Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 03, 22:11)
Su toniku nuvalyk. Juk tas pats kas vandeniu nuplaut.

Gerai,nu ačiū už patarimus. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip jūs su toniku nuvalot krempudrą??? o jei dar bronzantas, skaistalai. misija neįmanoma, bent jau ne taip švariai kaip su vandeniu ir prausikliu schmoll.gif
man kosmetologė aiškino, kad mišriai odai, prausiklis, tonikas, kremas. Sausai odai veido praust nerekomenduoja.
aš spuoguota, dbr vėl ypatingai doh.gif o jau buvau gražia oda doh.gif
Atsakyti
Tai aš jei dažausi tai su vichy pieneliu prieš tai valau, paskui tik su toniku, bet jei ne, tai kam reikia, užtenka vien toniko, vaikinui tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 04 03, 13:08)
Aš tai visai nesuprantu savo odos ir nebežinau ką naudoti.  g.gif  nes nu ir spuogelių išlenda, ypač prieš mėnesines, paskui būna išsausėja oda ir visa kakta ir žandai pradeda šerpetoti ir galiausiai lieka kakta riebi o žandai sausi.. ką naudoti patarkite.  4u.gif

Atsakyti
Čia kažkas dėl pieno produktų rašė, kad turėčiau jų atsisakyti. Dariausi alergijos testus, bet niekam iš maisto nesu alergiška.
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 04 03, 23:19)
Čia kažkas dėl pieno produktų rašė, kad turėčiau jų atsisakyti. Dariausi alergijos testus, bet niekam iš maisto nesu alergiška.

Klausimas ne į temą, bet kur dareisi alergijos testą? ir kiek mokėjai? 4u.gif
Atsakyti
ne manęs klausiama, bet ir aš pasisakysiu, aš dariausi kildos klinikoj, 500mokėjau. Bet be reikalo, visai nereikėjo man to testo
Atsakyti
Puikiausioji,
jei gerai supratau atsikratei spuogu.. 4u.gif Kaip? Tingiu visa tema skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 03, 22:24)
kaip jūs su toniku nuvalot krempudrą??? o jei dar bronzantas, skaistalai. misija neįmanoma, bent jau  ne taip švariai kaip su vandeniu ir prausikliu schmoll.gif
man kosmetologė aiškino, kad mišriai odai, prausiklis, tonikas, kremas. Sausai odai veido praust nerekomenduoja.
aš spuoguota, dbr vėl ypatingai  doh.gif o jau buvau gražia oda  doh.gif

Prieš toniką pieneliu nuvalom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2010 04 04, 09:14)
Puikiausioji,
jei gerai supratau atsikratei spuogu..  4u.gif  Kaip? Tingiu visa tema skaityt  blush2.gif

Tai juk paskaitykit temą, daug patarimų sulauksite ir ką naudingo perskaitysite, daug merginų, kurios susitvarkiusios su veido oda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 04, 08:14)
Puikiausioji,
jei gerai supratau atsikratei spuogu..  4u.gif  Kaip? Tingiu visa tema skaityt  blush2.gif

Spuogų aš turėjau prieš keturis metus, pradėjau kontraceptnes gerti, ir bėdos dingo. Na tik nuolat keli spuogeliai būdavo, bet čia ne bėda. O dabar ir tų pačių neliko, mečiau kt, geriu nakvišas, nevalgau jokio sh, ką ankščiau dievindavau, jei nuprausiu veidą tai nusausinu ne rankšluosčiu bet servetėle, NEBEKRAPŠTAU, NESPAUDINĖJU veido. Bet vis tik manau daugiausia lemia tai, kad išaugau iš to spuoguoto amžiaus, nes mano šeimoje visi paauglystėj spuoguoti buvo, bet visi sėkmingai dvidešimties sulaukę nebesispuoguoja. O man jau nebe 20..
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 04, 11:57)
Spuogų aš turėjau prieš keturis metus, pradėjau kontraceptnes gerti, ir bėdos dingo. Na tik nuolat keli spuogeliai būdavo, bet čia ne bėda. O dabar ir tų pačių neliko, mečiau kt, geriu nakvišas, nevalgau jokio sh, ką ankščiau dievindavau, jei nuprausiu veidą tai nusausinu ne rankšluosčiu bet servetėle, NEBEKRAPŠTAU, NESPAUDINĖJU veido. Bet vis tik manau daugiausia lemia tai, kad išaugau iš to spuoguoto amžiaus, nes mano šeimoje visi paauglystėj spuoguoti buvo, bet visi sėkmingai dvidešimties sulaukę nebesispuoguoja. O man jau nebe 20..

O kai KT metei, ar spuogų labai daug atsirado?
Aš šiaip buvau vidutiniškai spuoguota ;D bet vistiek man dėl ju išrašė KT, sake tipo tikrai turėtų pasitaisyti oda. Bet man nuo tik prasčiau, dabar pastoviai kartas nuo karto tokie giluminiai lenda, o kai pagalvoju kai mesiu kažin kas bus....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 04 04, 17:41)
O kai KT metei, ar spuogų labai daug atsirado?
Aš šiaip buvau vidutiniškai spuoguota ;D bet vistiek man dėl ju išrašė KT, sake tipo tikrai turėtų pasitaisyti oda. Bet man nuo tik prasčiau, dabar pastoviai kartas nuo karto tokie giluminiai lenda, o kai pagalvoju kai mesiu kažin kas bus....? g.gif

Bent jau man KT pataiso padeti, bet tikrai nera taip kaip turetu buti. Jei tai ne helicobaktery pilori ar erkute, tuomet reik hormonus tirtis. Uzsirasiau pas ginekologe Santariskese.. gal pades kuo. Man KT naudojimas del spuogu.. nezinau.. nepriimtina.. KT sveikatos neprideda. Kai mesi KT-bus prastai. Man plaukai riebaluojas, oda riebesne, spuogu daugiau. Bet vistiek meciau gerti. Noriu naturaliai susitvarkyti savo problemas. mirksiukas.gif
Atsakyti