Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(rvrv12 @ 2010 04 01, 21:02)
Merginos nejuokaukit kokie pieno produktai..?Pasiskaitykite straipsnius apie spuogus, kokia ju priezastis. Visu pirma jei paauglyste, tai lytinio brendimo liga. Liga  ivardijama todel kad tai letinis riebaliniu liauku uzdegimas, kuri reikia atitinkamai gydyti.Dar lemia genetika,  taip pat netinkama kosmetika, ilgalaikis medikamentu vartojimas (kaip vitamino B6, B12). Irodyta kad maistas itakos spuogams turi labai mazai itakos, nebent sokolada kilogramais valgote.
Sutinku kad buna sunkiu atveju kai gydymo reikia antibiotikais (ir tai suveiks tik vienkartinai nes aknes bakterijos taps atsparios antibiotikams, ir toliau ju poveikis silpnes), buna atveju kai neisvengiama rocutano (baisus preparatas taciau gydytojai skiria, nes mato vienintele iseiti). Jei turite komedonine akne visu pirma naudokite ne is parduotuviu pirktas priemones, o vaistinese pirkta medicinine kosmetika (tai turetumete atsirinkti protingai, o ne pagal reklamos grazu veida). 1. Pirmas veiksmas del ko susirupinti reiketu -tai atitinkami prausikliai, kurie tikrai veiksmingai pasalintu negyvasias odos lasteles ir reguliuotu riebalu isskyrima 2. Naudokite priemones kurios stabdytu aknes bakteriju dauginimasi. 3. Naudokite tas priemones kurios stabdo uzdegima. Ir dar karta merginos noriu pritarti merginai (neprisimenu vardo), kuri rase, kad naudojo begale kremu skirtu problematiskai odai, taciau panaudojus savaite ar ilgiau ir nepajutus efekto numesdavo i sona ir megindavo kitas. Tik kantrybe ir zinojimas kad pasirinkote gera, veiksminga produkta duos rezultatus. Bet tai gali trukti ir du menesius, gali buti ir pablogejimas (kadangi pradejus naudoti kai kuriuos produktus spuogeliu padaugeja, nes valosi oda). Taigi sekmes ir linkiu nesiblaskyti ir nepirkti tik ka isreklamuoto kremo, o susirinkti platesne informacija.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tik vat vat... kaip rasti tokias pačias pačiausias idealias priemones :] nes gaila laiko švaistyti netinkamiems produktams. Dvi linijas isbandziau, nieko nepadejo, sugaisti cieli du metai joms; trecia linija padejo, bet kazkaip ima alergizuoti, sene uzkliuvo uz varcios ir vel viskas is pradzios biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 19:09)
Losjonas mano išrašytas, pasitikiu gydytoja, juo labiau, kad jau naudoju apie 4 mėnesius ir tikrai gydymas pasitvirtina..
O prausiklį pirksiu Rasos jautriai odai, toniką, pienelis irgi tos serijos smile.gif

kazkaip niekur neradau sio losjono aprasymo, gal nedetalizavot аrba akys zvairos smile.gif plyz, aprasykit, kas per losjonas, idomu!
Atsakyti
Man labai padejo tepalas su Ichtiolu.. thumbup.gif ... na kvapas tai ziaurus..bet del grozio pakenciamas.. turejau nemazai spuogiuku.. tepiau ivairiom priemonem, bet viskas veltui.. O sis atradimas mane nustebino, nes nusipirkau siaip pamacius vaistinej.. Nieko apie ji nebuvau girdejusi.. pasitepiau kelis kartus..ir pamaciau stulbinama rezultata.. net randelius apmazino nuo buvusiu spuogiuku.. Gal dar prie rezultato prisidejo darytos kaukes.. naudoju juodaji moli ir "Organic SPA" kauke.. sveitiklius ivairius.. Taip pat padeda ir Acnofun.. senai turejau tokia lygia odele.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amandux @ 2010 04 06, 16:17)
Man labai padejo tepalas su Ichtiolu.. thumbup.gif ... na kvapas tai ziaurus..bet del grozio pakenciamas.. turejau nemazai spuogiuku.. tepiau ivairiom priemonem, bet viskas veltui.. O sis atradimas mane nustebino, nes nusipirkau siaip pamacius vaistinej.. Nieko apie ji nebuvau girdejusi.. pasitepiau kelis kartus..ir pamaciau stulbinama rezultata.. net randelius apmazino nuo buvusiu spuogiuku.. Gal dar prie rezultato prisidejo darytos kaukes.. naudoju juodaji moli ir "Organic SPA" kauke.. sveitiklius ivairius.. Taip pat padeda ir Acnofun.. senai turejau tokia lygia odele.. 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip, man irgi jis super padejo thumbup.gif o del kvapo - ne toks jis ir ziaurus biggrin.gif ten kai pripranti, tai tik vanilino akcentas jaucias 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 06 balandžio 2010 - 17:23
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2010 04 06, 18:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif taip taip, man irgi jis super padejo  thumbup.gif o del kvapo - ne toks jis ir ziaurus biggrin.gif ten kai pripranti, tai tik vanilino akcentas jaucias  4u.gif

