Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 05, 16:09)
sorry, neskaiciua visos temos. mane taip pat kankina dideli baisus spuogai. dermatologe sake nuo gimdymo, kai padaugejo vyrisku hormonu. viena iseitis gert kontraceptikus, bet AS JU ATSISAKAU, geriau kovosiu su spuogais bet negersiu ju. bet negi nera kitos iseities?

prasau patarkit
Atsakyti
prašau pasiskaitykit visas temas
Atsakyti

"Shoko, ka turi omenyje gydymas ziaurus buvo? gal gali papasakoti placiau kas ten per gydymas?"

Na, gavau keliu rusiu antibiotiku. Ir kainavo nemazai apie 50-100 Lt kazkur. Tiksliai nepamenu. Savaite vos istempiau.. Rugstys kilo, skrandi skaudejo, pykino ir kartu burnoj buvo. Galvojau mesiu as juos nebaigus kurso. Gydytoja nuramino, kad tai ale normalu ir baigus gert antibiotikus praeis. Praejo. Bet odytes bukle pakito akivaizdziai.. paziuriu senas foto-o Jezus tu Marija kokia as vargsele buvau.. blink.gif Vienas didelis uzdegimas ant veido buvo. Bet kadangi tai nebuvo tik ta vienintele mano spuogu priezastis, tai dabar dar as su hormonais kovoju doh.gif Kai rado pas mane bakterija-net apsidziaugaiu, kad mano kancios baigtos.. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 13:19)
gydymas trimis, berods, skirtingų rūšių antibiotikais. Ir gan ilgas. Man yra ta bakterija, na bet čia parodykit tą kuris jos neturi, nes didžioji dauguma turi, nors to nežino. Bet aš kolkas delsiu, nenoriu ryti aš tų antibiotikų.

As turbut paskutine pasakyciau-as uz antibiotikus. Yra kelios nuomones del gydymo... reik-nereik? Bakterija turim visi, tik pas vienus ji isbujojus, o pas kitus-ne. Sutikau su viskuo, kad tik pasibaigtu tos bedos del odos.. O taip galima ir opos sulaukti ir bus POPA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 07, 16:00)
As turbut paskutine pasakyciau-as uz antibiotikus. Yra kelios nuomones del gydymo... reik-nereik? Bakterija turim visi, tik pas vienus ji isbujojus, o pas kitus-ne. Sutikau su viskuo, kad tik pasibaigtu tos bedos del odos.. O taip galima ir opos sulaukti ir bus POPA  doh.gif

na aš net nežinau ką čia man daryt, nes man ji jokių blogybių nedaro ta bakterija, manau antibiotikai pridarys daugiau bėdos.
Atsakyti
kaip naudoti tepaliuka su ichtiolu? ax.gif prissiskaiciau, kad jis gan neblogas, tai ir nusipirkau, bet dezuteje nebuvo jokio aprasymo, tai pasimeciau, nebezinau kaip betepti, kokiais kiekiais ir t.t. kas ji isbande, pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 16:08)
na aš net nežinau ką čia man daryt, nes man ji jokių blogybių nedaro ta bakterija, manau antibiotikai pridarys daugiau bėdos.

jei nieko blogo nedaro, tai nieko ir nedaryti 4u.gif
jei mes tik zinotumem, kiek apskritai bakteriju gyvena musu organizmuose... biggrin.gif reiktu lyst po velena gyviems biggrin.gif
tepalu su ichtiolu as tepdavausi ir dabar kartais tepuosi vakare, pries miega, kartais diena, jei niekur nesiruosdavau eiti ax.gif sluoksnis toks, kad persimatytu oda. netepdavau labai storai, nes nemanau, kad nuo to priklausytu poveikis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Nutariau įkelti porą nuotraukų prieš rytojaus veido valymą. Šiose nuotraukose matysit kaip aš atrodžiau kovo 29 dieną, ir kaip šiandien, balandžio 7, vartodamas IMEX tepalą ir Doxycycline. Po kiek laiko paprašysiu moderatorės, kad šias foto išimsiu (tikiuosi ji nesupyks, kad tiek dažnai prašau), nes nenoriu, kad jos ilgai klaidžiotų po internetą

NUOTRAUKAS SILPNŲ NERVŲ ŽMONĖMS ŽIŪRĖTI NEPATARIU

http://i44.tinypic.com/330tj6r.jpg

http://i40.tinypic.com/11j215d.jpg

Aš lyg ir matau kažkokį pagerėjimą. Kaip jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 07 balandžio 2010 - 21:35
ir tu dar į mechaninį veido valymą ruošiesi eiti.. Visiška nesąmonė. Šiaip tai aišku, kad matosi tas pagerėjimas. Vartočiau ir toliau visą kursą tų vaistų ir sėdėčiau ramiai. Bt šiaip to doxiciklino poveikis laikinas. Na bet tau gal ims ir su visam padės, nieko negali žinoti. O prausi dar tuo octenisanu, kiekvieną rytą ir vakarą?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 22:40)
ir tu dar į mechaninį veido valymą ruošiesi eiti.. Visiška nesąmonė. Šiaip tai aišku, kad matosi tas pagerėjimas. Vartočiau ir toliau visą kursą tų vaistų ir sėdėčiau ramiai. Bt šiaip to doxiciklino poveikis laikinas. Na bet tau gal ims ir su visam padės, nieko negali žinoti. O prausi dar tuo octenisanu, kiekvieną rytą ir vakarą?

Prausiu tik vakarais. smile.gif o tai ko blogas tas veido valymas?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 22:33)

Na pagerėjimas tikrai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 22:02)
Prausiu tik vakarais.  smile.gif o tai ko blogas tas veido valymas?

nu odos žalojimas, o ji ir taip juk sužalota nemenkai yra.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 23:28)
nu odos žalojimas, o ji ir taip juk sužalota nemenkai yra.

Prisiskaičiau aš apie tą valymą daug visokių blogų dalykų, tai dabar širdis skauda. Nu man ta daktarė sakė už 10 dienų ateiti, o aš aišku tikiu ir eisiu. Kai jau viltį prarandi tai ir darai kaip liepia...nu durnas aš, ką čia padarysi
Atsakyti