girdėję? nes labai išsigandau tai išgirdusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 27, 21:30)
man tai duac kolkas nesausina odos, bent jau labai to nepastebėjau g.gif  beje truputį ne į tema, bet šian susitikau seną pažįstama, kuri pamačius mano spuogelius man patarė nueit pasidaryt kraujo tyrimus dėl vidaus parazitų, nes sakė jai buvo organizme kirmėlių kažkokių ir todėl labai smakrą bėrė g.gif  gal jūs ka nors esat apie tai girdėję? nes labai išsigandau tai išgirdusi blink.gif

Pamenu kai laikiausi teises, mano vairavimo isntruktorius manęs kažko ten irgi klausė apie kraują, tipo kad dėl to beria biggrin.gif bet taip nesupratau.. Aišku čia seniai ir buvo, prieįžš 4 metus g.gif
Atsakyti
Kas dėl parazitų, tai vienam pažįstamam labai bėrė giluminiais spuogais net galvą, tai pas jį rado parazitų ....
Dermatologas nustatė...ir išgydė... 4u.gif
Atsakyti