Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Vėl aš praradau viltį, eilinį kartą. Grįžta viskas kaip buvo, spuogų vėl pilna. Kaip toliau elgtis? Neįsivaizduoju...Sėdžiu, žiūriu į veidrodį ir verkti norisi....kitaip negaliu

Kai baigsiu šituos visus vaistus, vėl eisiu pas daktarę, tik tegul ji man nesako, kad vasarą saulutės daugiau ir viskas bus gerai, šūdą nieko geriau nebus, norėčiau jau gyventi normalų gyvenimą, o ir vėl reikės visą vasarą prasėdėti namuose....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 23 balandžio 2010 - 15:54
Negaliu nuo savęs pasislėpti, praeidamas matau save veidrodyje, netgi kompiuterio ekrane matau savo veido atsispindintį. Nebegaliu taip gyventi. Sėdžiu ir tiesiog ašaros bėga, nieko negaliu padaryti sau
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 23, 17:22)
Negaliu nuo savęs pasislėpti, praeidamas matau save veidrodyje, netgi kompiuterio ekrane matau savo veido atsispindintį. Nebegaliu taip gyventi. Sėdžiu ir tiesiog ašaros bėga, nieko negaliu padaryti sau

Vasari labai tave uzjauciu 4u.gif . Tarp kitko zinok mano oda nera labai spuoguota, bet man viena dermatologe taip pat buvo israsius ta pati tepala ir tuos pacius antibiotikus. Tai pvzd man net nesakyciau, jog visai ta oda susitvarke. O nemanai, kad tau reiktu pasidaryti kokius kraujo tyrimus? gal tuomet butu lengiau gydytis..
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 18:22)
Vasari labai tave uzjauciu 4u.gif . Tarp kitko zinok mano oda nera labai spuoguota, bet man viena dermatologe taip pat buvo israsius ta pati tepala ir tuos pacius antibiotikus. Tai pvzd man net nesakyciau, jog visai ta oda susitvarke. O nemanai, kad tau reiktu pasidaryti kokius kraujo tyrimus? gal tuomet butu lengiau gydytis..

Aš ir noriu darytis tyrimus, kad būtų aišku kas man yra
Atsakyti
Tai as tau siulau kuo greiciau tai ir padaryti. Nes zinok toks paberimas kaip tavo, bent jau man asmeniskai persa isvada, jog tau su krauju kazkas ne to. Skaiciau apie viena mergina ( susidare toks ispudis, jog veido bukle panasi i tavo), kuri viska isnaudojo, bet niekas nepadejo. Galiausiai issityre krauja surado kazka, db geria kazkokius vaistus ar tabletes ir zenkliai gereja.
Atsakyti
turiu pazistama,kurio oda tikrai be galo spuoguota,net vociu ant veido ir kuno pilna,baisiau sakyciau net nei vasario,tai jis labai ziuri ka valgo nes nuo labai daug ko(nepamenu is tikruju visko nuo ko) bet nuo gazuotu gerimu,riesutu,zuvies ir tt jidar labiau beria.Tai vienas dalykas jam tik padejo(tyrimai ligoninej visi buvo padaryti ir tt),jis gyvendamas anglijoj nuejo pas kiniecius(ten ju tokios kaip mazos klinikeles yra) ir jie jam ten visokias proceduras dare(kurios tikrai nera pigios) zolytes gere,zodziu gydesi kaip reikalas ir rezultati buvo nerealus,tikrai oda labai palygejo,bet deja kazkaip nutrauke jis ta gydyma,nepamenu kodel,grizo i LT gal ir vel viskas is naujo 4u.gif ai dar lyg pamenu jam daktarai siule kraujo perpylima lyg daryt,kazkas ten ni to su krauju buvo,bet jis pabijojo 4u.gif
Atsakyti
As bijau susipainioti ir blogai ivardyti, bet zn, jog yra taikomos kazkokios proceduros siam tikslui ( kazkaip ima krauja is venos, ar leidzia ten kazka). Jos, neva, labai veiksmingos tik, kad reikia minimum 8, o vienos kaina virs 100lt.
Papildyta:
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 18:43)
Tai as tau siulau kuo greiciau tai ir padaryti. Nes zinok toks paberimas kaip tavo, bent jau man asmeniskai persa isvada, jog tau su krauju kazkas ne to. Skaiciau apie viena mergina ( susidare toks ispudis, jog veido bukle panasi i tavo), kuri viska isnaudojo, bet niekas nepadejo. Galiausiai issityre krauja surado kazka, db geria kazkokius vaistus ar tabletes ir zenkliai gereja.

