Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Shoko @ 2010 04 20, 10:43)
Homeopatijos vaistine Kaune. Uzsisakai, pasiimi. Kaina apie 10 lt bonkute. Jos ilgam uztenka. Ir tiek. Ciulpi saldainiukus.. ir lauki efekto. Jau 5 metai draugauju su homeopatija. Kol kas nenuvyle.

Idomu.. Reiks pabandyt, i bloga neiseis, o jei ir nepades, tai bent jau kaina maza, bent pinigu nebus gaila bigsmile.gif Man irgi butu idomu suzinot kontaktus biggrin.gif
Atsakyti

Nemanau, kad tai reklama.. 837202630 4u.gif Ten pakonsultuos. Po 1-2 menesiu galbut bus pirmi rezultatai. Aisku, jei pataikysim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 20 balandžio 2010 - 14:18
QUOTE(Shoko @ 2010 04 20, 15:17)
Nemanau, kad tai reklama.. 837202630  4u.gif Ten pakonsultuos. Po 1-2 menesiu galbut bus pirmi rezultatai. Aisku, jei pataikysim..

Aciu 4u.gif Reiks pasiskambint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 19, 18:09)

Aistulia, noreciau paklausti. Maciau kad naudojai krema Rasos jautriai odai, kai gydeisi spuogelius ir norejai ja drekinti smile.gif Na kaip? Ar nekimso poru?
Atsakyti
http://www_sos03_lt/Ligos/Odos/Spuogai
Va kiek rusiu tu bjauriu spuogu Sau skaiciau apie erkute ir radau imetu linka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 20, 10:18)
Cia tie kazkokie zirniukai is kauno ?  biggrin.gif

Taip tai granulės nuo paprastųjų spuogų.
Atsakyti
parasau jusu skubios pagalbos, su kokia priemone galeciau greitai uztraukti spuoga?gal kokia bandete ar zinote? blush2.gif
Atsakyti
nezinau ar cia buvo apie si krema diskutuota, bet mano penkiolikmetis brolis spuogus baigia issigyditi su Duac kremu-geliu. nezinau ar jo lt yra , bet rezultatai jam labiau patiko nei nuo skinoren kremo.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 04 21, 20:08)
nezinau ar cia buvo apie si krema diskutuota, bet mano penkiolikmetis brolis spuogus baigia issigyditi su Duac kremu-geliu. nezinau ar jo lt yra , bet rezultatai jam labiau patiko nei nuo skinoren kremo.

Buvo kalbėta nemažai apie šį kremą.Kad geras ir veiksminga stai tikrai, tačiau antibiotikinis ir nebnaudojant jo problema dažnai grįžta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 04 20, 18:49)
Aistulia, noreciau paklausti. Maciau kad naudojai krema Rasos jautriai odai, kai gydeisi spuogelius ir norejai ja drekinti smile.gif Na kaip? Ar nekimso poru?

Prieš tai naudojau maitinamąjį, drėkinamąjį nusipirkau neseniai, man nei vienas porų nekimšo, kas dieną nenaudoju wink.gif
Drėkinamasis šiek tiek lengvesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 04 21, 11:20)
parasau jusu skubios pagalbos, su kokia priemone galeciau greitai uztraukti spuoga?gal kokia bandete ar zinote? blush2.gif

neblogai traukia clinique anti-blemish tokx geliukas mazuciam buteliuky mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 04 22, 17:45)
neblogai traukia clinique anti-blemish tokx geliukas mazuciam buteliuky  mirksiukas.gif

Turėjau, bet man netiko. Su alkoholiu. Spuogo vieta tik dar labiau paraudo unsure.gif
Atsakyti