Mane taip pat nuo paauglystės beria, dabar jau 32-eji. Priemonių esu išbandžius visokiausių. Visos jos padėdavo tik trumpam. Geriausia priemonė buvo neštumas
Bet kaip ir daugelis čia minėjo, praėjo tas laikas ir vėl viskas iš naujo. Spuogai atsiranda giluminiai ir inkštirai, ir tokie smulkūs lyg pabėrimas. O beria tai visur: veidas, kaklas, galva, nugara, rankos.
Ir pagaliau atėjo ta diena
nusprendžiau ieškoti priežasties, nuo ko beria. Nužingsniavau pas savo šeimos daktare ir pasakiau, kad daugiau taip nebegaliu gyventi. Ji man siuntimus pas ginekologę, pas alergologą, pas dermatologą. Ginekologė pareiškė, kad gimdyti reikia
žodžiu sveika ir nėra prie ko prisikabinti.
Alergologė padarė visus tyrimus kiek įmanoma
(pinigų kiek išleidau, tai geriau neprisiminti). Atsakymas aš niekam nealergiška
Su visais tyrmių rezultatais toliau pas dermatologę. Paėmė pūlingų spuogų mėginius, padarė kraujo tyrimus. Atsakymas bakterijų-parazitų nerasta. Kraujas geras. Sako turėtumėte džiaugtis viskas labai gerai
Žodžiu priežasties nenustatė
Rekomendavo pagerti homeopatinių vaistų nuo paprastųjų spuogų ir nakvišų aliejaus. Pusę metų pavartojau, situacija šiek tiek pagerėjo.
Buvau jau pasiryžusi važiuoti į Vilnių ir išsitirti kokio maisto mano organizmas netoleruoja. Aišku, kadangi tam reikia nemažai pinigų, tai vis delsiau. Bet vis dar turiu tokia viltį kada nors tai padaryti.
Bet mano laimei viena pažystama pasiūlė nueiti ir pasidaryti veido valymą su rūgštimis. Ilgai galvojau, kažkaip man baisiai nuskambėjo. Maniau jog nudegins ar pan. ... Truputį pasidomėjau ir pasiryžau
Ir tikrai nenusivyliau
ir tik po kokių 3-4 procedūrų. Dar kosmetologė pasiūlė įsigyti priemonių su rūgštimis, tai dabar naudoju jas ir kas kokius 2-3 mėn. aplankau kosmetologę. Ir tikrai esu labai patenkinta rezultatais. O ir iš aplinkinių sulaukiu komplimentų
Tik labai vis tik gaila, kad mūsų medicina nesugeba atsakyti į visus klausimus