As taip pat tikiu, kad maistas itakoja odos bukle. Manau, jog Vasariui atsisakius tik sokolado, poveikis per mazas butu. Reiktu pasistengti valgyti kelias savaites vien tik kokius grikius, koses, vaisius, desertui- dziovintus vaisius, ir gerti daug vandens g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 23, 17:22)

Nenusimink Vasari, susitvarkys tavo veidelis, juk dar ne viska isbandei...o tau nepadetu IPS proceduros, kiek esu girdejusios jos lb veiksmingos acne gydymui, tik, kad jos brangios doh.gif ir manau nebesidaryk mechaniniu veido valymu, jie labai traumuoja veido oda, dauguma kosmetologiu pries juos (kiek teko girdeti). Aukstyn nosi mirksiukas.gif , pasidaryk kraujo tyrimus, gal tikrai kasnors negerai...
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 20, 09:00)
As cia nutariau paeksperementuot..
Uzsisakiau homeopatinius zirniukus, kurie pavalo kepenis ir zarnyna. Taip pat nuo spuogu zirniukus. Gal kas norit prisijungti??? Neskausminga, nebrangu, nepavojinga. Siai ziemai buvau isigijus limfine sistema pavalancius zirn.. nesirgau visa ziema  blink.gif  bigsmile.gif  nors esu tikras ligoniukas.. tongue.gif

Aš norėčiau irgi tokių pagerti, jau seniau esu svarsčiusi apie tokį gydymą
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2010 04 20, 15:17)
Nemanau, kad tai reklama.. 837202630  4u.gif Ten pakonsultuos. Po 1-2 menesiu galbut bus pirmi rezultatai. Aisku, jei pataikysim..

Bet čia Kaune, o Vilniuje nėra?
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 19:54)
As bijau susipainioti ir blogai ivardyti, bet zn, jog yra taikomos kazkokios proceduros siam tikslui ( kazkaip ima krauja is venos, ar leidzia ten kazka). Jos, neva, labai veiksmingos tik, kad reikia minimum 8, o vienos kaina virs 100lt.
Papildyta:

yra tokia procedura, tik beda ta, kad krauja pila ratu - cirkuliuoja zodziu, o maiso ji su antibiotikais.. tai nezinau ar butu kas nors kitaip, nei dabar kad yra, kai geriamus antibiotikus naudoja.. be to, panasu, kad tokios rimtos proceduros kolkas nedarytu, nes ji daroma, kiek zinau, ekstra atvejais.. nors gal cia ir toks, bet reiktu konsultuotis su gyd.
Vasari, as turbut, budama tavo vietoj, gerciau cia tuos ispeiktus/isgirtus vaistus, kuriu pavadinimo nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 04 23, 20:43)
yra tokia procedura, tik beda ta, kad krauja pila ratu - cirkuliuoja zodziu, o maiso ji su antibiotikais.. tai nezinau ar butu kas nors kitaip, nei dabar kad yra, kai geriamus antibiotikus naudoja.. be to, panasu, kad tokios rimtos proceduros kolkas nedarytu, nes ji daroma, kiek zinau, ekstra atvejais.. nors gal cia ir toks, bet reiktu konsultuotis su gyd.
Vasari, as turbut, budama tavo vietoj, gerciau cia tuos ispeiktus/isgirtus vaistus, kuriu pavadinimo nepamenu  doh.gif

Noriu ir aš tų vaistų, bet kažin ar daktarė juos išrašys, ir ar mama sutiks, kad aš juos gerčiau. Bet mato, koks esu dėl to nelaimingas, tai nieko neliks kaip sutikti. Bet ir pinigai didžiuliai....bet ką padarysi. Pas mus mokykloje dirba tokia darbuotoja, jai gal 50-60 metų, o visa spoguota...man baisu žiūrėti, jeigu ir man taip bus net tokių metų. Gyvenimo iš vis neturėsiu, ką kalbėti apie normalaus darbo susiradimą???
Atsakyti
Na man panasiai buvo kaip vasariui,kad i save paziuret net nebenoredavau veidrodi ir bloga nuotaika budavo del tos pacios problemos,kol nepradejau gerti roaccutane. Kad ir koks jis pavojingas tavo organizmui,bet verta isbandyti,jei kunas normaliai reaguos,pasalinio poveikio nepajausi,o rezultatai akyvaizdus jau po 2-3menesiu. Aisku nezinia kaip bus kai nustosiu vartot,bet dabar esu labai patenkintas.
Atsakyti