"Shoko, ka turi omenyje gydymas ziaurus buvo? gal gali papasakoti placiau kas ten per gydymas?"
Na, gavau keliu rusiu antibiotiku. Ir kainavo nemazai apie 50-100 Lt kazkur. Tiksliai nepamenu. Savaite vos istempiau.. Rugstys kilo, skrandi skaudejo, pykino ir kartu burnoj buvo. Galvojau mesiu as juos nebaigus kurso. Gydytoja nuramino, kad tai ale normalu ir baigus gert antibiotikus praeis. Praejo. Bet odytes bukle pakito akivaizdziai.. paziuriu senas foto-o Jezus tu Marija kokia as vargsele buvau..
Vienas didelis uzdegimas ant veido buvo. Bet kadangi tai nebuvo tik ta vienintele mano spuogu priezastis, tai dabar dar as su hormonais kovoju
Kai rado pas mane bakterija-net apsidziaugaiu, kad mano kancios baigtos.. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 13:19)
gydymas trimis, berods, skirtingų rūšių antibiotikais. Ir gan ilgas. Man yra ta bakterija, na bet čia parodykit tą kuris jos neturi, nes didžioji dauguma turi, nors to nežino. Bet aš kolkas delsiu, nenoriu ryti aš tų antibiotikų.
As turbut paskutine pasakyciau-as uz antibiotikus. Yra kelios nuomones del gydymo... reik-nereik? Bakterija turim visi, tik pas vienus ji isbujojus, o pas kitus-ne. Sutikau su viskuo, kad tik pasibaigtu tos bedos del odos.. O taip galima ir opos sulaukti ir bus POPA