Puikiausioji, pritariu tau, kad atgyvena tas mechaninis valymas.. gi tas pats, kas spuogu spaudymas namie, tik truputi kitom salygom ta daro.. bet is esmes tai tas pats.. O juk taip visur raso, sako ir kitaip skelbia, kad nelist isvis prie veido rankom, kai yra spuogu.. Ne is vieno zmogaus girdejau skundus, del pablogejusios situacijos po tokiu valymu.
Vasari, siaip as tau patariu internete pasieskot anglu k. informacijos. Gal ka gero surastum. Bandziau dabar paskaitynet kelis saitus, tik kad laiko nelabai turiu O pas tave labai gali but kad bus acne vulgaris - tokia aknes atmaina. bent jau pagal foto labai atitinka. Esu girdejus, kad tokiais atvejais zmones darosi kraujo tyrimus, augina paselius ir tikrina infekcijos atsparuma antibiotikams, kad parinkt juos butent tuos, kuriems bakterijos nebus atsparios. Niekas tau sito nesiule? Nes cia ne siaip jau paprasti spuogeliai. nuo tokiu lieka randai.. kaip bebutu gaila..
Zodziu linkiu kuo geresniu rezultatu po visu gydymu
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 18:08)
Man ne už ilgo bus 18. Pas dermatologę buvau du kartus, paskutinį prieš daugiau nei savaitę. Ji man išrašė Doksiciklino ir IMEX tepalo (šiandien doksiciklino dozę padvigubino). Dar šiandien gavau kažkokio tepaliuko už ačiū iš kosmetologės, rytais reikės tepti. Vakarais prausiu Octenisan ir tepu Imex. Tai va....
Vis dar negaliu į save žiūrėti...
Vis dar negaliu į save žiūrėti...
As ne gydytoja, bet man atrodo, kad ji tik bando nuimti tau uzdegima nuo veido su tais antibiotikais. O nebandei pasidaryti nuo helicobacter pylori tyrimu (sorry visu, kad vel as apie ta pati)? Turbut tik dabar susirupinai savo odos bukle, ania? Ar anksciau ka nors darei?
Ačiū,Eleina. Aš tikiuosi, kad po vieno valymo mano odos būklė nepablogės. Kaip koks ligonis turiu kažkokius tyrimus darytis ir t.t. bet nesuprantu kodėl priežasties ir išeities turiu ieškoti pats, kodėl daktarė man to nesiūlo ?? kodėl neliepia darytis tyrimų? Nueisiu pasakysiu,kad išrašytų Roacutane , kam tuos pinigus svaidyti ant vaistų ir valymų,kurie nepadeda????
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 18:31)
Ačiū,Eleina. Aš tikiuosi, kad po vieno valymo mano odos būklė nepablogės. Kaip koks ligonis turiu kažkokius tyrimus darytis ir t.t. bet nesuprantu kodėl priežasties ir išeities turiu ieškoti pats, kodėl daktarė man to nesiūlo ?? kodėl neliepia darytis tyrimų? Nueisiu pasakysiu,kad išrašytų Roacutane , kam tuos pinigus svaidyti ant vaistų ir valymų,kurie nepadeda????
Taip, vakari, jau 14 metu SAVO problema spendziu tik PATI. Kol ko nors is nuogirdu pati neuzklausiu ir nepareikalauju tyrimo-nieks ant lekstutes neatnesa. Baisu, bet taip yra. Skestantis pats ieskos siaudo. Bet.. jei nueisi pas dermatologe (privaciai)-suremontuos tave. Bent jau paremontuos tai tikrai.
Cia turbut kiekviena gali pasakyti, kiek tukstanciu yra isleista, kad susitvarkyti oda. Ir dauguma cia toli grazu ne 17 Apsisarvuok kantrybe ir viskas bus gerai.
QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 18:23)
As ne gydytoja, bet man atrodo, kad ji tik bando nuimti tau uzdegima nuo veido su tais antibiotikais. O nebandei pasidaryti nuo helicobacter pylori tyrimu (sorry visu, kad vel as apie ta pati)? Turbut tik dabar susirupinai savo odos bukle, ania? Ar anksciau ka nors darei?
Taip, čia tie vaistai, kad nuimtų uždegimą. Tų tyrimų, kuriuos parašei, darytis nebandžiau, gal galėtum papasakoti apie juos? Savo odos būkle rūpinuosi visada,bet dabar jau yra padėtis per daug bloga, kad galėčiau susidoroti vienas.
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 18:41)
Taip, Vasari, jau 14 metu SAVO problema spendziu tik PATI. Kol ko nors is nuogirdu pati neuzklausiu ir nepareikalauju tyrimo-nieks ant lekstutes neatnesa. Baisu, bet taip yra. Skestantis pats ieskos siaudo. Bet.. jei nueisi pas dermatologe (privaciai)-suremontuos tave. Bent jau paremontuos tai tikrai.
Cia turbut kiekviena gali pasakyti, kiek tukstanciu yra isleista, kad susitvarkyti oda. Ir dauguma cia toli grazu ne 17 Apsisarvuok kantrybe ir viskas bus gerai.
Aš ir ėjau pas privačią daktarę. Už savaitės eisiu pas ją naikinti apgamo, tai pašnekėsiu, gal reikia darytis tyrimus.
