na kas liecia spuogus ir maista...tai pas kiek dermatologu buvau tai jeigu spuogai yra naujatviniai, t.y nuo hormonu svyravimo, tai derinkit jus ta maista kiek norit, nepades. o jeigu problema ne hormonai tada zinoma maistas turi itakos.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 19, 01:10)
aš va eksperimenta darau, bet čia netyčinis toks. Neatsilaikiau, prisipirkau spurgų, čipsų O kokius 2-3mėn nieko panašaus nevalgiau, ir oda ideali. Žiūrėsim kaip bus po tokių skanėstų
Aš tai dėl maisto nepastebiu, bet va nuo alkoholio būna paskui kitą rytą spuogelių kartais.. Na ne nuo taurės vyno, o didesnio kiekio..
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 19, 18:07)
O tai tada kuo pakeisti šokoladą ? Nes vistiek kažko saldaus norėsis
Bent man puikiai saldumynus pakeičia džiovinti vaisiai
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 19, 00:10)
aš va eksperimenta darau, bet čia netyčinis toks. Neatsilaikiau, prisipirkau spurgų, čipsų O kokius 2-3mėn nieko panašaus nevalgiau, ir oda ideali. Žiūrėsim kaip bus po tokių skanėstų
TIk negalvokit pamatyt kažko kitą dieną. organizmo reakcijos į vieną ar kitą dalyką ateina tik vėliau.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 19, 08:10)
Niekada ir niekur to neminejau. Belieka tik sutikti, kadangi po gero baliuko mano odele "papuosia" keli tokie nemalonus pavirsiniai spuogai.
Atsiprašau, galbūt ne taip supratau jūsų postą
na man po baliukų kakta būna paberta mažais spuogeliais, tačiau tai kaip alergija,organzimo valymąsis ir viskas praeina po kelių dienų.
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 19, 17:07)
O tai tada kuo pakeisti šokoladą ? Nes vistiek kažko saldaus norėsis
jei tik šokoladų atsisakyt nori pabandyt tai gali pakeist jjogurtasi, kas iš pienoproduktų geriau,nes rūgštesnės kilmės :}džiovinti vaisiai,paparasti vaisiai..
Manau pabandyti verta. Bet , Vasari, šneki taip lyg tau šokoladas svarbaisuais dalykas.. Mėgstu ir aš eb galo saldumynus visą šlamštišką maistą, bet mažai jį valgau , nes norių išlaikyt gražią figūrą. Jei žinočiau,akd kažko atisakymas galėtų pagerinti odos būklę pabandyčiau ir neverkšlenčiau kaip man be kažko reiks gyventi
sveikos, o vien veido prausiklis padetu, nes laikas nuo laiko pradejo issikelti keli spuogeliai, atsiprasau neturiu laiko visos temos skaityt gal galite rekomenduoti koki prausikli nelabai brangu, oda normali, nera riebi. suprantu kas vienam tinka kitam gal ne, na bet toki kas bent keletui padeda.aciu
As cia nutariau paeksperementuot..
Uzsisakiau homeopatinius zirniukus, kurie pavalo kepenis ir zarnyna. Taip pat nuo spuogu zirniukus. Gal kas norit prisijungti??? Neskausminga, nebrangu, nepavojinga. Siai ziemai buvau isigijus limfine sistema pavalancius zirn.. nesirgau visa ziema nors esu tikras ligoniukas..
Uzsisakiau homeopatinius zirniukus, kurie pavalo kepenis ir zarnyna. Taip pat nuo spuogu zirniukus. Gal kas norit prisijungti??? Neskausminga, nebrangu, nepavojinga. Siai ziemai buvau isigijus limfine sistema pavalancius zirn.. nesirgau visa ziema nors esu tikras ligoniukas..
QUOTE(Shoko @ 2010 04 20, 09:00)
As cia nutariau paeksperementuot..
Cia tie kazkokie zirniukai is kauno ?
kas cia per zirniukai, gal butu galima placiau, o tada galvosim ar jungtis i kompanija eksperimentui
QUOTE(linneka @ 2010 04 20, 10:38)
kas cia per zirniukai, gal butu galima placiau, o tada galvosim ar jungtis i kompanija eksperimentui
Homeopatijos vaistine Kaune. Uzsisakai, pasiimi. Kaina apie 10 lt bonkute. Jos ilgam uztenka. Ir tiek. Ciulpi saldainiukus.. ir lauki efekto. Jau 5 metai draugauju su homeopatija. Kol kas nenuvyle.
kokia cia vaistine, koks adresas? kaip zinoti kokius tuos zirniukus pirkti, ar ten yra kas pataria, gali kazkas pakonslutuoti? homeopatijos nebijau ir esu visom keturiom uz ja, taigi noreciau daugiau suzinoti, gali viska i AZ parasyti, kad nebutu reklamos
QUOTE(linneka @ 2010 04 20, 12:39)
kokia cia vaistine, koks adresas? kaip zinoti kokius tuos zirniukus pirkti, ar ten yra kas pataria, gali kazkas pakonslutuoti? homeopatijos nebijau ir esu visom keturiom uz ja, taigi noreciau daugiau suzinoti, gali viska i AZ parasyti, kad nebutu reklamos
Man taip pat idomu, kokioj vaistinej galima tu zirniuku isigyt.