Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 16, 13:55)
Aš nenoriu šalinti lazeriu, nes tai labai brangu, o pas mus pašalina tik už 25 lt. Nežinau kokia ten kokybė ir panašiai, bet tik tai dabar galiu sau leisti. Sakė, kad apgamo vietoje liks duobutė. Nežinau kur pas mus daro rūgštinį valymą, pasidomėsiu.

Nzn kaip pas jus, bet siaip rugstiniai valymai brangoki verysad.gif As pas pazistama po 50 Lt darausi. 4u.gif Bet pvz Sugiharoj 150 Lt. Ir reik darytis pradzioj po karta i savaite. Veliau galima ir reciau. Be to, geriausia nauda bus susipirkus ir kasdieninio naudojimo prausiklius, kremukus su rugstimis. Ten irgi pinigai. Zodziu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 16 balandžio 2010 - 13:25
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 16, 12:55)
Aš nenoriu šalinti lazeriu, nes tai labai brangu, o pas mus pašalina tik už 25 lt. Nežinau kokia ten kokybė ir panašiai, bet tik tai dabar galiu sau leisti. Sakė, kad apgamo vietoje liks duobutė. Nežinau kur pas mus daro rūgštinį valymą, pasidomėsiu.

Vasari, tu net nepasigilinai ir nepaskaitei man regis doh.gif pirmiausia ten kur as rasiau, ne lazeriu salina. antra - nekainuoja isvis nieko, nes kompensuoja ligoniu kasos. galu gale trecia - nelieka jokiu duobuciu ar dar kokio bieso doh.gif bet zinoma, jei tu laikaisi isikibes tos gydytojos, kurios kaip paaiskejo net bijai, patarimu ir pasiulymu ir nenori daugiau nieko girdet, tai pirmyn, niekas nedraudzia biggrin.gif Ech, va ka reiskia jaunyste bigsmile.gif as turbut irgi tokia buvau lotuliukas.gif bet gal paklausyk kartais ir ka vyresnes motereles is forumo sako tongue.gif
beje, tu ne vilnietis kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 15, 21:44)
Ačiū už žinutę  smile.gif aš labai tikiuosi, kad per porą metų susitvarkys, bet juk po truputį turi tvarkytis, jeigu matysiu, kad negerėja, o tik blogėja, tai nieko neliks kaip gerti tuos....na pas mane dabar yra mažiau spuogų, ar man tik taip atrodo? ...

Man atrodo, kiek mačiau nuotraukas, kad dabar yra geriau. Dabar iš pažiūros bėrimas nėra toks uždegiminis, sulkesnis ir labiau paviršiuje. Ir pritariu čia jau išsakytai nuomonei, kad nepamiršk odos drėkinti, nes sausinama ji natūraliai tam priešinasi ir išskiria daugiau riebalo. smile.gif

Dėl northway, tai jaučiu reiks ir man pasinaudot ta galimybe, ačiū, kad parašėt, Eleina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 16, 13:24)
Nzn kaip pas jus, bet siaip rugstiniai valymai brangoki  verysad.gif As pas pazistama po 50 Lt darausi.  4u.gif Bet pvz Sugiharoj 150 Lt. Ir reik darytis pradzioj po karta i savaite. Veliau galima ir reciau. Be to, geriausia nauda bus susipirkus ir kasdieninio naudojimo prausiklius, kremukus su rugstimis. Ten irgi pinigai. Zodziu..

Na manau Sugiharoj tokios kainos nes tai daug kam žinomas ir manau laikomas toks 'prestižinis'salonas. Todėl ir kainos didelės.. Mažesniuose miestuose pigiau .Aš šiauliuose darausi tai 65 lt + pirkau veido putas su glikolio rūgštimi (72 lt, bet užtenka 3 mėnesiam tikrai) + kremuko įpylė kosmetologė iš didelės bonkutės (23lt) nemanau,kad gydymas brangiaiai kainuoja jau taip. + Jei dar veiksmingas tai negaila nei vieno cento
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 04 16, 15:17)
Vasari, tu net nepasigilinai ir nepaskaitei man regis  doh.gif pirmiausia ten kur as rasiau, ne lazeriu salina. antra - nekainuoja isvis nieko, nes kompensuoja ligoniu kasos. galu gale trecia - nelieka jokiu duobuciu ar dar kokio bieso  doh.gif bet zinoma, jei tu laikaisi isikibes tos gydytojos, kurios kaip paaiskejo net bijai, patarimu ir pasiulymu ir nenori daugiau nieko girdet, tai pirmyn, niekas nedraudzia  biggrin.gif Ech, va ka reiskia jaunyste  bigsmile.gif as turbut irgi tokia buvau  lotuliukas.gif bet gal paklausyk kartais ir ka vyresnes motereles is forumo sako  tongue.gif
beje, tu ne vilnietis kaip suprantu?  g.gif

Nereikia ant manęs šaukti. Kiek supratau iš tavo žinutės, tai nemokamai daro tik ten kažkokia mieste, man būtų pasakę, jeigu mūsų kaime kažkas šalintų už ačiū. Po kitus miestus tikrai nesitrankysiu, nes tikrai aš neturiu dabar tokių galimybių. Ir taip visus litus išleidžiu veido priežiūrai.

