Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Shoko @ 2010 04 04, 19:20)
Bent jau man KT pataiso padeti, bet tikrai nera taip kaip turetu buti. Jei tai ne helicobaktery pilori ar erkute, tuomet reik hormonus tirtis. Uzsirasiau pas ginekologe Santariskese.. gal pades kuo. Man KT naudojimas del spuogu.. nezinau.. nepriimtina.. KT sveikatos neprideda. Kai mesi KT-bus prastai. Man plaukai riebaluojas, oda riebesne, spuogu daugiau. Bet vistiek meciau gerti. Noriu naturaliai susitvarkyti savo problemas.  mirksiukas.gif

Visko teko girdėt, bet kad šita, opas sukelianti bakterija, dar ir spuogus sukeltų tai dar neteko biggrin.gif Turbūt nuo propionbakterijų nelabai skiriat.

O bendram išsilavinimui tai Helicobacter pylori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 04, 12:57)
Spuogų aš turėjau prieš keturis metus, pradėjau kontraceptnes gerti, ir bėdos dingo. Na tik nuolat keli spuogeliai būdavo, bet čia ne bėda. O dabar ir tų pačių neliko, mečiau kt, geriu nakvišas, nevalgau jokio sh, ką ankščiau dievindavau, jei nuprausiu veidą tai nusausinu ne rankšluosčiu bet servetėle, NEBEKRAPŠTAU, NESPAUDINĖJU veido. Bet vis tik manau daugiausia lemia tai, kad išaugau iš to spuoguoto amžiaus, nes mano šeimoje visi paauglystėj spuoguoti buvo, bet visi sėkmingai dvidešimties sulaukę nebesispuoguoja. O man jau nebe 20..

O nakvisos ar prisideda kiek nors prie odos? Po kiek laiko vartojimo? rolleyes.gif As irgi geriu,jau gal 3 savaites kokias,pusei metu i prieki turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 04, 19:20)
Bent jau man KT pataiso padeti, bet tikrai nera taip kaip turetu buti. Jei tai ne helicobaktery pilori ar erkute, tuomet reik hormonus tirtis. Uzsirasiau pas ginekologe Santariskese.. gal pades kuo. Man KT naudojimas del spuogu.. nezinau.. nepriimtina.. KT sveikatos neprideda. Kai mesi KT-bus prastai. Man plaukai riebaluojas, oda riebesne, spuogu daugiau. Bet vistiek meciau gerti. Noriu naturaliai susitvarkyti savo problemas.  mirksiukas.gif

Ir as geriau KT nuo spuogu,is pradziu padejo o db daugiau atsiranda,planuoju mes tik kad daugiau ju bijau atsiras.. beto gelbejausi nuo spuogu o priaugau 10kg
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 04 04, 17:41)
O kai KT metei, ar spuogų labai daug atsirado?
Aš šiaip buvau vidutiniškai spuoguota ;D bet vistiek man dėl ju išrašė KT, sake tipo tikrai turėtų pasitaisyti oda. Bet man nuo tik prasčiau, dabar pastoviai kartas nuo karto tokie giluminiai lenda, o kai pagalvoju kai mesiu kažin kas bus....? g.gif

man tai pamenu KT niekuo nepadėjo smile.gif
O metus lyg ir buvo aukatyvėjimas spuogų kurį laiką g.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 04 04, 19:48)
O nakvisos ar prisideda kiek nors prie odos? Po kiek laiko vartojimo? rolleyes.gif  As irgi geriu,jau gal 3 savaites kokias,pusei metu i prieki turiu cool.gif

Su tom nakvišom man atrodo įsitikinimas ir tiek biggrin.gif
Aš gėriau, dabar stovi didžiulis tas butelys nebaigtas, kažkaip vis pamirštu.. Negaliu pasakyti, kad kažką ypatingo man jos padarė smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jau beveik savaitė kaip naudoju tuos vaistus, kuriuos man išrašė, ir nesuprantu kas darosi. Veidas tapo dar baisesnis, atsirado daug spuogų ant kaklo, kur anksčiau nebūdavo. ... tos vietos, kurios jau atrodė gyjančios, vėl tapo spoguotos. Nežinau ką daryti. Gal man tik taip atrodo? Bet ne. Ir dar ant nugaros daug atsirado, nors iš viso nebuvo anksčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 04 balandžio 2010 - 21:15
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 04, 22:14)
Sveikos. Jau beveik savaitė kaip naudoju tuos vaistus, kuriuos man išrašė, ir nesuprantu kas darosi. Veidas tapo dar baisesnis, atsirado daug spuogų ant kaklo, kur anksčiau nebūdavo. ... tos vietos, kurios jau atrodė gyjančios, vėl tapo spoguotos. Nežinau ką daryti. Gal man tik taip atrodo? Bet ne. Ir dar ant nugaros daug atsirado, nors iš viso nebuvo anksčiau.

