Puikūs pasiekimai.. .. sveikinu!... ...
O Duac yra receptinis?
[quote=chelsey,2010 04 07, 12:53]
O tas tepalas su ichtiolu, būkit atsargios, jis traukia lauk pūlius, tai ojoj kaip ryte atrodžiau pasitepus iš vakaro. Ir dar pasėjo aplink daug spuogelių.
Man tepalas su Ichtiodu pradžioje kėlė pūlius, bet taip veidas išsivalė.. reikėjo pakentėti.. ir dabar kuo toliau, tuo geriau...
O tas tepalas su ichtiolu, būkit atsargios, jis traukia lauk pūlius, tai ojoj kaip ryte atrodžiau pasitepus iš vakaro. Ir dar pasėjo aplink daug spuogelių.
Man tepalas su Ichtiodu pradžioje kėlė pūlius, bet taip veidas išsivalė.. reikėjo pakentėti.. ir dabar kuo toliau, tuo geriau...
Dekoju
Duac nereceptinis, bet ji iseme is prekybos bet mano dermatologe patikino, kad neilgam
Duac nereceptinis, bet ji iseme is prekybos bet mano dermatologe patikino, kad neilgam
Vasari,
paikėk - viskas čia nevyksta taip greit kaip norėtusi.Visąlaik tenka ieškot kažko naujo, kas padėtų. Atrodo randi kažką,kas padėtų, bet tai tik trumpam..ir vėl ieškai. Manau kam nutraukti ką pradėjai. Aišku po veido valymo iškart nereikia tikėtis pagerėjimo. Ir skiriasi spaudymas namuose nuo mechaniniokosmetologiniame kabinete, nes ten viskądaro profesionaliai.Aišku nesakau,kad tai geriausias būdas gydyti spuogus.
Kristinakristina, šaunu, kad matosi toks pagerėjimas
paikėk - viskas čia nevyksta taip greit kaip norėtusi.Visąlaik tenka ieškot kažko naujo, kas padėtų. Atrodo randi kažką,kas padėtų, bet tai tik trumpam..ir vėl ieškai. Manau kam nutraukti ką pradėjai. Aišku po veido valymo iškart nereikia tikėtis pagerėjimo. Ir skiriasi spaudymas namuose nuo mechaniniokosmetologiniame kabinete, nes ten viskądaro profesionaliai.Aišku nesakau,kad tai geriausias būdas gydyti spuogus.
Kristinakristina, šaunu, kad matosi toks pagerėjimas
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 18:33)
Tų tyrimų, kuriuos parašei, darytis nebandžiau, gal galėtum papasakoti apie juos?
Paprasčiausias skrandžio tyrimas. Žarnos ryjimas kitaip tariant. Bet labai abejoju ar ta bakterija turi nors kokios įtakos spuogams
Kristina pagerėjimas tikrai akivaizdus Kažin kaip būtų nutraukus tų preparatų naudojimą? Ar pilnai čia išgydo odą, ar tik laikinai, naudojant?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 09, 01:40)
Paprasčiausias skrandžio tyrimas. Žarnos ryjimas kitaip tariant. Bet labai abejoju ar ta bakterija turi nors kokios įtakos spuogams
Nebutinai ryti zarna.. Kraujo tyrima galima padaryti.
Manau, kad jei beda-reik isbandyti viska, net jei ir netiki
Kristina, puiku. Siunteisi priemones is acne.org?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 09, 00:40)
Kristina pagerėjimas tikrai akivaizdus Kažin kaip būtų nutraukus tų preparatų naudojimą? Ar pilnai čia išgydo odą, ar tik laikinai, naudojant?
palauk, cia ta bakterija nustato tiesiog ryjant zarna? echoskopuojant skrandi ta prasme? ar vistik daro skrandzio sulciu tyrima? nes man truputi sunku isivaizduot kaip echoskopu nustatys bakterijas
Kristina, tikrai super rezultatas praktiskai nieko nebesimato
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 11:15)
Gal gali paaiškinti ką reiškia pylinguodama ?
