Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 21:33)
Labas vakaras. Nutariau įkelti porą nuotraukų prieš rytojaus veido valymą. Šiose nuotraukose matysit kaip aš atrodžiau kovo 29 dieną, ir kaip šiandien, balandžio 7, vartodamas IMEX tepalą ir Doxycycline. Po kiek laiko paprašysiu moderatorės, kad šias foto išimsiu (tikiuosi ji nesupyks, kad tiek dažnai prašau), nes nenoriu, kad jos ilgai klaidžiotų po internetą

NUOTRAUKAS SILPNŲ NERVŲ ŽMONĖMS ŽIŪRĖTI NEPATARIU

http://i44.tinypic.com/330tj6r.jpg

http://i40.tinypic.com/11j215d.jpg
Aš lyg ir matau kažkokį pagerėjimą. Kaip jūs?

pagerėjimas nors ir ne labai didelis, bet matosi:) nereikia iškart tikėtis labai daug po pirmos procedūros...aš buvau prisikaičius neigiamų pasisakymų apie mechaninį veido valymą, bet nesigailiu,kad ir mechaniškai man pravalo veidą, nes pagerėjimą matau.aišku kiekvienam skirtingai. Aš patarčiau toliau tęsti gydymą tokį ir žiūrėt kas dar po kokio mėnesio bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 21:40)
ir tu dar į mechaninį veido valymą ruošiesi eiti.. Visiška nesąmonė. Šiaip tai aišku, kad matosi tas pagerėjimas. Vartočiau ir toliau visą kursą tų vaistų ir sėdėčiau ramiai. Bt šiaip to doxiciklino poveikis laikinas. Na bet tau gal ims ir su visam padės, nieko negali žinoti. O prausi dar tuo octenisanu, kiekvieną rytą ir vakarą?

drinks_cheers.gif pritariu. visiska nesamone.

QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 22:02)
Prausiu tik vakarais.  smile.gif o tai ko blogas tas veido valymas?

blogas tuo, kad zaloja oda. Leisk man pabut nemandagia ir paklaust, ar tau vaikine viskas su galva gerai? biggrin.gif juokauju as zinoma, bet as neiciau net jei verstu schmoll.gif zinoma gydytoja sakys eik, jinai gi pinigus uz tai gauna doh.gif
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 22:33)
Prisiskaičiau aš apie tą valymą daug visokių blogų dalykų, tai dabar širdis skauda. Nu man ta daktarė sakė už 10 dienų ateiti, o aš aišku tikiu ir eisiu. Kai jau viltį prarandi tai ir darai kaip liepia...nu durnas aš, ką čia padarysi

smile.gif tai gal susigriebk kol ne velu ir persigalvok?
siaip ne viena pvz zinau, kai po valymo dar pablogejo situacija. aisku jei nebijai - daryt ax.gif
Atsakyti
Už veido valymą pinigus gaus ne gydytoja. Na aš pabandysiu, nuo to nenumirsiu, o kaip bus toliau-žiūrėsim.
Atsakyti
turėjau ir aš žiaurų veido odos užkrėtimą, kurį per žioplumą pasidariau pylinguodama. kaip užsisėjo spuogų... Kosmetologė iš karto nusiuntė pas dermatologę. mėnesį pagėriau antibiotikus, vartojau gydytojos parinktas priemones. gerėjo labai lėtai. kai jau apgijo, pasidariau veido valymą (einu pas kvalifikuotą kosmetologę). Būtent po valymo pagerėjimas buvo akivaizdus, nes pašalino užsisėdėjusius inkštirus. dabar vartoju Neostrata priemones su glikolio rūgštim. kartą per 1-2 mėnesius nueinu pas kosmetologę susitvarkyt ir tikrai rezultatas neblogas. Beje, ji spaudžia tik inkštirus. 'neprinokusių' neliečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2010 04 08, 10:58)
turėjau ir aš žiaurų veido odos užkrėtimą, kurį per žioplumą pasidariau pylinguodama. kaip užsisėjo spuogų... Kosmetologė iš karto nusiuntė pas dermatologę. mėnesį pagėriau antibiotikus, vartojau gydytojos parinktas priemones. gerėjo labai lėtai. kai jau apgijo, pasidariau veido valymą (einu pas kvalifikuotą kosmetologę). Būtent po valymo pagerėjimas buvo akivaizdus, nes pašalino užsisėdėjusius inkštirus. dabar vartoju Neostrata priemones su glikolio rūgštim. kartą per 1-2 mėnesius nueinu pas kosmetologę susitvarkyt ir tikrai rezultatas neblogas. Beje, ji spaudžia tik inkštirus. 'neprinokusių' neliečia  smile.gif

Gal gali paaiškinti ką reiškia „pylinguodama“ ? 4u.gif O kaip manai, ar man labai pakenktų veido valymas (mano foto keliomis žinutėmis anksčiau) ?
Atsakyti
Vasari, o kaip tu ta imexa vartoji? kiek kartu i diena tepi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 08, 14:54)
Vasari, o kaip tu ta imexa vartoji? kiek kartu i diena tepi? 4u.gif