As visiskai praradusi vilti issigydyti oda , jau 6 metus kaip kankinuosi spuogais,jie visokie:vidiniai, smulkuciai raudoni, juodi inkstirai, pulingi...bijau net i veidrodi ziureti...Net siuksliu ismesti neinu be storo makiazo sluoksnio, zinau, kad tai kenkia odai, bet kitaip iseiti i wiesuma su tokia oda neimanoma.. o baisiausia, kad daznai net geda bei nera noro susitikti su savo vaikinu, ka jau kalbeti apie draugus, atrodo ,kad visa gyvenima susigadinsiu kankindamasi spuogais...
Bandziau viska..visokius kremus, arbatmedzio alieju(kas gana nablogai, taciau ryskaus poveikio nera), geriau antibiotikus....dabar zadu pradeti gerti KT, nes kitos iseities nematau...
Bandziau viska..visokius kremus, arbatmedzio alieju(kas gana nablogai, taciau ryskaus poveikio nera), geriau antibiotikus....dabar zadu pradeti gerti KT, nes kitos iseities nematau...
Vakari, nueik pas savo seimos gydytoja ir sakyk-noriu pasidaryti tyrima nuo tos bacilos. Kaina apie 10 Lt. Jei teigiama-geri paskirtus antibiotikus. Ir turi but geriau.Tikiuosi atsakymas bus teigiamas, t.y as buvau laiminga, kai man rado. Iki sio tyrimo kasiausi 7 metus..(daug teko aiskintis) Bent jau zinojau ka daryti. Pas privatininke bus brangiau tirtis. Gal jau tu nebelauk savaites.. Spuogu tikiuosi nespaudi?
As dar vakar nusipirkau indiska avurjedini muiliuka ir 18 zoleliu "Medimix". IKI pasirode kaip naujiena. Virs 2 lituku kainuoja. Uzsidedi putas ir pragrauzia oda. Stebuklo nesitikek, bet vis gi..bent jau pabandyt nebrangu ir naturalu. Deduosi as aspirino + medaus kauke. Sutrini 4 aspirino tabletes ir ciuciuka medaus. Dedi 15 minuciu ant veido. veliau is leto su ta kauke beplaudama nupilinguoju veida.. nezinau ar tavo atveju tiks. Darau vaisiniu rugsciu pilinga (pas kosmetologe). Bet tavo atveju oda reik raminti, raminti, nuimti uzdegima. Man tarodo, kad ka tu beuzdedi-tau skauda??
As dar vakar nusipirkau indiska avurjedini muiliuka ir 18 zoleliu "Medimix". IKI pasirode kaip naujiena. Virs 2 lituku kainuoja. Uzsidedi putas ir pragrauzia oda. Stebuklo nesitikek, bet vis gi..bent jau pabandyt nebrangu ir naturalu. Deduosi as aspirino + medaus kauke. Sutrini 4 aspirino tabletes ir ciuciuka medaus. Dedi 15 minuciu ant veido. veliau is leto su ta kauke beplaudama nupilinguoju veida.. nezinau ar tavo atveju tiks. Darau vaisiniu rugsciu pilinga (pas kosmetologe). Bet tavo atveju oda reik raminti, raminti, nuimti uzdegima. Man tarodo, kad ka tu beuzdedi-tau skauda??
QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 19:10)
Vakari, nueik pas savo seimos gydytoja ir sakyk-noriu pasidaryti tyrima nuo tos bacilos. Kaina apie 10 Lt. Jei teigiama-geri paskirtus antibiotikus. Ir turi but geriau.Tikiuosi atsakymas bus teigiamas, t.y as buvau laiminga, kai man rado. Iki sio tyrimo kasiausi 7 metus..(daug teko aiskintis) Bent jau zinojau ka daryti. Pas privatininke bus brangiau tirtis. Gal jau tu nebelauk savaites.. Spuogu tikiuosi nespaudi?
siaip geriant antibiotikus tyrimas nebus tikslus. reikia pries darantis ji, bent pora dienu nenaudot jokiu vaistu.
QUOTE(Eleina @ 2010 04 08, 21:27)
siaip geriant antibiotikus tyrimas nebus tikslus. reikia pries darantis ji, bent pora dienu nenaudot jokiu vaistu.
Greiciausiai tu teisi.
Na ka, manau pribrendau ir as pasirodyti...
Rezultatu teko laukti ilgai, bet pagaliau matyti tikras nuoseklus gerejimas... Tikiuosi, kad ir toliau bus tik geryn Nors ir dabar jau jauciuosi pakenciamai
2010 vasario 14 - 2010 balandzio 4.
Mano 1 - 8 savaites...
Naudojau is pradziu Duac, tada pridejau priemones is www.acne.org ir uz 3 savaiciu perejau tik prie acne.org priemoniu. Naudoju ir dar ilgai zadu naudoti..
Rezultatu teko laukti ilgai, bet pagaliau matyti tikras nuoseklus gerejimas... Tikiuosi, kad ir toliau bus tik geryn Nors ir dabar jau jauciuosi pakenciamai
2010 vasario 14 - 2010 balandzio 4.
Mano 1 - 8 savaites...
Naudojau is pradziu Duac, tada pridejau priemones is www.acne.org ir uz 3 savaiciu perejau tik prie acne.org priemoniu. Naudoju ir dar ilgai zadu naudoti..