Na kur būna veidui pylingai, šveitikliai tie su granulytėmis, kur šveičia odą
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 20:10)
As dar vakar nusipirkau indiska avurjedini muiliuka ir 18 zoleliu "Medimix". IKI pasirode kaip naujiena. Virs 2 lituku kainuoja. Uzsidedi putas ir pragrauzia oda. Stebuklo nesitikek, bet vis gi..bent jau pabandyt nebrangu ir naturalu.
Naudojau medimix, pradžioje patiko, o kai kitą kartą nusipirkau, visas veidas raudonas būdavo, kažkas negerai pasidarė
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 08, 22:35)
Na ka, manau pribrendau ir as pasirodyti...
Pagerėjimas tikrai akivaizdus išvis va paskutinėse foto oda galima sakyti puikiai atrodo, tik dėmelės tos likusios
Smagu, kad atradai tinkamą gydymą
Papildyta:
Man tai sėkmingai tvarkosi maži spuogiukai ant veido nenaudojant mineralinės EM.. Liečiu odą, lygi jau bent, nes visa poodiniais spuogeliais buvo
Ir tepu losjoną po 2 kartus kaip sakė gydytoja, tai tikrai lyg šiek tiek mažiau oda riebaluojasi jau, nes būdavo nebeįmanoma su tuo riebalavimųsi
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 11:15)
Gal gali paaiškinti ką reiškia pylinguodama ? O kaip manai, ar man labai pakenktų veido valymas (mano foto keliomis žinutėmis anksčiau) ?
pylinguodama-darydama dažnai pylingus. kol oda nebuvo užkrėsta kosmetologė patarė daryt pylingus porą kartų per savaitę. kad riebi/mišri oda besisluoksniuodama neužkimštų porų. kai pradėjo berti, nesusiprotėjau, kad pylingas tik išnešioja infekciją po visą odą. tai ir prisidirbau...
o dėl baisaus vaizdo-taip, išėjus iš kosmetologės, ypač, kai probleminis veidas, vaizdelis būna ne koks. man geriau-sekančią dieną pasidarau makiažą ir ne taip viskas matosi. na, bet maždaug savaitę reikia pakentėt, kol išspaustos vietos užgis ir šašeliai nukris.
QUOTE(Eleina @ 2010 04 08, 18:11)
Puikiausioji, pritariu tau, kad atgyvena tas mechaninis valymas.. gi tas pats, kas spuogu spaudymas namie, tik truputi kitom salygom ta daro.. bet is esmes tai tas pats.. O juk taip visur raso, sako ir kitaip skelbia, kad nelist isvis prie veido rankom, kai yra spuogu.. Ne is vieno zmogaus girdejau skundus, del pablogejusios situacijos po tokiu valymu.
Vasari, siaip as tau patariu internete pasieskot anglu k. informacijos. Gal ka gero surastum. Bandziau dabar paskaitynet kelis saitus, tik kad laiko nelabai turiu O pas tave labai gali but kad bus acne vulgaris - tokia aknes atmaina. bent jau pagal foto labai atitinka. Esu girdejus, kad tokiais atvejais zmones darosi kraujo tyrimus, augina paselius ir tikrina infekcijos atsparuma antibiotikams, kad parinkt juos butent tuos, kuriems bakterijos nebus atsparios. Niekas tau sito nesiule? Nes cia ne siaip jau paprasti spuogeliai. nuo tokiu lieka randai.. kaip bebutu gaila..
Zodziu linkiu kuo geresniu rezultatu po visu gydymu
Vasari, siaip as tau patariu internete pasieskot anglu k. informacijos. Gal ka gero surastum. Bandziau dabar paskaitynet kelis saitus, tik kad laiko nelabai turiu O pas tave labai gali but kad bus acne vulgaris - tokia aknes atmaina. bent jau pagal foto labai atitinka. Esu girdejus, kad tokiais atvejais zmones darosi kraujo tyrimus, augina paselius ir tikrina infekcijos atsparuma antibiotikams, kad parinkt juos butent tuos, kuriems bakterijos nebus atsparios. Niekas tau sito nesiule? Nes cia ne siaip jau paprasti spuogeliai. nuo tokiu lieka randai.. kaip bebutu gaila..
