Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 14, 20:20)
o ką čia guosti? Juk niekam nėra paslaptis, kad vartojant antibiotikus, atsparumas jiems didėja, o tada reikia dar stipresnių, nes tie patys jau nebepadeda, ir taip pasaka be galo. Tavo vietoje gerčiau ta roacutane

as irgi tos pacios nuomones. matosi kad problema rimta, ir kam kepenis su tuo doksiciklinu suvarineti, kai galiausiai manau tikrai prireiks roacutane
Atsakyti
Siaip tie vaista labai brangiai kainuoja ir ne kiekvienas isgali sau toki gydyma leisti...
O ir sveikata susigadinti visam gyvenimui galima... Spuogai palyginus daug mazesne problema.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 20:52)
o nemanot kad esant tokiai odos buklei jau neuztenka tik doksiciklino ?

Ne tik doksiciklina naudoju.
Atsakyti
nu jo, mažesnė problema, kai visas veidas viena žaizda, taip ir depresija galima susirgti, ir aplamai gyvenimą susigadinti, nes jis tikrai nepilnavertis su tokiu veidu. O čia, jei yra galimybė visiškai spuogus išsinaikint, tai pirmyn. Žinoma durnystė būtų jei keli spuogai būtų, bet tik ne kai tokia situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 14 balandžio 2010 - 20:40
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 14, 20:33)
Siaip tie vaista labai brangiai kainuoja ir ne kiekvienas isgali sau toki gydyma leisti...
O ir sveikata susigadinti visam gyvenimui galima... Spuogai palyginus daug mazesne problema.

kai pagalvoji kokius pinigus sukisa i priemones kurios nepadeda tai ir tiem vaistam uztektu. spuogai maza problema ? na nepasakyciau. pati turejau ju, aisku ne tiek kiek pas ji vaikina, gal 10 kartu maziau, bet ir tai man depresija buvo prasidejus. o ka jam kalbeti ? as tai ji puikiai suptantu kaip jam sunku ir pan, ir kad tai maza problema nepasakyciau. as pati dabar irgi turiu problemu su veidu, tai tiesiog kartais buna kad su asarom akyse bunu kai reikia iseiti i gatve.
Atsakyti
Pati metu metus jauciausi taip pat ir del spuogu visiskai atsisakiau socialinio gyvenimo, bet tu vaistu nesutikau vartoti.. Man mano gyvybe svarbesne.

Mes negalime skatinti zmogaus vartoti tokiu vaistu, tai jo paties apsisprendimas.. Jausciausi nekaip jei paraginus zmogu juos vartoti, suzinociau, kad po kiek laiko del vaistu salutinio poveikio jis nusizude..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 14 balandžio 2010 - 20:53
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 14, 20:50)
Pati metu metus jauciausi taip pat ir del spuogu visiskai atsisakiau socialinio gyvenimo, bet tu vaistu nesutikau vartoti.. Man mano gyvybe svarbesne.

kiekvienas renkasi kaip jam geriau, bet jeigu jau zmogus atsisako socialinio gyvenimo, tai jis tik egzistuoja o ne gyvena. as tai negaleciau tikj egzistuoti.
Atsakyti
QUOTE(Je t'aime @ 2010 03 07, 22:48)
tokiu atveju sausina. mano oda riebi, pradėjus naudoti silpniausią Zeniac kremą (LP) man labai traukė odą, kartais ji išsausėdavo.

Aš jį naudoju nugarai, tai man nesausina. Efektas buvo tik pradėjus naudoti. Buteliukas jau į pabaigą, tai kito nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui už nuomones. Aš su mielu noru pradėčiau naudoti Ruaccutane, kad jau ir šiandien, bet...kažin ar man tuos vaistus išrašys, ir kažin ar bus tiek pinigų jiems. Šiuo metu vienintelė bėda pas mane-spuogai. Kaip Kristina sakė, turi atsisakyti socialinio gyvenimo ir panašiai. Ir tai didžiulė psichologinė problema, kartais atrodo, kad tuoj pulsi į depresiją. Na iš tiesų labai sunku, ir nesuprantu už ką man taip.
Tai jūs siūlot nebenaudoti doksiciklino? Na vistiek vietoj jo reikės ką nors vartoti. Dabar mano oda yra palyginus pakenčiamoje stadijoje, nenorėčiau, kad viskas vėl būtų kaip prieš kelias savaites.

Beje, negalvokit, kad aš kasdien taip baisiai ir atrodau....mes vaikinai turim ir savų paslapčių biggrin.gif

ir pagalvojus kiek jau pinigų išleista, galėčiau už juos kokius 5 roaccutane kursus praeiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 14 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 14, 21:02)
Dėkui už nuomones. Aš su mielu noru pradėčiau naudoti Ruaccutane, kad jau ir šiandien, bet...kažin ar man tuos vaistus išrašys, ir kažin ar bus tiek pinigų jiems. Šiuo metu vienintelė bėda pas mane-spuogai. Kaip Kristina sakė, turi atsisakyti socialinio gyvenimo ir panašiai. Ir tai didžiulė psichologinė problema, kartais atrodo, kad tuoj pulsi į depresiją. Na iš tiesų labai sunku, ir nesuprantu už ką man taip.
Tai jūs siūlot nebenaudoti doksiciklino? Na vistiek vietoj jo reikės ką nors vartoti. Dabar mano oda yra palyginus pakenčiamoje stadijoje, nenorėčiau, kad viskas vėl būtų kaip prieš kelias savaites.

Beje, negalvokit, kad aš kasdien taip baisiai ir atrodau....mes vaikinai turim ir savų paslapčių  biggrin.gif

tai vartok doksiciklina toliau, nes kiek tu ji laiko jau vartoji ? kiek is mano pazistamu vartojo ji, tai visom buvo paskirta apie 3 menesiu kursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 22:05)
tai vartok doksiciklina toliau, nes kiek tu ji laiko jau vartoji ? kiek is mano pazistamu vartojo ji, tai visom buvo paskirta apie 3 menesiu kursas smile.gif

Aš dar nei mėnesio nenaudoju. Kokias dvi savaites. Nu 20 tablečių suvartojau.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 14, 21:06)
Aš dar nei mėnesio nenaudoju. Kokias dvi savaites. Nu 20 tablečių suvartojau.

aaa, tai tu dar visai mazai ji vartoji smile.gif tai manau dar tikrai gydytoja paskirs ji gerti ilgiau.
Atsakyti