Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Na o as buvau isbandziusi daugybe priemoniu ir niekas nepadedavo, atrodo jau beveik praeina ir vel is naujo tas pats. Bet pasidalinsiu paslaptim, kad atradau tikrai efektinga kosmetika, kuri man padeda. Iki siol negalejau naudoti jokiu kremu, spuoguotai odai visi issausindavo per daug, o kitokiai odai savaime suprantama, buvo per riebus. Bet dabar perku is Faberlic'o mikrodermabrazija ir poras sutraukianti krema, kuris tikrai puikiai suvaldo visus berimus. Dar ten yra cheminis sveitiklis, bet jo neperku, nes galvoju, kad gali per daug issausinti, bet anie du, tikrai geri. Bet vel gi tik kol naudoji reguliariai.Tai va.
Atsakyti
Sveikos. Turiu tokia bėdelę. Kankina spuogai mane nuo paauglystės, išbandžiau jau nežinia kiek visokių gydymo priemonių, bet jokios naudos. Tik štai kai pastojau gal kokį antrą ar trečią nėštumo mėnesį dingo spuogai, oda pasidarė graži ir švari negalėjau atsidžiaugti. Bet pagimdžius vėl tas pats verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal kuri buvote susidūrusi su tokia bėda? gal ką galite man patarti?
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 11, 09:15)
sugihara.lt  4u.gif As turiu 15 proc. tikrai ne per daug. Ten vietoj parduotuvej patars.

o ten yra parduotuve? cia netoli sporto rumu? 15 % prausiklio net nematau, kad jie turetu..Koki neostrata prausikli jus renkates?
man prisake, ne daugiau 6 % nusipirkti. Dideles rugtys nepataisomai kenkia odai. o tos kur darosi rugstinius valymus, pilingus su 30 ar net 70 % rugtim, tai darosi sau nepataisoma zala. Oda virsta panasia i popieriu, sensta pries laika.

tiesa, o Vokieciu gatveje Neostrata produktu nebutu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 11 balandžio 2010 - 16:02
QUOTE(piratus @ 2010 04 11, 16:52)
Sveikos. Turiu tokia bėdelę. Kankina spuogai mane nuo paauglystės, išbandžiau jau nežinia kiek visokių gydymo priemonių, bet jokios naudos. Tik štai kai pastojau gal kokį antrą ar trečią nėštumo mėnesį dingo spuogai, oda pasidarė graži ir švari negalėjau atsidžiaugti. Bet pagimdžius vėl tas pats verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  gal kuri buvote susidūrusi su tokia bėda? gal ką galite man patarti?

Na, akivaizdu, kad tavo beda hormonine. Issitirk hormonus ir grieciausiai gausi gerti KT. O gal bandyk su nakvisu aliejaus kapsulem.. gal pavyks. g.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 11, 16:58)
o ten yra parduotuve? cia netoli sporto rumu?  15 % prausiklio net nematau, kad jie turetu..Koki neostrata prausikli jus renkates?
man prisake, ne daugiau 6 % nusipirkti. Dideles rugtys nepataisomai kenkia odai. o tos kur darosi rugstinius valymus, pilingus su 30 ar net 70 % rugtim, tai darosi sau nepataisoma zala. Oda virsta panasia i popieriu, sensta pries laika.

tiesa, o Vokieciu gatveje Neostrata produktu nebutu?

Taip, ten parduotuve yra. As turiu Neoglis AHA-BHA 15 proc. prausikli, darausi rugstini pilinga. Berods Vokieciu g. irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 11, 18:23)
Na, akivaizdu, kad tavo beda hormonine. Issitirk hormonus ir grieciausiai gausi gerti KT. O gal bandyk su nakvisu aliejaus kapsulem.. gal pavyks.  g.gif
Papildyta:

Taip, ten parduotuve yra. As turiu Neoglis AHA-BHA 15 proc. prausikli, darausi rugstini pilinga. Berods Vokieciu g. irgi yra.

o kas tas KT?
Atsakyti
QUOTE(piratus @ 2010 04 11, 17:47)
o kas tas KT?

Kontraceptines tabletes
Atsakyti
o pas ka man geriau eiti pas savo šeimos gydytoja ar pas ginekologe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piratus @ 2010 04 11, 19:31)
o pas ka man geriau eiti pas savo šeimos gydytoja ar pas ginekologe? blush2.gif

Pas šiemos tai nematau jokio reikalo eiti.. Eikit pas odos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 11, 19:53)
Pas šiemos tai nematau jokio reikalo eiti.. Eikit pas odos  rolleyes.gif

na pas mus tokia "gera" odos gydytoja tai greičiau nugydys nei pagydys. doh.gif Teko su mažu vaiku pas ja apsilankyt tai po jos išrašytu vaistu vaikui tik blogejo tai važiavom i vilniu į privačia klinika
Atsakyti
QUOTE(piratus @ 2010 04 11, 21:24)
na pas mus tokia "gera" odos gydytoja tai greičiau nugydys nei pagydys.  doh.gif Teko su mažu vaiku pas ja apsilankyt tai po jos išrašytu vaistu vaikui tik blogejo tai važiavom i vilniu į privačia klinika

Jei del hormonu tyrimo.. parasyk man i AŽ, nes jau esu cia minejus. Atsakysiu
Atsakyti
Koki gera dermatologa zinote Siauliuose?
Atsakyti
Neturiu problemu su veido oda, akne ir pan, bet zinau gera buda kovoti su raudonom demem, paraudimais po pasispaudinejimu ir pan- reikia ta vieta tepti akiu lasais, skirtais akiu paraudimui amzinti. Tai va jei kas iskyla netiketai, turekit rankineje ir galesite be pudru ir be nieko panaikint paraudima.
Cia nezinau ar naudinga kazkam, bet pasakiau ax.gif
Atsakyti