Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(vaivulkaa @ 2010 04 05, 01:15)
Na nezinau, ar tikrai KT yra vienintele priemone gydytis nuo spuogu. Kiek zinau, po to buna daznai skaudziu pasekmiu laukiant vaikuciu. Ir kas tie spuogai pries nora susilaukt vaiku??? blush2.gif

Ai man tai keista, kai geria KT tik dėl spuogų.. Kažkada gal 14 metų gydžiausi pas Balevičienę, sako irgi gerk Kt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 05, 09:53)
Ai man tai keista, kai geria KT tik dėl spuogų.. Kažkada gal 14 metų gydžiausi pas Balevičienę, sako irgi gerk Kt  doh.gif  doh.gif

netik del ju,man pvz lb bloga budavo,net pykindavo pirma diena per mmm.. o su KT taip nebuna..
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 05, 11:41)
netik del ju,man pvz lb bloga budavo,net pykindavo pirma diena per mmm.. o su KT taip nebuna..

Mano nuomone, jei galima issiversti kaip nors be KT, tai taip ir darykit. Pazistu viena mergina (esu girdejus daugiau atveju), kuri gere KT kelis metus ir kai norejo pastot, niekaip nebegalejo. Daktarai sake laukt, tai ji vis dar laukia (jau 7 metus). Ziauru verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulkaa @ 2010 04 05, 10:23)
Mano nuomone, jei galima issiversti kaip nors be KT, tai taip ir darykit. Pazistu viena mergina (esu girdejus daugiau atveju), kuri gere KT kelis metus ir kai norejo pastot, niekaip nebegalejo. Daktarai sake laukt, tai ji vis dar laukia (jau 7 metus). Ziauru  verysad.gif  g.gif

tikrai ziauroka.. esu ir as panasiu atveju girdejus. o man kai buvo israse KT (ne del spuogu) isgeriau tik menesi, nes naktim taip sunku budavo kvepuot, kad bijodavau uzmigt, kad neuzdusciau unsure.gif veliau geriau aspirina krauja tirstint, ir daugiau niekada neleido man KT gert..
Atsakyti
oj, o kiek man teko tokių variantų girdėti, kad negali pastoti, nors ir nevartojo jokių KT. Čia tema ne apie kontraceptinių daromą žalą. Tokia tema yra kontracepcijos skyrelyje.
Atsakyti
man KT, kaip priemone nuo spuogu visai nebuvo veiksminga, kazkiek apmazedavo, veliau vel grizdavo i savo vezes, geriau ir diane35, ir yarine, ir dar kazkokias, zodziu man tai nepadejo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 05 balandžio 2010 - 12:48
sorry, neskaiciua visos temos. mane taip pat kankina dideli baisus spuogai. dermatologe sake nuo gimdymo, kai padaugejo vyrisku hormonu. viena iseitis gert kontraceptikus, bet AS JU ATSISAKAU, geriau kovosiu su spuogais bet negersiu ju. bet negi nera kitos iseities?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 05, 16:09)
sorry, neskaiciua visos temos. mane taip pat kankina dideli baisus spuogai. dermatologe sake nuo gimdymo, kai padaugejo vyrisku hormonu. viena iseitis gert kontraceptikus, bet AS JU ATSISAKAU, geriau kovosiu su spuogais bet negersiu ju. bet negi nera kitos iseities?

Nu nemanau, kad nėra kitos išeities smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 04, 19:30)
Visko teko girdėt, bet kad šita, opas sukelianti bakterija, dar ir spuogus sukeltų tai dar neteko  biggrin.gif Turbūt nuo propionbakterijų nelabai skiriat.

O bendram išsilavinimui tai Helicobacter pylori  ax.gif

Taip, sita opa sukelianti bakterija sukelia ir spuogus- dideli, raudoni, skausmingi. Bet kuris dermatologas tai gali jums patvirtinti. As su niekuo nemaisau. Pries 5 metus pasidariau tyrimus, rado, issigydziau. Rezultatas akivaizdus buvo. Nors gydymas ir ziaurus..
Turbut keliu klaideliu padarymas jokios reiksmes informacijai nesudare. Jus gi supratot apie ka as. cool.gif Bet aciu uz pastabuma
Papildyta:
Na, su nakvisos aliejumi bent jau zalos nepasidarysi sau. O gal pavyks ir hormonus pasireguliuot? Tik laiko viskam reik.
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:36)
Tai tu kai ką nors naują sužinai kaip ką nors nuo spuogų ar kokį prausiklį veido gerą netingėk pasidalink čia su mumis komentarais  4u.gif .

Pabandyk Zeniac prausikli riebiai odai, jei turi spuogu tikrai efekta pamatysi. O jei tavo oda jautri atsirado naujas Universalus losjonas is Noreva-Led linijos.Jo nuplauti nebutina.Labai gerai nuvalo nesvarumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rvrv12: 05 balandžio 2010 - 17:11
Sveikos merginos,

o su Octenisan galima prausti oda aplink akis? Ta prasme nuprausti makiaza kaip su iprastu prausikliu?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Saulė**: 05 balandžio 2010 - 17:17
QUOTE(**Saulė** @ 2010 04 05, 19:16)
Sveikos merginos,

o su Octenisan galima prausti oda aplink akis? Ta prasme nuprausti  makiaza kaip su iprastu prausikliu?
4u.gif

As tai ploviau smile.gif su kuo beplaunu,visada ir akis,nors pries tai ir su akiu makiazo valikliu nuvalau,nieko man neatsitinka,nei sauseja,nei ka... smile.gif
Atsakyti