Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 14, 23:06)
Aš dar nei mėnesio nenaudoju. Kokias dvi savaites. Nu 20 tablečių suvartojau.

O ka tau pataria daktarai naudoti?
Atsakyti
Kažkaip visuomet galvojau, kad pas mane oda negraži, dau spuogų, bet pasižiūrėjau į veidrodį ir sulyginau su Vasario nuotraukom, tai pagailo žmogaus, kantrybės tau kovojant, pas mane lygutelė oda palyginus, iškyla karts nuo karto koks spuogelis, inkštiriukai ir viskas, ramiai naudoju Rasa probleminei odai ir padeda, jau kai mmm praeis tikrai išsilygins pilnai, man su ta linija visada taip būna smile.gif
Atsakyti
Mane taip pat nuo paauglystės beria, dabar jau 32-eji. Priemonių esu išbandžius visokiausių. Visos jos padėdavo tik trumpam. Geriausia priemonė buvo neštumas smile.gif Bet kaip ir daugelis čia minėjo, praėjo tas laikas ir vėl viskas iš naujo. Spuogai atsiranda giluminiai ir inkštirai, ir tokie smulkūs lyg pabėrimas. O beria tai visur: veidas, kaklas, galva, nugara, rankos.
Ir pagaliau atėjo ta diena smile.gif nusprendžiau ieškoti priežasties, nuo ko beria. Nužingsniavau pas savo šeimos daktare ir pasakiau, kad daugiau taip nebegaliu gyventi. Ji man siuntimus pas ginekologę, pas alergologą, pas dermatologą. Ginekologė pareiškė, kad gimdyti reikia smile.gif žodžiu sveika ir nėra prie ko prisikabinti.
Alergologė padarė visus tyrimus kiek įmanoma smile.gif (pinigų kiek išleidau, tai geriau neprisiminti). Atsakymas aš niekam nealergiška smile.gif
Su visais tyrmių rezultatais toliau pas dermatologę. Paėmė pūlingų spuogų mėginius, padarė kraujo tyrimus. Atsakymas bakterijų-parazitų nerasta. Kraujas geras. Sako turėtumėte džiaugtis viskas labai gerai smile.gif Žodžiu priežasties nenustatė schmoll.gif
Rekomendavo pagerti homeopatinių vaistų nuo paprastųjų spuogų ir nakvišų aliejaus. Pusę metų pavartojau, situacija šiek tiek pagerėjo.
Buvau jau pasiryžusi važiuoti į Vilnių ir išsitirti kokio maisto mano organizmas netoleruoja. Aišku, kadangi tam reikia nemažai pinigų, tai vis delsiau. Bet vis dar turiu tokia viltį kada nors tai padaryti.
Bet mano laimei viena pažystama pasiūlė nueiti ir pasidaryti veido valymą su rūgštimis. Ilgai galvojau, kažkaip man baisiai nuskambėjo. Maniau jog nudegins ar pan. ... Truputį pasidomėjau ir pasiryžau smile.gif
Ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif ir tik po kokių 3-4 procedūrų. Dar kosmetologė pasiūlė įsigyti priemonių su rūgštimis, tai dabar naudoju jas ir kas kokius 2-3 mėn. aplankau kosmetologę. Ir tikrai esu labai patenkinta rezultatais. O ir iš aplinkinių sulaukiu komplimentų smile.gif
Tik labai vis tik gaila, kad mūsų medicina nesugeba atsakyti į visus klausimus sad.gif
Atsakyti
Na džiaugiuosi, kad žiūrėdamos į mano foto, ir lygindamos, džiaugiatės savo oda. Norėčiau, kad kas nors čia įdėtų savo foto, kurioje viskas dar blogiau nei pas mane. Bet aišku taip nebus biggrin.gif kantrybės man prireiks tikrai, ir taip jau daug jos turiu. Rytoj įkelsiu dar foto, aišku, jeigu norite. Na man visai įdomu būti stebėti kaip keičiasi spuogus besigydantis žmogus, naudojantis kelis antibiotikus ir panašiai smile.gif
Papildyta:
Va man ir yra baisiausia, kad net sulaukus 32, spuogai nepraeina. Mane vis ramina, kad greitai baigsis ir panašiai, bet kartais baisu darosi pagalvojus, kad tai gali tęstis pusę gyvenimo. Nu jeigu jau taip būtų, neabejodamas vartočiau roaccutane ir kitus nuodus, su tokia oda amžinai juk negyvensi.
Atsakyti
Vasari, pažiūrėk čia, tikrai prastesnių vaizdų gali rast.
http://www.acne.org/...ery-t87675.html
http://www.acne.org/...p...eq=sc&cat=5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 balandžio 2010 - 22:01
http://www.acne.org/...ery-t87675.html čia galima rasti tikrai žiaurių vaizdų. Ten žmonės įdėję nuotraukas prieš roaccutane ir po jo vartojimo. Na kai baigia tą kursą, visi atrodo puikiai. Aš irgi taip noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 14, 19:50)
Pati metu metus jauciausi taip pat ir del spuogu visiskai atsisakiau socialinio gyvenimo, bet tu vaistu nesutikau vartoti.. Man mano gyvybe svarbesne.