O ji vis dar naudojat?.. kiek kartu per savaite?.. g.gif
Atsakyti
ichtiolo be recepto juk neparduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 06, 18:40)
ichtiolo be recepto juk neparduoda g.gif

tikrai parduoda.. mirksiukas.gif girdejau dar apie skysti su Ichtiolu.. tai gal jis su receptu.. bet tepalas tikrai nea.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amandux @ 2010 04 06, 17:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
O ji vis dar naudojat?.. kiek kartu per savaite?.. g.gif

dabar jau nenaudoju kas diena, kaip anksciau, pora kartu per savaite kazkur ax.gif tik pastebejau, kad jei nakciai pasitepi, geriau pasidet ka nors ant pagalves, kad neteptu patalynes, nes neatsiplauna doh.gif tiesa sakant nustebus buvau..
o del recepto - tikrai ji parduoda be smile.gif ir kainuoja iki 10 litu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 04, 19:20)
Bent jau man KT pataiso padeti, bet tikrai nera taip kaip turetu buti. Jei tai ne helicobaktery pilori ar erkute, tuomet reik hormonus tirtis. Uzsirasiau pas ginekologe Santariskese.. gal pades kuo. Man KT naudojimas del spuogu.. nezinau.. nepriimtina.. KT sveikatos neprideda. Kai mesi KT-bus prastai. Man plaukai riebaluojas, oda riebesne, spuogu daugiau. Bet vistiek meciau gerti. Noriu naturaliai susitvarkyti savo problemas.  mirksiukas.gif

Man KT liko tik viena pakuotė, pagrindinė priežastis ne spuogai - todėl turiu pabaigt... Kaži, ar nakvišų aliejus kažkiek tvarko hormonus? Kai juos tyriauriaus - sakė norma, tik truputi vyriškų per daug. Galvoju apie būdą kaip išvent to spuoguotojo laikotarpio po KT...

Beje, kur randat to tepalo su ichtiolu? Koks tikslus jo pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 04 06, 19:14)
Man KT liko tik viena pakuotė, pagrindinė priežastis ne spuogai - todėl turiu pabaigt... Kaži, ar nakvišų aliejus kažkiek tvarko hormonus? Kai juos tyriauriaus - sakė norma, tik truputi vyriškų per daug. Galvoju apie būdą kaip išvent to spuoguotojo laikotarpio po KT...

Beje, kur randat to tepalo su ichtiolu? Koks tikslus jo pavadinimas?

kazin ar nakvisu aliejus reguliuoja hormonus.
Tormentile, tepalas su Ichtiolu. Turi but kiekvienoj vaistinej.
Atsakyti
Tepaliuka su Ichtiolu pirkau eurovaistinej.. padetas lentynoje tarp problemines odos tepaliuku ..
Atsakyti
Taip, nakvisu aliejus tvarko moteriskas bedas. Bet greito rezultato neverta tiketis. Artimiausiom dienom darysiu hormonu tyrimus ir bus matyt, kas ten su tom bedom ir ar nuo to spuogai. Isbandziau viska-tai paskutine viltis. doh.gif Vyras sako-reik atpjaut ir nauja privirint.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 06, 21:27)
Taip, nakvisu aliejus tvarko moteriskas bedas. Bet greito rezultato neverta tiketis. Artimiausiom dienom darysiu hormonu tyrimus ir bus matyt, kas ten su tom bedom ir ar nuo to spuogai. Isbandziau viska-tai paskutine viltis.  doh.gif  Vyras sako-reik atpjaut ir nauja privirint..  lotuliukas.gif

noriu paklaust, o kur tu žadi tuos tyrimus darytis? ir kiek maždaug jie kainuoja?
Atsakyti