[quote=Vasariss,2010 04 10, 18:31]
as tai vietoj taves nesidaryciau mechaniniu valymu..daryciausi rugstinius..o ka kasdien naudoji? beje as ir naudojau antibiotikus kazkada..tai kol vartojau poveikis buvo,kai ne tai nebe..geriau ju nevartot..juk vistiek jie problemos neisspres,tik laikinai..
Aciu labai visiems Na gal nuotraukoj jau ir padoriai atrodo, bet pats odos pojutis dar nekoks... visa dar lupinejasi, sukietejus tokia, kaip senutes vietomis...dar vis kaip nudegusi, bet jau nebe taip kaip pradzioje. Gyventi galima, bet palietus tokia siurksti ir kieta...
Negalima nutraukti tik isgijus reikia dar ilgai naudoti tai ir nezinau kada as cia juos mesiu... Bet odos bakterijos neigyja atsparumo sitiems vaistams.
Taip siunciausi, jau ir antra karta menesi - pusantro keliauja...
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 09, 01:40)
Paprasčiausias skrandžio tyrimas. Žarnos ryjimas kitaip tariant. Bet labai abejoju ar ta bakterija turi nors kokios įtakos spuogams
Kristina pagerėjimas tikrai akivaizdus Kažin kaip būtų nutraukus tų preparatų naudojimą? Ar pilnai čia išgydo odą, ar tik laikinai, naudojant?
Kristina pagerėjimas tikrai akivaizdus Kažin kaip būtų nutraukus tų preparatų naudojimą? Ar pilnai čia išgydo odą, ar tik laikinai, naudojant?
Negalima nutraukti tik isgijus reikia dar ilgai naudoti tai ir nezinau kada as cia juos mesiu... Bet odos bakterijos neigyja atsparumo sitiems vaistams.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 09, 08:52)
Nebutinai ryti zarna.. Kraujo tyrima galima padaryti.
Manau, kad jei beda-reik isbandyti viska, net jei ir netiki
Kristina, puiku. Siunteisi priemones is acne.org?
Manau, kad jei beda-reik isbandyti viska, net jei ir netiki
Kristina, puiku. Siunteisi priemones is acne.org?
Taip siunciausi, jau ir antra karta menesi - pusantro keliauja...
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 18:53)
Na po to valymo tikrai vaizdas nekoks
Na kaip matei...tikrai žiauriai
QUOTE(Nanan @ 2010 04 10, 13:56)
Kiek skaiciau, kiek maciau zmoniu kurie naudoja padariau isvada, jog geriausia pirkti naturalu arbatmedzio alieju. Jei oda linkusi sauseti tuomet naudoti sumaisyta su kitu, svelniu, galbut drekinanciu kremu, o jei oda jau igavusi atsparuma nuo ivairiausiu priemoniu (kaip mano) tuomet paprasta neskiesta tepti.
Dar labai gerai veido garinimas namuose i vandeni kelis laselius ilasinus arbatmedzio.
Dar labai gerai veido garinimas namuose i vandeni kelis laselius ilasinus arbatmedzio.
paprasčiau nusipirkti Acnofan'ą arbatmedis nudegino man odą, todėl kremo su savo proporcijom nedaryčiau
garint veido išvis negalima, jei nenorit turėt didelių porų. Čia ne mano išmintis, SM forumo, ne vienoj temoj skaičiau
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 10, 18:55)
garint veido išvis negalima, jei nenorit turėt didelių porų. Čia ne mano išmintis, SM forumo, ne vienoj temoj skaičiau
Geras, o aš durnelė galvojau, kad sveika garint nu niekad negarinau, bet vis mąsčiau pabandyti
Idomiai cia tavo poziuris su tuo veido garinimu..
Man ir dermatologe sake, kad tai yra gerai ir straipsniu daugybe skaiciau ir prie arbatmedzio naudojimu parasyta. Garinimas, kaip ir pirtis, atveria poras, issivalo inkstirai, taigi nekyla nauji spuogai. Bent jau man taip patare daryti, iki siol garindavau su ramunelemis, veliau dar oda nusiplaudavau su jom, kad pasviesintu demeles..
Man ir dermatologe sake, kad tai yra gerai ir straipsniu daugybe skaiciau ir prie arbatmedzio naudojimu parasyta. Garinimas, kaip ir pirtis, atveria poras, issivalo inkstirai, taigi nekyla nauji spuogai. Bent jau man taip patare daryti, iki siol garindavau su ramunelemis, veliau dar oda nusiplaudavau su jom, kad pasviesintu demeles..
Na su tuo garinimu tai tam ir praplečiamos, kad išsivalytų, o po to reikia poras sutraukiančio skysčio, kad jos sumažėtų ir iš naujo neužsikimštų
Arba gero kremo, sutraukiančio poras, kažkaip aš pasitikėčiau Bioderma Sebium pore refiner
Arba gero kremo, sutraukiančio poras, kažkaip aš pasitikėčiau Bioderma Sebium pore refiner
QUOTE(Nanan @ 2010 04 10, 19:24)
Idomiai cia tavo poziuris su tuo veido garinimu..
Zinau, kad riebios odos tikrai negalima nei kaitint, nei kitaip sildyt. Tai skatina dar didesni riebalu issiskyrima, isplecia poras. Greit besiriebaluojancia galvos oda taip pat nepatartina plaut su karstu vandeniu. Net veido valymus daro su spec kaukyte. Tinka kiek zinau ledukas neilgam ant veido, meta. Visa, kas vesina. O as taip megstu pirtele
Vasariss, atrodo, viskas i gera eina
gal galit patarti, kur Vilniuje rasti Neostrata prausikliu? kosmetologe liepe nusipirkti rugstini ( kazkodel iki 6 % )prausikli , nezinau kur rasti?
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 10, 22:41)
gal galit patarti, kur Vilniuje rasti Neostrata prausikliu? kosmetologe liepe nusipirkti rugstini ( kazkodel iki 6 % )prausikli , nezinau kur rasti?
sugihara.lt As turiu 15 proc. tikrai ne per daug. Ten vietoj parduotuvej patars.