Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 20:18)
kazkada ir as ji naudojau,ispradziu man padejo,o poto sausint oda labai pradejo,tai nebenaudojau,turejau prasikli,kauke,krema ir toki kaip tu turi.. cia gal nuo odos priklauso,smagu jei padeda. jis seip turetu dziovint spuogelius,bet nemanau kad jis apsaugo nuo nauju atsiradimo
Papildyta:

bet jeigu jus sakote kad pas jus riebi oda kodel ruosiates pirk priemones jautriai odai? g.gif

Nu tai padeda po biški , bet taip šiaip sau.
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 19:18)
Nu tai padeda po biški , bet taip šiaip sau.

as naudojau phytomer prancuziska toki taskini tai ten geras daiktas. issausina spuoga ir raudonuma nuima. Db tai darausi karta i savaite enzymu pilinga - kauke (cia su rugstim) bet oda valo super,ispradziu spuogeliai list pradejo,o poto praejo,gydo ir randelius paliktus,nes anksciau buvau megeja juos spaust... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:18)
bet jeigu jus sakote kad pas jus riebi oda kodel ruosiates pirk priemones jautriai odai? g.gif

Nes neperku priemonių riebiai odai biggrin.gif Man tos priemonės patinka, nes jos be dažų, kvapų nereikalingų ir panašiai.
Atsakyti
Aš tai bent kartą į savaitę praplaunu odą taip : Pirmiausia ištepu veidą su giliai valančią prausimosi žele po to nuplaunu paskui toniku ant vatos užpyles veidą ištepu,nuplaunu ir dar paskui su paprastu kremu nuo raukšlių su vitaminais ištepu veida. ax.gif
Atsakyti
spuoguotai odai kremas nuo raukšlių? Išvis kiek tau metų? g.gif Manau netinkamas priemones renkiesi, todėl neatsikratai spuogų
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 20:18)
Aš tai bent kartą į savaitę praplaunu odą taip : Pirmiausia ištepu veidą su giliai valančią prausimosi žele po to nuplaunu paskui toniku ant vatos užpyles veidą ištepu,nuplaunu ir dar paskui su paprastu kremu nuo raukšlių su vitaminais ištepu veida.  ax.gif

cia tai rimtai,tau 16 koks dar kremas nuo rauksliu??? tu oda taip dar labiau sugadinsi
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 21:47)
cia tai rimtai,tau 16 koks dar kremas nuo rauksliu??? tu oda taip dar labiau sugadinsi

Tai ten paprastas,atseit nuo raukšlių.Aprašytas jis taip : kremas maitina iš minkština odą pašalina nuovargio žymes nuo veido.Šaltalankių ekstraktas esantis kremo sudėtyje aprūpina odą vitaminu A lygina raukšles,apsaugo nuo žąlingų laisvųjų radikalų poveikio.Man daktarė išvis sakė kuo tik galima mažiau tept veidą visokiais kremais. Bet mano veido oda labai sausa,taip,kad negaliu netept.
Atsakyti
uzburtas ratas tau čia gaunasi, sausini priemonėm veidą, o kitom priemonėm bandai riebint jį. Nusipirk, kad ir alijošiaus žele veidui, ir užteks to drėkinimo. Maitinimo nereikia manau spuoguotai odai. Ta žele nekimš veido. Ir kuo mažiau tepsi, tuo mažiau reikės. Aš irgi tepliojau kremais kuo daugiau, bet iš to nieko gero, dabar išvis netepu, ir odą turiu tokią, kokios senai jau nesu turėjusi, nei vieno spuogelio, nei vieno paraudimo, ideali. Kasdien veido neprausiu vandeniu, jei ir prausiu kokį kartą per savaitę, tai sausinu servetėle, kaip jau sakė merginos. O šiaip valau vakare su toniku, po jo nereikia jokio kremo.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 03, 22:02)
uzburtas ratas tau čia gaunasi, sausini priemonėm veidą, o kitom priemonėm bandai riebint jį. Nusipirk, kad ir alijošiaus žele veidui, ir užteks to drėkinimo. Maitinimo nereikia manau spuoguotai odai. Ta žele nekimš veido. Ir kuo mažiau tepsi, tuo mažiau reikės. Aš irgi tepliojau kremais kuo daugiau, bet iš to nieko gero, dabar išvis netepu, ir odą turiu tokią, kokios senai jau nesu turėjusi, nei vieno spuogelio, nei vieno paraudimo, ideali. Kasdien veido neprausiu vandeniu, jei ir prausiu kokį kartą per savaitę, tai sausinu servetėle, kaip jau sakė merginos. O šiaip valau vakare su toniku, po jo nereikia jokio kremo.

Kaip tau gerai.Nu man irgi užtektų šiaip toniko.
Atsakyti
Nu tai ir viskas, ir netepliok tais kremais.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 03, 22:05)
Nu tai ir viskas, ir netepliok tais kremais.

Gerai.O vandeniu man tenk šiaip plaut kas rytą ;/.Nes kai ryte atsikeli akys tokios sulipusios būn taip kad tenka,tenka.
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 20:10)
Gerai.O vandeniu man tenk šiaip plaut kas rytą ;/.Nes kai ryte atsikeli akys tokios sulipusios būn taip kad tenka,tenka.

Su toniku nuvalyk. Juk tas pats kas vandeniu nuplaut.
Atsakyti