QUOTE(Vasariss @ 2010 04 15, 06:18)
Kaip ir žadėjau įdedu naujų foto, galite matyti kaip man sekasi gydymas.
http://i42.tinypic.com/29eryg4.jpg
http://i43.tinypic.com/dllug5.jpg (ši veido pusė atrodo šiek tiek prasčiau)
Gan sausina odą kaip matot kažkuri mano vartojama priemonė.
šiaip labai svarbu ir drėkinti odytę naudojant priemones riebiai odai.Nes kai išsausėja odos ploteliai tai po kiek laiko jie pradeda dar labiau riebaluotis:)
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 04 15, 09:26)
jei cia man, tai nepirsau nieko ir nepirsiu, jokios man naudos, tiesiog pasakiau savo nuomone ir tiek. as asmenikskai uz siuos vaistus ir taskas.
beje butu idomu suzinot, kokios priemones jums suveike?
Netaikau niekam asmeniškai. Man padėjo apsilankymai pas gerus dermatologus ir kosmetologus. Jų paskirtos proicedūros ir priemonės buvo daug veiksmingesnes, nei tos,kurias rinkausi pati.
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 15, 19:40)
Vasari, gal praleidau istorijos pradžią. O tyrimus jūs darėtės, čia hormoniniai spuogai pas jus?
Aš irgi patariu negerti roacutano kol kas. Jei neklystu, tas vaistas buvo sumanytas gydyti vėžiui ir tikrai daro didelę žalą sveikatai. Patausokite save
Jūs dar labai jaunas ir visai tikėtina, kad per pora metų oda susitvarkys. Pagerkit tą doksicikliną, kur jums išrašė ir nuolat darykitės procedūras, neužleiskite, net jei matysite, kad gerėja. Dabar giluminiai spuogai gal kažkiek apmažėję ir išlindę į paviršių? Tiesa, aš jūsų vietoje bandyčiau darytis rūgštinį, o ne mechaninį valymą, nes jis mažiau žaloja odą ir veikia gilesnius sluoksnius. Bet kuriuo atveju jūs pasirinkote kelią ir bent pusę metų, o geriausia metus atkakliai juo eikite, nes jūsų situacijoje greito rezultato su jokiomis priemonėmis nebus, apsiginkluokite kantrybe ir būkite nuoseklus
Man atrodo, turėtų pavykti
Tiesa, o apgamų vasarą šalinti nepatartina, palaukit rudens, kai saulė ne tokia aktyvi
Visiškai pritariu. Manau verta skirti porą metelių ir pabandyt išsigyditi ar apsigydyti odelę kitokiais būdais, o ne griebtis roacutano
Aš irgi labai patariu pabandyt rūgštinį veido valymą. Nes kiek girdėjau atsiliepimų ir pati iš savo patirties galiu pasakyt, kad tai labai į naudą. Aišku geriau rudenį jį darytis kaip ir šalinti apgamą vasarą nepatartina. Išvis geriausia tai daryti vėlyvą rudenį ar žiemą. Pati turiu nemažą apgamiuką prie nosies. Tačiau dabar jau abejoju ar jį šalinti. Nes jei pjauna ir apgamas gana nemažas tai gali likti randelis gana pastebimas..