QUOTE(dovillee @ 2010 02 25, 16:38)
bet juk sergant vejaraupiais vistiek sedet namie reikia,tai galima ir zaliai pavaiksciot,negul poto graustis nagus del likusiu randu :mirksiukas:nes su tais visais bespalviais kremukais tai nelabai matai kuris spuogelis teptas,o kuris ne
seip as tikrai nieko pries ir kitus vaistukus,reikia bandyti kas geriausiai tinka
seip as tikrai nieko pries ir kitus vaistukus,reikia bandyti kas geriausiai tinka
Tai va kai aš pati sirgau vėjaraupiais, ta zelionka juk irgi tepliojausi. Nes jokių kitokių išoriškai naudojamų vaistų, tepaliukų lyg ir nebuvo tuo laiku. Bet man vien jos neužteko, vistiek negalėjau atsilaikyti nepasikasydama Ir liko to rezultatas Mano vyresniąjam broliui beje irgi, jam netgi daugiau randelių liko. Galų gale juk skirtingų žmonių jautrumas, organizmas skirasi. Vienam su ta pačia liga niežti daugiau, o kitam neitin, gali save sukontroliuoti. Mano oda itin jautri tokiems visokiems dalykams. Pvz. man net sukandžiojus uodams beprotiškai niežti (įtariu, kad gal esu jų įkandimams alergiška). Todėl labai užjaučiu Jolitootea, man vėjaraupiai viena iš baisiausių vaikiškų ligų (deja serga ja ne tik vaikai). Ir savo dukrą esu nuo jos paskiepijusi (nežinau, ar gerai padariau, bet pasiklioviau nuojauta, kad to reikia).