Zodziu linkiu kuo geresniu rezultatu po visu gydymu
O va čia labai nepritariu. skirtingas dalykas yra spaudyt spuogus namie prieš veidrodį ir geram salone pas gerą kosmetologę. Aišku, odą vargina, bet bent jau man poveikis geras. kaip jau rašiau-nuo antibiotikų spuogai pradėjo gyti, bet 'užsidarė' inkštirų kapsulėse. ir tik po valymo pradėjo tvarkytis.
Man gydytoja darė pasėlį, bet niekas neišaugo. Dabar nuo naujų inkštirų formavimosi naudoju Neostrata serumą su glikolio rūgštim. tikrai oda švaresnė. deja, tai neapsaugo nuo raudonų acne spuogų.
manau, nėra vieno gydymo visiems vargstantiems su acne. kiekvienas atsirenka, kas tinka.
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 04 08, 22:35)
Na ka, manau pribrendau ir as pasirodyti...
Rezultatu teko laukti ilgai, bet pagaliau matyti tikras nuoseklus gerejimas... Tikiuosi, kad ir toliau bus tik geryn Nors ir dabar jau jauciuosi pakenciamai
2010 vasario 14 - 2010 balandzio 4.
Mano 1 - 8 savaites...
Naudojau is pradziu Duac, tada pridejau priemones is www.acne.org ir uz 3 savaiciu perejau tik prie acne.org priemoniu. Naudoju ir dar ilgai zadu naudoti..
Rezultatu teko laukti ilgai, bet pagaliau matyti tikras nuoseklus gerejimas... Tikiuosi, kad ir toliau bus tik geryn Nors ir dabar jau jauciuosi pakenciamai
2010 vasario 14 - 2010 balandzio 4.
Mano 1 - 8 savaites...
Naudojau is pradziu Duac, tada pridejau priemones is www.acne.org ir uz 3 savaiciu perejau tik prie acne.org priemoniu. Naudoju ir dar ilgai zadu naudoti..
tikrai šaunus pagerėjimas
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 09, 09:29)
Sveikos. Atsikėliau ryte ir su nerimu pažiūrėjau į veidrodį. Nu nėra labai baisu. Tikrai geriau nei vakar ! Liko tik dėmelės kai išspaudi spuogą, pačių spuogų kaip ir nebėra
Tą ir turėjau omeny palauk savaitėlę. Parašyk ar bus pagerėjimas. ir nusiteik, kad jis bus laikinas. po mėnesio tų bjaurybių vėl atsiras ir vėl reikės tvarkytis.
QUOTE(Meskala @ 2010 04 06, 15:18)
tik vat vat... kaip rasti tokias pačias pačiausias idealias priemones :] nes gaila laiko švaistyti netinkamiems produktams. Dvi linijas isbandziau, nieko nepadejo, sugaisti cieli du metai joms; trecia linija padejo, bet kazkaip ima alergizuoti, sene uzkliuvo uz varcios ir vel viskas is pradzios
Papildyta:
kazkaip niekur neradau sio losjono aprasymo, gal nedetalizavot аrba akys zvairos plyz, aprasykit, kas per losjonas, idomu!
O kokias priemones naudojai spuogams gydyti? As vel grisiu prie to pacio ir rekomenduosiu Actipur linija, galbut nelabai zinoma-kadangi nera reklamos. Taciau yra kai kuriose vaistinese, su sia linija dirba kosmetologes-ir teigia kad ypac efektyvios priemones. Actipur galima naudoti ir vasara, kadangi yra be rugsciu.O jei maskuoji, tai noriu pamineti kad yra taip pat gydomasis-maskuojantis (su naturalia medziaga molio derivatais). Ka siuo metu naudoji?