O mano veidas išviso kaip iš helovyno.
Niekaip tie spuogai nepraeina... čj čia nuo maisto, bet kiti sako, kad maistas įtakos neturi. Manau, kad turi dar ir kaip. Aš kaip be šokolado negaliu ir visokių kitokių š, tai...
Bet dėl odos atsisakyčiau, bet tai, kad niekas nepadeda.
Klasiokes vaikšto su skaisčia, ruda, švytinčia oda, o aš... dar kažkokiom demėm išmetė... baisu baisu. katastrofa...
QUOTE(Young @ 2010 04 18, 14:21)
O mano veidas išviso kaip iš helovyno.
Niekaip tie spuogai nepraeina... čj čia nuo maisto, bet kiti sako, kad maistas įtakos neturi. Manau, kad turi dar ir kaip. Aš kaip be šokolado negaliu ir visokių kitokių š, tai...
Klasiokes vaikšto su skaisčia, ruda, švytinčia oda, o aš... dar kažkokiom demėm išmetė... baisu baisu. katastrofa...
įdomiai šnekat..sakot,kad nuo maisto, gyvent negalit be šokoladų ir pan, bet atsisakyt dėl odos galėtumėt.. Tai pabandykit nevalgyt saldumynų mėnesį ir įsitikinsit ar nuo to ar ne. Anksčiau ir aš kaltindavau šokoladus ir pan. kai buvau jaunesnė, bet manau paauglystės tarpas tas praėjo,kai oda buvo baisiausia ir svaime kažkiek apsitvarkė. Aikšu pats turi įdėt pastangų
QUOTE(kamius @ 2010 04 18, 17:45)
įdomiai šnekat..sakot,kad nuo maisto, gyvent negalit be šokoladų ir pan, bet atsisakyt dėl odos galėtumėt.. Tai pabandykit nevalgyt saldumynų mėnesį ir įsitikinsit ar nuo to ar ne. Anksčiau ir aš kaltindavau šokoladus ir pan. kai buvau jaunesnė, bet manau paauglystės tarpas tas praėjo,kai oda buvo baisiausia ir svaime kažkiek apsitvarkė. Aikšu pats turi įdėt pastangų
Shokolado menesi atsisakyti????? Misija neimanoma Esu tikra, kad ciuciuka juodo kokybisko shokolado nieko blogo nedaro. Paziurekit, kaip vaikai punta visokius saldymynus, bet nevaiksto spuoguoti.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 18, 20:15)
Shokolado menesi atsisakyti????? Misija neimanoma Esu tikra, kad ciuciuka juodo kokybisko shokolado nieko blogo nedaro. Paziurekit, kaip vaikai punta visokius saldymynus, bet nevaiksto spuoguoti.
nezinau kaip del to juodojo kokybisko sokolado, bet man atsisakius isvis sokolado - oda su nuliu spuogu kai dar pries menesi visas veidas budavo nusetas giluminiais ir skaudziais spuogais ir negalejau suprasti nuo ko aisku, as vengiu daugelio maisto - pieno produktu, miltiniu patiekalu, valgau derindama maista ir rezultatas puikus! taip kad maistas turi didziule itaka jusu veido isvaizdai, jei valgot bet kaip ir bet ka - nenuostabu kad ir veide tai atsispindi jei su hormonais viskas gerai - sveikai maitinkites (turiu omenyje visa reikiama bukieta vitaminu kuriu reikia organizmui, tai nepakanka mesytes ir morka pagrauzt kad prisirinkt visus reikiamus mikroelementus) - rezultatas turi buti kitoks nes jus pagalvokit - jusu spuogams yra priezastis - vadinasi kazkas jusu organizme yra ne taip (aisku surasti kas yra misija neimanoma ) arba hormonai, arba imunitetas silpnas arba nesveikai maitinates arba dar kas nors! o kad ten jus keiciat visokias priemones ir leidziat pinigus - nu sorry, bet is jusu tik istraukia didziulius pinigus ir vsio. Bandot gydytis is isores, nors viskas ateina is vidaus
QUOTE(Detra @ 2010 04 18, 20:14)
. Bandot gydytis is isores, nors viskas ateina is vidaus
auksiniai zodziai
QUOTE(Shoko @ 2010 04 18, 19:15)
Pati sakėt,kad maistas sukelia viską... Nežianu kiek ir kokių saldumynų suvalgot. Aišku, kas su saiku tas gerai. Pilna žmonių , ne būtinai vaikų,kurie kemša šokoladą ir turi gražią odą. Bet yra ir tokių, kurie maitinasi sveikai, bet visvien turi spuogų. Kas yra kažkiek ir paveldima. mano mama jaunystėje turėjo riebią odą. Paauglystės metu ir aš.Nors eksperimentavau- nevalgiau nei pieno produktų, nei saldumynų ir pan. Bet visvien turėjau spuoguotą odą. Taigi negalima teigit, kad nevalgant blogo maisto viskas susitvarkys.Taip sutinku, kad reikia gydyti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Bet manau visų geriausia rasti ahrmoniją ir rūpintis savimi tiek iš išorės, tiek iš vidaus.
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 18, 22:16)
Kaip manote, ar verta kokį mėnesį atsisakyti šokolado? Tiesiog stebėti
Neeksperimentuodamas nesužinosi .O bandyt verta .tik nemanau, jog atsisakius šokolado visai dings problema
QUOTE(Shoko @ 2010 04 18, 20:15)
Paziurekit, kaip vaikai punta visokius saldymynus, bet nevaiksto spuoguoti.
Turiu pavyzdziu kur ir vaikai yra spuoguoti nuo saldumynu
Vasari, ar turi ka prarasti? Pirmyn
aš va eksperimenta darau, bet čia netyčinis toks. Neatsilaikiau, prisipirkau spurgų, čipsų O kokius 2-3mėn nieko panašaus nevalgiau, ir oda ideali. Žiūrėsim kaip bus po tokių skanėstų
QUOTE(kamius @ 2010 04 18, 21:52)
Pati sakėt,kad maistas sukelia viską...
Niekada ir niekur to neminejau. Belieka tik sutikti, kadangi po gero baliuko mano odele "papuosia" keli tokie nemalonus pavirsiniai spuogai.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 19, 09:10)
Niekada ir niekur to neminejau. Belieka tik sutikti, kadangi po gero baliuko mano odele "papuosia" keli tokie nemalonus pavirsiniai spuogai.
Natūralu organizmas valo visą brudą pro odelę...