Mes negalime skatinti zmogaus vartoti tokiu vaistu, tai jo paties apsisprendimas.. Jausciausi nekaip jei paraginus zmogu juos vartoti, suzinociau, kad po kiek laiko del vaistu salutinio poveikio jis nusizude..

miela ponia, as del spuogu ir veido problemu depresija sergu jau 10 metu, taip kad jokie antidepresantai nepadeda, ka kalbet apie socialine baime ir normalaus gyvenimo neturejima. Dekojui dievui teko susidurt su roacutanu ir turbut tik jo deka siandien as cia esu, nes situacija buvo beviltiska...dabar baigiu gert 3cia kursa ir esu labai labai laiminga rezultatais
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 14, 17:01)
smile.gif
Papildyta:
Matai nuotraukose. Dabar dar šiek tiek geriau.

NESIDARYK jokiu mechaniniu valymu, ne vienas dermatologas man sake, jog tai ne tik kad nepadeda, bet ir kenkia, zaloja oda, lieka randai. nenoriu nuliudint bet situacija tavo tokia, kad roacutano tau tikrai labai reiketu ir manau sutaupytu tau ir laiko ir pinigu ir svarbviausia nervu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 14 balandžio 2010 - 22:36
Pritariu,kad visiškai kraštutiniais atvėjais, kai situacija išties bloga Ruaccutane yragera išeitis. Bet kažkaip keista skaityt kitų postus. Visgi sveikata brangiausias turtas ir kažkaip paviršutiniškas noras bet kokia kaina turėti idealią odą. KAs iš to jei būsi tik gražus. Manau verta išbandyti kitokius būdus kiek tik įmanoma ,o ne piršti vaistus kenkenčius kitiems.
Suprantu,kad odos būklei esant prastai norisi pult į depresiją atrodo padarytum bet ką,kad turėtum gražią odą. Bet vėliau gali labai gailėtis dėl vieno ar kito apsisprendimo.. Džiaugiuos,kad nepradėjau gert Ruaccutane nors norėjau,kai odos būklė buvo labai prasta. Bet džiaugiuos,kad po ilgų ieškojimų atradau kažką, kas padeda. Manau kiekvienas gali rasti tikreikia pastangų, noro, laiko ...
Atsakyti
Kaip ir žadėjau įdedu naujų foto, galite matyti kaip man sekasi gydymas.

http://i42.tinypic.com/29eryg4.jpg
http://i43.tinypic.com/dllug5.jpg (ši veido pusė atrodo šiek tiek prasčiau)

Gan sausina odą kaip matot kažkuri mano vartojama priemonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 15 balandžio 2010 - 06:21
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 14, 21:39)
nu jo, mažesnė problema, kai visas veidas viena žaizda, taip ir depresija galima susirgti, ir aplamai gyvenimą susigadinti, nes jis tikrai nepilnavertis su tokiu veidu. O čia, jei yra galimybė visiškai spuogus išsinaikint, tai pirmyn. Žinoma durnystė būtų jei keli spuogai būtų, bet tik ne kai tokia situacija.

