Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(dovillee @ 2010 02 25, 16:38)
bet juk sergant vejaraupiais vistiek sedet namie reikia,tai galima ir zaliai pavaiksciot,negul poto graustis nagus del likusiu randu  :mirksiukas:nes su tais visais bespalviais kremukais tai nelabai matai kuris spuogelis teptas,o kuris ne  g.gif 
seip as tikrai nieko pries ir kitus vaistukus,reikia bandyti kas geriausiai tinka  mirksiukas.gif

Tai va kai aš pati sirgau vėjaraupiais, ta zelionka juk irgi tepliojausi. Nes jokių kitokių išoriškai naudojamų vaistų, tepaliukų lyg ir nebuvo tuo laiku. Bet man vien jos neužteko, vistiek negalėjau atsilaikyti nepasikasydama verysad.gif Ir liko to rezultatas cool.gif Mano vyresniąjam broliui beje irgi, jam netgi daugiau randelių liko. Galų gale juk skirtingų žmonių jautrumas, organizmas skirasi. Vienam su ta pačia liga niežti daugiau, o kitam neitin, gali save sukontroliuoti. Mano oda itin jautri tokiems visokiems dalykams. Pvz. man net sukandžiojus uodams beprotiškai niežti (įtariu, kad gal esu jų įkandimams alergiška). Todėl labai užjaučiu Jolitootea, man vėjaraupiai viena iš baisiausių vaikiškų ligų (deja serga ja ne tik vaikai). Ir savo dukrą esu nuo jos paskiepijusi (nežinau, ar gerai padariau, bet pasiklioviau nuojauta, kad to reikia).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 25, 18:28)
baisiausių vaikiškų ligų (deja serga ja ne tik vaikai). Ir savo dukrą esu nuo jos paskiepijusi (nežinau, ar gerai padariau, bet pasiklioviau nuojauta, kad to reikia).

as pati sirgau vejaraupiais kaip man buvo keli metukai,pamenu pastato mama ant stalo ir teplioja visa zaliai doh.gif bet ant veido randeliu irgi liko,nes kasydavausi,matyt irgi labai niestejo verysad.gif as savo dukrytes neskiepinau specialiai nuo vejauraupiu galvoju gal geriau prasirgtu maza nei paskui didele,bet va irgi nezinau ar gerai padariau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivace @ 2010 02 25, 18:03)
pirkau su tokiu entuziazmu ir viltimi, kad odos būklė bent truputį pagerės. Deja.  rolleyes.gif

kadangi pati esu ne LT,tai paprasiau kad vyras nupirktu ir atvestu,bandysiu ir as laime,turiu vilties kad nors kiek pades,nes jau visokiausiu priemoniu spuogam naikinti pilna vonia,o rezultatas NIEKO doh.gif nes pati baisiai tam padedu spaudinedama juos,jau turbut reiks prasyt kad kas nukapotu man nagus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 16:40)
Sveikos, žinau,

na man vaikystėje žaliai tepė biggrin.gif svarbiausia nedraskyti, nes aš nusidrėskiau ir ant nosies duobutę turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
naudojau ir aš Octenisan, iš pradžių tikrai padėjo, o paskui lyg ir nebebuvo poveikio... Šiaip kas pergyvena dėl odos išsausėjimo, tai jis tikrai nenusausindavo, bet spuogelius apgydydavo. Bet dabar naudoju kitą prausiklį, kuris skirtas net ne riebiai spuoguotai, o jautriai odai - SebaMed Olive face & body wash (for sensitive and delicate skin). Keista, bet man jis padeda labiau nei kiti iki šiol bandyti prausikliai thumbup.gif
*smile*, o kokį "sau labiausiai tinkantį" kremą naudoji? Būtų įdomu sužinoti kas ten per gėris mirksiukas.gif
Atsakyti
o jis butent taip ir rasosi Octenisan,nes vyras siandien Kaune buvo keliose didelese vaistinese tai vaistininkes sake nieko net negirdeja apie toki blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 02 25, 23:01)
*smile*, o kokį "sau labiausiai tinkantį" kremą naudoji? Būtų įdomu sužinoti kas ten per gėris  mirksiukas.gif

Naudoju Garnier Pure A kremą

user posted image

Šitas yra dieninis kremas. Jis man vienintelis iš visų kremų, skirtų mišriai veido odai, tinka. Yra iš tos pačios serijos ir naktinis kremas, bet jis toks kaip želė, ir man nelabai patiko ax.gif Bet gal kažkam ir tinka mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2010 02 26, 01:57)
o jis butent taip ir rasosi Octenisan,nes vyras siandien Kaune buvo keliose didelese vaistinese tai vaistininkes sake nieko net negirdeja apie toki  blink.gif

Taip, jis taip ir vadinasi (negi taip sunku pagūglint?), va šičia

Aga, ne taip paprasta rast. Man užsakė Gintarinėj vaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 26, 09:55)
Taip, jis taip ir vadinasi (negi taip sunku pagūglint?), va šičia

aciu uz pastangas
Atsakyti
Labas visoms smile.gif siandien pagaliau ir as nusipirkau Octenisan (po ilgu ilgu ieskojimu).. jei sako vaistinej, kad nezino, nepergyvenkit, nes man gal 5 ta pati sake, ir pagaliau Gintarinej vaistinej radau thumbup.gif siandien jau isbandysiu. Tik vienas klausimas jau naudojancioms: as su savo senu prausikliu nusiprausdavau ir makiaza (pudra), ar su siuo jus irgi prausiat veida su makiazu, ar visgi geriau pries tai nuvalyti su pieneliu.. g.gif
Atsakyti
sake kad ir man jau uzsake vaistineje,tai lauksiu pirmadienio kada jau turesiu ir galesiu isbandyt,tikiuosi stebuklo lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas bandėt duac? įdomi nuomonė būtų apie šį gelį, nes labai daug vilties dedu į jį g.gif beve gal kas atlikinėjot kvarco procedūras? ar padėjo blush2.gif
Atsakyti
Bandau duac mirksiukas.gif geeeris thumbup.gif dar net triju savaiciu nenaudoju, o jau matau kazkoki poveiki bigsmile.gif tik tepu jo daug ir ant viso veido, tam kad uzkirst nauju spuogu atsiradima.. O po to labai gausiai padrekinu lengvu kremu..
Man veikia thumbup.gif
P.s. to vieno tiubelio man uzteks trims savaitems..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 26 vasario 2010 - 21:25