Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2010 04 09, 09:03)
palauk, cia ta bakterija nustato tiesiog ryjant zarna? echoskopuojant skrandi ta prasme?  g.gif ar vistik daro skrandzio sulciu tyrima? nes man truputi sunku isivaizduot kaip echoskopu nustatys bakterijas  g.gif
Kristina, tikrai super rezultatas  thumbup.gif  thumbup.gif praktiskai nieko nebesimato  4u.gif

ne nu tai kartu paima ir kažkokį mėginėlį, tada deda ant tokio testo kasetinio, ir jei jis keičia spalva tada bakterija yra.
Atsakyti
Pasikartosiu, kad nebutinai darytis ta nemalonia procedura (zarnos ryjimas). Kraujo tyrimas irgi parodo.
Atsakyti
o kam kartotis jei jau pasakėt? g.gif aš tk sakau kaip man darė
Atsakyti
Dar noreciau visiems patarti, salia kitu priemoniu kiekviena diena veiduka patepliotui arbatmedzio aliejumi. Turiu drauge, kurios oda buvo problemine, zinoma, atrode gerokai geriau nei mano, taciau vistiek tikrai nebuvo grazi. Ji pora menesiu kiekviena diena pasitepliodavo arbatmedzio aliejumi, o dabar rezultatas grazus, kartas nuo karto iskyla spuogelis, yra inkstiru, taciau demeles sumazejo, spuogeliai isgijo, o kylantys nauji greitai nudziuna.

tai tikrai nera pagrindine priemone, taciau salia kitu.
Ypac kam nera dideles problemos su veidu, tuomet galima sumaisyti laseli arbatmedzio su drekinamuoju kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 04 09, 21:13)
Dar noreciau visiems patarti, salia kitu priemoniu kiekviena diena veiduka patepliotui arbatmedzio aliejumi. Turiu drauge, kurios oda buvo problemine, zinoma, atrode gerokai geriau nei mano, taciau vistiek tikrai nebuvo grazi. Ji pora menesiu kiekviena diena pasitepliodavo arbatmedzio aliejumi, o dabar rezultatas grazus, kartas nuo karto iskyla spuogelis, yra inkstiru, taciau demeles sumazejo, spuogeliai isgijo, o kylantys nauji greitai nudziuna.

Ypac kam nera dideles problemos su veidu, tuomet galima sumaisyti laseli arbatmedzio su drekinamuoju kremu smile.gif

Bent man po poros dienu ziauriai veida isdziovindavo kai naudojau,dar baisiau su tuo sausumu atrodydavo,tokiom raudonom issausejusiom demem ismesdavo,o oda tikrai nera sausa doh.gif
Atsakyti
Tai tau reikejo maisyti su drekinamuoju kremu smile.gif Oda neissauseja, bet po truputi gija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 04 09, 19:13)

čia jau kaip kam. Asmeniškai man, tai nei arbatmedžio aliejus nei priemonės su arbatmedžio aliejumi nei kiek nepagerino situacijos kokia ji bebūtų: ar gana bloga ar pakankamai normali.
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 04 09, 20:13)

Man arbatmedis jokių stebuklų nepadarė smile.gif
Atsakyti
Stebuklu tikrai nedaro smile.gif
Jei darytu dabar jausciausi labai laiminga, tiesiog pasakiau kad tai labai gerai salia kitu priemoniu,nes ilgesni laika ji patepliojus nyksta demeles ir randeliai smile.gif
O del stebuklu, priklauso nuo kiekvieno atskirai ;/
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 04 10, 12:58)
Stebuklu tikrai nedaro smile.gif
Jei darytu dabar jausciausi labai laiminga, tiesiog pasakiau kad tai labai gerai salia kitu priemoniu,nes ilgesni laika ji patepliojus nyksta demeles ir randeliai smile.gif
O del stebuklu, priklauso nuo kiekvieno atskirai ;/

man tik su arbatmedziu veido prieziuros priemones tinka..vaistiniu produktu chemija deja ne schmoll.gif o kokius kremus ,prausiklius galbut su arbatmedziu naudojate?
Atsakyti
Kiek skaiciau, kiek maciau zmoniu kurie naudoja padariau isvada, jog geriausia pirkti naturalu arbatmedzio alieju. Jei oda linkusi sauseti tuomet naudoti sumaisyta su kitu, svelniu, galbut drekinanciu kremu, o jei oda jau igavusi atsparuma nuo ivairiausiu priemoniu (kaip mano) tuomet paprasta neskiesta tepti.

Dar labai gerai veido garinimas namuose i vandeni kelis laselius ilasinus arbatmedzio.

Atsakyti
NUOTRAUKŲ LAIKAS !

Taigi atėjo laikas nuotraukoms, turbūt labai laukėt bla bla bla....

Aš kokį 30 min po veido valymo:

http://i44.tinypic.com/35mfinb.jpg
http://i41.tinypic.com/53r6zp.jpg (žiauru)

Dvi dienos po veido valymo (ir po to kada padvigubinau antibiotikų kiekį). Šiandien ryte:

http://i40.tinypic.com/nr17x3.jpg

O čia tokia bendra pastarųjų dienų nuotrauka:

http://i43.tinypic.com/2rdw1hd.jpg
Atsakyti