QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 16:03)
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu
Man visiskai tas pats buvo Susirgau velai, vejaraupiu ant veido buvo daug, kadangi suvokiau kad kasyti negaliu, tai net nei prie vieno spuogelio neprisilieciau, na ir ka... randeliu po ju turiu pamenu vienas saselis tikrai nusigrande kai rengiausi, tiesio uzkliuvo uz megztinio o veida tai tepliojau vadinama zelionke Buvo vasara tai niekur is namu nejau, kadangi atostogos. Is pradziu buvo labai baisu, po ju liko raudonos demes, bet laikui einant nyko, nors ir dabar dar galiu pastebeti siokiu tokiu demeliu po vejaraupiu ir randa tarp antakiu (kuris kaip sakiau nusigrande) kaip indei Nu bet ka darysi. Turejau nerealiai grazia oda, po vejaraupiu viskas taip susigadino, kad baisu net darosi. Kaltinau mama kad nepriverte skiepytis Bet siaip nezinau ar tau bus taip baisiai kaip man, nes pusleliu ant veido turejau nenormaliai daug Siaip kaip zinau yra nematomu tepaliuku vejaraupiams bet zelionke tepiaus tam kad matyciau kuris jau pateptas