Pasiskaityk savo žinutę, tikrai susidaro įspūdis, kad kalbi apie lazerius, tik pabaigoje savo žinutės patikslini. Bet nesvarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 16 balandžio 2010 - 17:00
Šiandien žiūriu vėl atsirado gan daug spuogų..... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 16, 16:58)
Nereikia ant manęs šaukti. Kiek supratau iš tavo žinutės, tai nemokamai daro tik ten kažkokia mieste, man būtų pasakę, jeigu mūsų kaime kažkas šalintų už ačiū. Po kitus miestus tikrai nesitrankysiu, nes tikrai aš neturiu dabar tokių galimybių. Ir taip visus litus išleidžiu veido priežiūrai.

Pasiskaityk savo žinutę, tikrai susidaro įspūdis, kad kalbi apie lazerius, tik pabaigoje savo žinutės patikslini. Bet nesvarbu.

na bet pabaigoj juk patikslinu, o ir kitos merginos rase biggrin.gif jei viska skaitai - ispudi turejai susidaryt. nebent skaitai kas trecia eilute biggrin.gif
bet kokiu atveju - tavo teise rinktis drinks_cheers.gif as tiesiog norejau patart kaip geriau biggrin.gif galiu zinoma sito ir nedaryt, jei nereikia ax.gif
ir tiesa, as nerekiau biggrin.gif buciau rekus, didziosiom turejau rasyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 16 balandžio 2010 - 19:54
QUOTE(Eleina @ 2010 04 16, 20:52)
na bet pabaigoj juk patikslinu, o ir kitos merginos rase biggrin.gif jei viska skaitai - ispudi turejai susidaryt. nebent skaitai kas trecia eilute  biggrin.gif 
bet kokiu atveju - tavo teise rinktis  drinks_cheers.gif as tiesiog norejau patart kaip geriau  biggrin.gif galiu zinoma sito ir nedaryt, jei nereikia  ax.gif
ir tiesa, as nerekiau biggrin.gif buciau rekus, didziosiom turejau rasyt  tongue.gif

Aš skaitau visas žinutes, ir labai esu už jas dėkingas.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 16, 19:11)
Šiandien žiūriu vėl atsirado gan daug spuogų..... doh.gif  verysad.gif

Labai negerai kasdien žiūrėt į save po keliasdešimt kartų per dieną ir skaičiuot naujus spuogus. Va taip tikrai galima nepilnavertiškumo kompleksą įsivaryt. eik ta linkme, kur dabar eini ir nereikia tik4tis didelio ypatingo poveikio po savaites ar po mėnesio:)
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 15, 11:35)
Gatita_lt, parasyk, kokius homeopatiniu naudojai nuo spuogu. Nakvisu alieju ir as geriu 1 men. Siaip esu patenkinta juo labai. Rugstines proceduras irgi darau. Manau, kad susitvarkysiu su joms.  thumbup.gif

Gydytoją buvo taip ir užrašius granulės nuo paprastųjų spuogų. Beje pirkau Muziejaus vaistinėje, Kaune.
Šiaip reikės ir vėl nusipirkti tų granulių ir nakvišų aliejaus, nes artėja vasara, o pas kosmetologę rūgštinių procedurų negalėsiu daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gatita_lt @ 2010 04 16, 21:43)
Gydytoją buvo taip ir užrašius granulės nuo paprastųjų spuogų. Beje pirkau Muziejaus vaistinėje, Kaune.
Šiaip reikės ir vėl nusipirkti tų granulių ir nakvišų aliejaus, nes artėja vasara, o pas kosmetologę rūgštinių procedurų negalėsiu daryti sad.gif

Del homeopatiniu zirniuku daznai nuvaziuojam spec. net i Kauna, bet kazkodel nepaklausiau nieko apie zirniukus nuo spuogu. Net i galva netoptelejo.. g.gif Galvojau tokiu tiesiog nera. Vsio, vaziuosiu pirkt. Acius 4u.gif
Del rugstyniu proceduru vasara.. mano kosmetologe sake, kad daryti galima, bet 2 dienas i saule nelisti.. Be to, apsauga ant veido, kaip ir kasdien ir viskas turi buti ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 16 balandžio 2010 - 21:54
QUOTE(Eleina @ 2010 04 16, 08:44)

pasiskaityk va cia - apgamu salinimas

Nesuprantu, balandžio mėn nemokamai visiems? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 16, 09:39)

Nenoriu teršti temos, parašysiu až, kelių dalykų noriu apie apgamus paklausti wink.gif
Atsakyti