QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 18:34)
Na šiuo metu tai ne Bet jei lankausi tokioje temoje, vadinasi probemų būna iš tikro man labai pagerino situaciją apsilankymas, pas gydytoją, antibiotikų pagėrimas ir išrašytų losjonų naudojimas
Papildyta:
Mano gydytoha irgi palaikė mane, kad neplaučiau, bet kai dabar orai šilti, mano oda labai riebi pasidarė, tai gal šiek tiek pasausinus ir neblogai būtų..
Papildyta:
Mano gydytoha irgi palaikė mane, kad neplaučiau, bet kai dabar orai šilti, mano oda labai riebi pasidarė, tai gal šiek tiek pasausinus ir neblogai būtų..
tik ziurekit kad nebutu spirito nes ant pavirsiaus oda maziau riebaluosis o po oda kaupsis riebalai,o tada vel bers spuogais
Papildyta:
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:36)
Tai tu kai ką nors naują sužinai kaip ką nors nuo spuogų ar kokį prausiklį veido gerą netingėk pasidalink čia su mumis komentarais .
merginom is kauno siukyciau isbandyt Lendan firmos priemones nuo spuogu,yra labai geras prausiklis ten isvalo oda,padeda nuo spuogu,sutraukia poras,kainos ten nedideles,o priemones geros,dar zinau kauke gera turi ir kremukas,tai pat yra taskinis kremas tik ant probleminiu vietu. randelius naikina.