Primink ka naudoji?
Gal cia valosi oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 04, 22:23)
Primink ka naudoji?
Gal cia valosi oda  unsure.gif

IMEX ir Doxycyclin (tikiuosi gerai parašiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 04 balandžio 2010 - 21:26
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 04 03, 22:19)
Čia kažkas dėl pieno produktų rašė, kad turėčiau jų atsisakyti. Dariausi alergijos testus, bet niekam iš maisto nesu alergiška.

o tu paskaitei nors menka dali kurio nors vieno straipsnio, kuriu nuorodas buvau imetus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 04 04, 16:41)
O kai KT metei, ar spuogų labai daug atsirado?
Aš šiaip buvau vidutiniškai spuoguota ;D bet vistiek man dėl ju išrašė KT, sake tipo tikrai turėtų pasitaisyti oda. Bet man nuo tik prasčiau, dabar pastoviai kartas nuo karto tokie giluminiai lenda, o kai pagalvoju kai mesiu kažin kas bus....? g.gif

nu tai ketvirtas mėnuo dabar yra, tai antrą mėnesį kakta kaip tarka buvo, bet tokiais permatomais, ne raudonais spuogeliais, smulkiais. Tai jie greit dingo. Nu ir dabar graži oda, nežinau kaip toliau bus. smile.gif

QUOTE(diamondness @ 2010 04 04, 18:48)
O nakvisos ar prisideda kiek nors prie odos? Po kiek laiko vartojimo? rolleyes.gif  As irgi geriu,jau gal 3 savaites kokias,pusei metu i prieki turiu cool.gif

Manau kad prisideda, bent jau tuo tikiu, nes tokios odos neturėjau senai, ji tobula dabar, neatsižiūriu ax.gif Vartoju mėnesį tik smile.gif ir plaukai nebeslenka kuokštais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 04 balandžio 2010 - 21:56
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 16:07)
Nu gerai panaudosiu mėnėsį ir žiūrėsim kas bus smile.gif. O pati kiek laiko naudoji ir ar padėjo? Ir kiek mokėjau už tą buteliuką? Aš tai 11Lt.

Naudojau gal kokius 4 mėnesius, dabar nebenauydoju, nes radau aksd geriau tinka wink.gif patikt visai patiko,rezultatai buvo neblogi gana wink.gif
O mokėjau irig panašiaiai, nebepamenu jau.

QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 17:57)
Ne aš iš Šiaulių. Na jaunas dar tik bus 16 smile.gif .

Jei iš Šiaulių, tair ekomenduoju kosmetologę stefutę grožio ir sveikatos klinikoje :} man ji labai sutvarkė odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 04, 22:15)
Ir as geriau KT nuo spuogu,is pradziu padejo o db daugiau atsiranda,planuoju mes tik kad daugiau ju bijau atsiras.. beto gelbejausi nuo spuogu o priaugau 10kg

Na nezinau, ar tikrai KT yra vienintele priemone gydytis nuo spuogu. Kiek zinau, po to buna daznai skaudziu pasekmiu laukiant vaikuciu. Ir kas tie spuogai pries nora susilaukt vaiku??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulkaa @ 2010 04 05, 01:15)
Na nezinau, ar tikrai KT yra vienintele priemone gydytis nuo spuogu. Kiek zinau, po to buna daznai skaudziu pasekmiu laukiant vaikuciu. Ir kas tie spuogai pries nora susilaukt vaiku??? blush2.gif

jaunyste.. visada pridarai nesamoniu net negalvodama apie pasekmes.. beto gydytojai neinformuoja,tik pasako kad geriau tau bus ir siulo gert KT.. siaubas kazkoks..
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 04, 22:14)

Cia greiciausiai valosi organizmas,reik kantrybes. Aisku norisi kad tie "draugai" dingtu kuo greiciau,bet teks palaukt kol organizmas issivalys,islis visas brudas i pavirsiu o tada ju mazes,gali net prireikt keliu men kad galetum dziaugtis savo veidu
Atsakyti