Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 15, 07:48)
Matyt ieškai bėdų ten, kur jų nėra  tongue.gif

nebūtinai... juk kai kasdien matom žmonių su tikrai tvarkingesne, lygesne, "švaresne" oda, nei mūsų (kartais net nepagalvojam, kad va gal ilgas žaidimas prie veidrodžio gali sudaryt tokį įspūdį), tai net kokie penki spuogai ant skruosto prieš džiaugsmingas dienas priverčia pasijaust sumautai ir nieko nebenorėt...
bet va aš pamačiau vaikinuko odą ir supratau, kad tikrai reikia labai daug pastangų, jėgų ir noro ne tik viską susitvarkyt, bet ir susigyvent su tuo, kad dabar yra taip ir ne kitaip... linkiu tik kantrybės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Gatita_lt, parasyk, kokius homeopatiniu naudojai nuo spuogu. Nakvisu alieju ir as geriu 1 men. Siaip esu patenkinta juo labai. Rugstines proceduras irgi darau. Manau, kad susitvarkysiu su joms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 15, 11:35)
Gatita_lt, parasyk, kokius homeopatiniu naudojai nuo spuogu. Nakvisu alieju ir as geriu 1 men. Siaip esu patenkinta juo labai. Rugstines proceduras irgi darau. Manau, kad susitvarkysiu su joms.  thumbup.gif

Jau matot poveikį nuo nakvišų aliejaus? smile.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už palaikymą.
Grįžau ką tik iš daktarės, išrašė dar doksiciklino, bet sakė, kad negalima visą laiką sėdėti ant atibiotikų. Paklausiau,ką tada daryti kai juos baigsiu, pasakė kad „vasara, saulutės daugiau ir tipo viskas bus ok“....Kažkaip abejoju, kad viskas bus ok, bet turbūt bus vistiek geriau nei yra dabar.
Atsakyti
o tai kalbėjau dėl to roacutane, gali tau jo išrašyti?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 15, 12:06)
o tai kalbėjau dėl to roacutane, gali tau jo išrašyti?

Iš tiesų tai bijojau jos to klausti blush2.gif labai pikta ji, su vyru skirasi. Jau ne kartą buvau pas ją, tai sužinojau daug jos gyvenimo faktų....

Beje, klausiau dėl apgamo šalinimo nuo nosies. Kokiu būdu jį šalins ir su kuo. Tai sakė, kad su kažkokiu elektro******** taip ir nesupratau, prieš tai suleis nuskausminamuosius ir šalis. Dabar skaitinėju forume apie apgamus, kažkaip galvoju gal geriau šalinti vasarą, kai nebereikės į mokyklą eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 15 balandžio 2010 - 11:13
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 15, 10:10)
Iš tiesų tai bijojau jos to klausti  blush2.gif  labai pikta ji, su vyru skirasi. Jau ne kartą buvau pas ją, tai sužinojau daug jos gyvenimo faktų....

Beje, klausiau dėl apgamo šalinimo nuo nosies. Kokiu būdu jį šalins ir su kuo. Tai sakė, kad su kažkokiu elektro******** taip ir nesupratau, prieš tai suleis nuskausminamuosius ir šalis. Dabar skaitinėju forume apie apgamus, kažkaip galvoju gal geriau šalinti vasarą, kai nebereikės į mokyklą eiti.

o kur tu lankais, pas privacia gydytoja ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 15, 11:12)
Jau matot poveikį nuo nakvišų aliejaus? smile.gif

Is tikruju jauciu ir labai zenklu. Pati sunkiai tikiu. Tik nenoreciau detalizuoti ant viso forumo koki (na, tu supranti apie ka as).
Atsakyti
Sveikutes.As pagaliau radau sau tinkama buda kaip kovoti su spuogais thumbup.gif Anglijos parduotuveje Holland and Barret aptikau Tee Tree mauila ir aliejuka.Tai tikrai super padeda.Aliejuku patepus spuogus is pradziu juos lyg saldo is truputa persti.Bet tuoj praeina.Man padeda super thumbup.gif
Muilas
Aliejukas
Yra dar ir kremas man atrodo ir dar kazkas tos linijos,bet pakolkas neisbandzius tai pakomentuoti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 15 balandžio 2010 - 13:01
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 08, 22:35)
Na ka, manau pribrendau ir as pasirodyti...

Rezultatu teko laukti ilgai, bet pagaliau matyti tikras nuoseklus gerejimas... Tikiuosi, kad ir toliau bus tik geryn  rolleyes.gif Nors ir dabar jau jauciuosi pakenciamai  ax.gif

2010 vasario 14 - 2010 balandzio 4.

Mano 1 - 8 savaites...

Naudojau is pradziu Duac, tada pridejau priemones is www.acne.org ir uz 3 savaiciu perejau tik prie acne.org priemoniu. Naudoju ir dar ilgai zadu naudoti..

o i6 kur gavai priemones tas kur acne.org yra? siunteis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 04 15, 13:37)
o kur tu lankais, pas privacia gydytoja ar ne? rolleyes.gif

Privačią, bet pinigų mokėti jai nereikia. Beje, ir doksiciklinas man nieko nekainavo šiandien
Atsakyti
QUOTE(modestas584 @ 2010 04 15, 16:33)
o i6 kur gavai priemones tas kur acne.org yra? siunteis? smile.gif

Siunciausi mirksiukas.gif ten juk jie elektronine parduotuve turi, isidedi prekes i krepseli, nuskaito pinigelius nuo kreditines ir issiuncia pastu kaip ir is bet kurios kitos internetines parduotuves.. rolleyes.gif
Atsakyti