Prisiruošiau ir aš papasakot savo kovos su spuogais istoriją. Spuogai kankina nuo paauglystė, tad visada naudodavau priemones riebiai problemiškai odai. Jau buvau netekus vlties, kad kada nors galėsiu turėti švarią odą
Vieną rytą prabudus radau tokį išbertą veidą, kad paskelbiau spuogams karą. Mečiau gert KT (nors gėriau ne dėl spuogų ir jie man visai veido netvarkė), nusipirkau nakvišų kapusules. Tuo metu veidui praust naudojau Rasos prausiklį (baltoj pakuotėj) ir jų kremą gelį. Vaistininkė rekomendavo Annos Lotan kosmetiką. Nusipirkau Mineralinį muilą, propolio losjoną spuoguotai odai, sutraukiamąją veido kaukę ir sausinamąjį žolių losjoną. Muilas- super, labai skalsus, skaniai kvepia, gerai nuprausia, losjoną naudoju kaip toniką, bet tik vakare, jis sus spiritu, tai bijau kad neišsausintų odos, kaukė irgi super dalykas- iškart veidas skaistesnis, išvalo inkštirus, tačiau dabar naudoju juodąjį molį, kuris pigesnis, bet valo taip pat. Tik tas žolių losjonas nieko gero
, daugiau nepirksiu. Prieš miegą tepuosi acnofan, tai iš ryto spuogeliai iškart apgydyti, o ir kitiems neleidzia kilt, bet realų rezultatą pamačiau tik po 4 sav. O tas tepalas su ichtiolu, būkit atsargios, jis traukia lauk pūlius, tai ojoj kaip ryte atrodžiau pasitepus iš vakaro. Ir dar pasėjo aplink daug spuogelių. Išties, dabar negaliu ramiai praeit pro veidrodį, nesidžiaugdama tokia gražia oda
Papildyta:Ai, ir dar. Pakeičiau dekoratyvinę kosmetiką į nekemšančia porų. Kreminę pudrą, kompaktinę, bazę. Prieš pirkdama visada pasiskaitau ar nėra talko, parafino ir kitų piktų dalykų. Tikrai veikia, nes kai norėjau užbaigt senąją pudrą ir susitepiau, ryte radau porą iškilusių naujų spuogelių