Jį tepu tik vakarais, nes labai matosi jis užteptas, dienos metu tepu kitką.
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 04 07, 15:05)
O as spuogelius issigydziau ir galiu dziaugtis grazia odyte blush2.gif  wub.gif tpu ptiu...isbandzius begalo daug buvau ir gryzdavau visada prie Nivea toniko su juros druska,visda nuprausta odele nusivalau siuo  smile.gif ir ieskant clarity toniko eurokos,man pasiule auksini usa,sake labai perka  smile.gif pabandziau ir tikrai lb lb patiko..spuogelio po pastovaus vartojimo nebeliko smile.gif kremuko kaina  apie 10lt

tai kad kremas su parafinu šitas, ilgainiui manau tikrai poras kimštų ax.gif
Atsakyti
Parėjau jau po veido valymo. doh.gif Žinot, prieš išeidamas aš palyginus buvau tikras gražuolis, o dabar doh.gif aš išeidamas iš kabineto nežiūrėjau į veidrodį, eidamas pažiūrėjau į telefono ekraną, tiek ten tesimato, bet pastebėjau, kad esu ištinęs lyg bitė būtų sugėlusi. Parėjus namo pirmi šeimos narių žodžiai buvo „O Dieve“, tada pats pažiūrėjau į veidrodį censored2.gif bash.gif Siaubas. Kaip pačiais blogiausiais mano spuoguotumo laikais. Ir toks ėjau per visą miestą....
Pati procedūra buvo labai skausminga, ir patarė ateiti dar už kokių 3 savaičių...Bet ačiū, ne. Paskui padarė veido masažą, tai truputį palengvėjo.
Beje, mano dakatarė liepė man padvigubinti Doksiciklino dozę. Dabar gerti ryte ir vakare...

Kažin kada mano veidas bus vėl toks koks buvo prieš kelias valandas?
Atsakyti
siaubas verysad.gif atgyvena tas mechaninis valymas, ir masiškai žmonės gadinasi veidus, kaip psichozė čia kokia. Aš niekada nėjau darytis, o jei eičiau, tai tik su kaukėm, švelniai. O pas tave juk pūlingi spuogai, tai ką ten juos spaudyt, sakyčiau inkštirai būtų keli, bet ir tai nėra ko lyst prie jų.
Kiek pažystamų darėsi, tai iš normalių veidų padarė šašuotus, tai argi čia normalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 balandžio 2010 - 16:51
QUOTE(vikaripe @ 2010 04 06, 21:34)
noriu paklaust, o kur tu žadi tuos tyrimus darytis? ir kiek maždaug jie kainuoja?

Ka tik grizau ir ginekolog. Klimo (gavau geru rekomendaciju apie jo konkrecius gydymo metodus, o ne lia lia lia). Gavau siuntima is savo polikl. ir uzsirasiau i-netu sergu.lt pas ji (po keliu dienu gali priimti, eiliu nera). Ir vsio. Pasiguodziau, atveriau savo sirdele ir ne tik... lotuliukas.gif Nusiunte i Geromeda darytis hormonu tyrymu.. mano atveju kainavo 75 Lt po keliu valandu atsakymai bus. Ir vel pas ji. Jaučiu, kad gausiu kontrac. gert, oj jauciu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 08, 16:53)
Parėjau jau po veido valymo.  doh.gif  Žinot, prieš išeidamas aš palyginus buvau tikras gražuolis, o dabar  doh.gif aš išeidamas iš kabineto nežiūrėjau į veidrodį, eidamas pažiūrėjau į telefono ekraną, tiek ten tesimato, bet pastebėjau, kad esu ištinęs lyg bitė būtų sugėlusi. Parėjus namo pirmi šeimos narių žodžiai buvo „O Dieve“, tada pats pažiūrėjau į veidrodį  censored2.gif  bash.gif Siaubas. Kaip pačiais blogiausiais mano spuoguotumo laikais. Ir toks ėjau per visą miestą....
Pati procedūra buvo labai skausminga, ir patarė ateiti dar už kokių 3 savaičių...Bet ačiū, ne. Paskui padarė veido masažą, tai truputį palengvėjo.
Beje, mano dakatarė liepė man padvigubinti Doksiciklino dozę. Dabar gerti ryte ir vakare...

Kažin kada mano veidas bus vėl toks koks buvo prieš kelias valandas?

Oj, zmogau, uzuojauta. schmoll.gif Tu, jei netingi, dar karteli parasyk, ka darai, kaip gydai (ne apie kosmetika), o kur lankeis (gydytojai), antibiotikai ir kt. Kiek tau meteliu?
Atsakyti
Man ne už ilgo bus 18. Pas dermatologę buvau du kartus, paskutinį prieš daugiau nei savaitę. Ji man išrašė Doksiciklino ir IMEX tepalo (šiandien doksiciklino dozę padvigubino). Dar šiandien gavau kažkokio tepaliuko už ačiū iš kosmetologės, rytais reikės tepti. Vakarais prausiu Octenisan ir tepu Imex. Tai va....

Vis dar negaliu į save žiūrėti...
Atsakyti