Sutinku su tavim..
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 14, 22:14)
Kažkaip visuomet galvojau, kad pas mane oda negraži, dau spuogų, bet pasižiūrėjau į veidrodį ir sulyginau su Vasario nuotraukom, tai pagailo žmogaus, kantrybės tau kovojant, pas mane lygutelė oda palyginus, iškyla karts nuo karto koks spuogelis, inkštiriukai ir viskas, ramiai naudoju Rasa probleminei odai ir padeda, jau kai mmm praeis tikrai išsilygins pilnai, man su ta linija visada taip būna smile.gif

Matyt ieškai bėdų ten, kur jų nėra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 14, 22:50)
Va man ir yra baisiausia, kad net sulaukus 32, spuogai nepraeina.

Va va, ne tik paauglystėje spuogai kankina.. Man tuoj 22, kartais vistiek išlenda ir turiu rūpintis nuolat oda..
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 04 14, 22:10)
Pritariu,kad visiškai kraštutiniais atvėjais, kai situacija išties bloga Ruaccutane yragera išeitis. Bet kažkaip keista skaityt kitų postus. Visgi sveikata brangiausias turtas ir kažkaip paviršutiniškas noras bet kokia kaina turėti idealią odą. KAs iš to jei būsi tik gražus. Manau verta išbandyti kitokius būdus kiek tik įmanoma ,o ne piršti vaistus kenkenčius kitiems.
Suprantu,kad odos būklei esant prastai  norisi pult į depresiją atrodo padarytum bet ką,kad turėtum gražią odą. Bet vėliau gali labai gailėtis dėl vieno ar kito apsisprendimo.. Džiaugiuos,kad nepradėjau gert Ruaccutane nors norėjau,kai odos būklė buvo labai prasta. Bet džiaugiuos,kad po ilgų ieškojimų atradau kažką, kas padeda. Manau kiekvienas gali rasti tikreikia pastangų, noro, laiko ...

jei cia man, tai nepirsau nieko ir nepirsiu, jokios man naudos, tiesiog pasakiau savo nuomone ir tiek. as asmenikskai uz siuos vaistus ir taskas.
beje butu idomu suzinot, kokios priemones jums suveike? smile.gif
Atsakyti
Vasari, pirmyn, nepasiduok ir nesimetyk. Tai, kas nepadeda suprasi tik tada, kai isbandysi iki galo. Tada isbrauki tai is saraso ir bandai toliau. Pati tokia esu-capt viena, po keliu savaiciu metu-capt kita. Greit ratas uzsidaro ir vel bandau is naujo.
Cia jau ne kuriom ne 18 ar 20 m, tai nuotraukyciu, aisku, nedesim. Pats supranti darbai, pareigos.. 4u.gif Turejau klasioka veidas atrode viens prie vieno tavo. Jis ilgai (gal metus laiko) vis lankydavosi pas viena ir ta pacia kosmetologe. Tuomet nebuvo tiek daug puikiu priemoniu nuo spuogu. vale kosmetologe jam veida, vale, tvarke, tvarke ir sutvarke. Po metu jis atrode visai zmoniskai. Dabar, aisku, normalus vyras. Zodziu, nekeisk krypsties ir zmoniu (dermatologes, kosmetologes), kurie padeda su tuo kovot. Suteik sansa jiems padet. 4u.gif
Atsakyti