Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

O aš nesuprantu ar čia sutapimas, ar netiko man taip visų giriama mineralinė pudra.. Nes pastebėjau, kad tokiais smulkiais poodiniais spuogeliais paberia vis, pabandžiau va kelias savaites dažytis kita, šiandien žiūriu, visas veidas susitvarkęs, nei vieno nelygumo.. Keista kažkaip man pačiai, bet gal netiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 04 06, 15:18)

kazkaip niekur neradau sio losjono aprasymo, gal nedetalizavot аrba akys zvairos smile.gif plyz, aprasykit, kas per losjonas, idomu!

Losjonas gaminamas, receptinis smile.gif
Prieš tai man buvo išrašyti 2 - šitas ir dar vienas stipresnis.. Turėjau pakaitomis naudoti..
O dabar paliko vieną silpnesnį..
Parašysiu sudėtį:
Laevomycetini 2.0
Sp. Ac. salicylici 1 proc.
Sol. Ac. borici 2 proc. aa 40.0
Aether 20.0
Atsakyti
QUOTE(**Saulė** @ 2010 04 05, 18:16)
o su Octenisan galima prausti oda aplink akis? Ta prasme nuprausti  makiaza kaip su iprastu prausikliu?

Aš prausiu ir džiaugiuosi - puikiai tušą nuplauna bigsmile.gif

Prieš dvi savaites baigiau ryti doksicikliną, dabar laukiu, kas bus...
Kol kas spuogiukas tik vienas kitas. Na, ant nugaros keletas. Neostrata yra gerai.
Atsakyti
Prisiruošiau ir aš papasakot savo kovos su spuogais istoriją. Spuogai kankina nuo paauglystė, tad visada naudodavau priemones riebiai problemiškai odai. Jau buvau netekus vlties, kad kada nors galėsiu turėti švarią odą schmoll.gif Vieną rytą prabudus radau tokį išbertą veidą, kad paskelbiau spuogams karą. Mečiau gert KT (nors gėriau ne dėl spuogų ir jie man visai veido netvarkė), nusipirkau nakvišų kapusules. Tuo metu veidui praust naudojau Rasos prausiklį (baltoj pakuotėj) ir jų kremą gelį. Vaistininkė rekomendavo Annos Lotan kosmetiką. Nusipirkau Mineralinį muilą, propolio losjoną spuoguotai odai, sutraukiamąją veido kaukę ir sausinamąjį žolių losjoną. Muilas- super, labai skalsus, skaniai kvepia, gerai nuprausia, losjoną naudoju kaip toniką, bet tik vakare, jis sus spiritu, tai bijau kad neišsausintų odos, kaukė irgi super dalykas- iškart veidas skaistesnis, išvalo inkštirus, tačiau dabar naudoju juodąjį molį, kuris pigesnis, bet valo taip pat. Tik tas žolių losjonas nieko gero schmoll.gif , daugiau nepirksiu. Prieš miegą tepuosi acnofan, tai iš ryto spuogeliai iškart apgydyti, o ir kitiems neleidzia kilt, bet realų rezultatą pamačiau tik po 4 sav. O tas tepalas su ichtiolu, būkit atsargios, jis traukia lauk pūlius, tai ojoj kaip ryte atrodžiau pasitepus iš vakaro. Ir dar pasėjo aplink daug spuogelių. Išties, dabar negaliu ramiai praeit pro veidrodį, nesidžiaugdama tokia gražia oda bigsmile.gif
Papildyta:
Ai, ir dar. Pakeičiau dekoratyvinę kosmetiką į nekemšančia porų. Kreminę pudrą, kompaktinę, bazę. Prieš pirkdama visada pasiskaitau ar nėra talko, parafino ir kitų piktų dalykų. Tikrai veikia, nes kai norėjau užbaigt senąją pudrą ir susitepiau, ryte radau porą iškilusių naujų spuogelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 04, 19:30)
Visko teko girdėt, bet kad šita, opas sukelianti bakterija, dar ir spuogus sukeltų tai dar neteko  biggrin.gif Turbūt nuo propionbakterijų nelabai skiriat.

