Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 25, 03:56)
vaistinėse, jei sako kad nėra, paprašykit,kad užsakytų, ir sekančią dieną eikit pasiimti.

aciu uz atsakyma,bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Vakar vaistinėje nusipirkau tokio Tormentile (Tepalas su Ichtiolu) vaistininkė patarė. Kvapas žiaurus, visi namie klausinėjo kas čia taip smirda, bet ko nepadarysi, kad būtum gražesnis....Taip pat toliau naudoju Octenisan (ryte ir vakare).
Atsakyti
o tas Octenisan nesausina odos? nes mano oda ir taip sausa,tai jei sausina man jis netiks doh.gif
Atsakyti
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai sad.gif man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis sad.gif gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 24, 17:28)
Musnuke, ernesta, kaip jus beria? Pas mane tai nėra tų tokių tikrųjų spuogų, pas mane toks grynai pabėrimas, kaktos vidurinė dalis tokiais mažulyčiais odos spalvos spuogeliais išberta, prieš šviesą matosi.  verysad.gif nei juos išspausi nei ką su jais padarysi, būna kai prisėdu tai išsiakėju, tada jau katastrofa būna.

man taip būna, kai nesvaikai ko užvalgau normaliai taip tai kaktos sityje atsiranda tokių spuogelių g.gif

Atsakyti
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai sad.gif man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis sad.gif gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 15:51)
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai sad.gif man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis sad.gif gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Deja aš irgi panašiai tokio amžiaus sirgau ta bjauria liga. Ir man liko randeliai verysad.gif Nes labai niežtėjo, ir nesusilaikiau nesikasiusi. Na man jau dvigubai daugiau metų dabar nei jums, per tiek laiko farmacija jau pažengusi į priekį kur kas. Reikia prašyti vaistinėje antihistamininių, matyt , kad geriamų vaistų (prieš tai, žinoma, pasitarti su vaistininke), jie nuimtų niežulį. O lokaliai, ant odos berods galima tepti tepaliuką Psilobalsam, pagooglinkit, pasiskaitysit apie juos išsamiau.
Ir šiukštu nesikasykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 vasario 2010 - 16:07
QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 15:51)
Sveikos, žinau, kad ne į temą rašau, bet neradau temos mano problemai sad.gif man 17, užsikrėčiau nuo sesės vėjaraupiais, viską niežti, bet kas labiausiai gasdina, tai ant veido iškilusios didelės raudonos dėmės, kurios palaipsniui tampa pūslėmis. Neturiu jokių problemų su spuogais, o dabar vaizdas baisus, bijau, kad nuo pūslių gali randai likti, ir dar nežinia kiek laiko praeis kol nusikratysiu jomis sad.gif gal buvo kas nors susidūręs su šia problema? kokius tepalus naudojot būtent veido sričiai, kad džiovintų pūsleles? juk veido žaliai netepsiu... labai pergyvenu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jei nenori randų, spuogų neliesk (nekasyk, nedraskyk, nešlapink ir pan.). Kai aš sirgau vėjauraupiais (tai buvo prieš pora metų), taip pat buvau nutarusi netepti briliantinės žalumos. Iš pradžių tepiau vandenilio peroksidu, tai veidas labai išsausėjo ir sunku buvo sekti, kuriuos spuogus tepiau, o kurių dar ne, todėl po kelių dienų neiškenčiau ir išsitepliojau "zelionke". Ir nieko baisaus nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitootea @ 2010 02 25, 17:03)

ir visgi ta vadinama zelionke geriausiai tinka siam reikalui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2010 02 25, 16:23)
ir visgi ta vadinama zelionke geriausiai tinka siam reikalui  mirksiukas.gif

Na gal ir tinka, jeigu nebaisu bus žaliai atrodyti.
Bet antihistamininius, nuimančius niežėjimą, tikrai vertėtų pagerti. Būtų daug lengviau ištverti nesikasius. O žalos ypatingos per tas keletą dienų jie tikrai nepadarys. Tie žmonės, kurie turi alergijas, juos geria gan dažnai ir ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 25, 17:27)
Na gal ir tinka, jeigu nebaisu bus žaliai atrodyti.

bet juk sergant vejaraupiais vistiek sedet namie reikia,tai galima ir zaliai pavaiksciot,negul poto graustis nagus del likusiu randu :mirksiukas:nes su tais visais bespalviais kremukais tai nelabai matai kuris spuogelis teptas,o kuris ne g.gif
seip as tikrai nieko pries ir kitus vaistukus,reikia bandyti kas geriausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Octenisan pirkau Gintarinėje vaistinėje, bet nieko užsakinėti ar pan nereikėjo. Nuėjau ir iškart nusipirkau. Na, bet tikriausiai priklauso nuo vaistinės. (: Bet man asmeniškai, tai jis jokios įtakos veido odai nepadarė. Tik tiek, kad nuprausdavo. Irgi buvau prisiskaičiusi daugybę komentarų ir pirkau su tokiu entuziazmu ir viltimi, kad odos būklė bent truputį pagerės. Deja. rolleyes.gif
Atsakyti