O bendram išsilavinimui tai Helicobacter pylori  ax.gif

Tarp kitko, as jau visi metai skundziuosi skausmingais, giluminiais ir raudonais spuogais, o nuo ko - neikas negali pasakyti. Viskas prasidejo pabandzius "pasigydyti" tibeto grybu. Ot ir pasigydziau - matyt zarnyno flora sujaukiau kaip reikalas, kad periodiskai vis kenciu didziulius berimus butent veido srityje. Laukiu skaradzio tyrimo ir paaiskes ar tai ne nuo tos helicobacter pylori, kuri kazkam juoka kelia . Tikiuosi tai ir bus atsakymas ir sprendimas nuo sio diskomfotro, iki tol absoliuciai jokiu bedu su oda neturejau. Pradejau gerti virskinimo fermentus (vitaminus) ir oda atsigavo, bet amzinai ju negersiu, tikiuosi skrandyje kazka ras
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2010 04 05, 17:16)
Taip, sita opa sukelianti bakterija sukelia ir spuogus- dideli, raudoni, skausmingi. Bet kuris dermatologas tai gali jums patvirtinti. As su niekuo nemaisau. Pries 5 metus pasidariau tyrimus, rado, issigydziau. Rezultatas akivaizdus buvo. Nors gydymas ir ziaurus..
Turbut keliu klaideliu padarymas jokios reiksmes informacijai nesudare. Jus gi supratot apie ka as.  cool.gif Bet aciu uz pastabuma

Shoko, ka turi omenyje gydymas ziaurus buvo? gal gali papasakoti placiau kas ten per gydymas?
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2010 04 07, 11:59)
Shoko, ka turi omenyje gydymas ziaurus buvo? gal gali papasakoti placiau kas ten per gydymas?

gydymas trimis, berods, skirtingų rūšių antibiotikais. Ir gan ilgas. Man yra ta bakterija, na bet čia parodykit tą kuris jos neturi, nes didžioji dauguma turi, nors to nežino. Bet aš kolkas delsiu, nenoriu ryti aš tų antibiotikų.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 04 07, 09:25)
Aš prausiu ir džiaugiuosi - puikiai tušą nuplauna  bigsmile.gif

Prieš dvi savaites baigiau ryti doksicikliną, dabar laukiu, kas bus...
Kol kas spuogiukas tik vienas kitas. Na, ant nugaros keletas. Neostrata yra gerai.

O tai doksiciklino poveikis pasimato tik po kažkiek laiko kai baigi jį naudoti?
Papildyta:
Jau praėjo 10 dienų, tai eisiu darytis veido valymo. Skambinau kosmetologei, neatsiliepė, skambinsiu dar kartą, tikiuosi, kad rytoj galės priimti smile.gif paskelbiau kovą spuogams
Atsakyti
vasari, o kokį valymą darysies? O pats tu lendi nors kiek prie veido odos? Spaudai?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 14:07)
vasari, o kokį valymą darysies?  O pats tu lendi nors kiek prie veido odos? Spaudai?

Na nežinau koks tas valymas, paprastas, be jokių rūgščių. Na stengiuosi prie veido nelysti, bet šią naktį iškilo toks mažas, ir labai skaudėjo, tai ryte išspaudžiau...dabar atrodo kaip mėlynė
Atsakyti
aš tikrai nerizikuočiau eiti, kad veidą dar labiau sužalotų su tais ale valymais, spaudinėjimais. Logiškai pagalvok ar tai gali išgydyti veido odą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 07 balandžio 2010 - 13:24
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 07, 13:49)
O tai doksiciklino poveikis pasimato tik po kažkiek laiko kai baigi jį naudoti?

Nea, laukiu, ar neatsinaujins bėrimai... Poveikis tai buvo gan greitas nuo vartojimo pradžios, vaizdas padoresnis buvo jau po 2-3 savaičių, o dar po poros visai apsitvarkė... Kad tik išsilaikytų...
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 07, 14:23)
aš tikrai nerizikuočiau eiti, kad veidą dar labiau sužalotų su tais ale valymais, spaudinėjimais. Logiškai pagalvok ar tai gali išgydyti veido odą?

Ji man liepė ateiti už 10 dienų, nes pas mane yra dar daug užsikimšusių, juos reikia išvalyti. Nu nueisiu, žiūrėsiu kaip bus, kitą kartą juk galėsiu neiti.
Atsakyti
O as spuogelius issigydziau ir galiu dziaugtis grazia odyte blush2.gif wub.gif tpu ptiu...isbandzius begalo daug buvau ir gryzdavau visada prie Nivea toniko su juros druska,visda nuprausta odele nusivalau siuo smile.gif ir ieskant clarity toniko eurokos,man pasiule auksini usa,sake labai perka smile.gif pabandziau ir tikrai lb lb patiko..spuogelio po pastovaus vartojimo nebeliko smile.gif kremuko kaina apie 10lt
Atsakyti