Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 18:34)
Na šiuo metu tai ne biggrin.gif Bet jei lankausi tokioje temoje, vadinasi probemų būna smile.gif iš tikro man labai pagerino situaciją apsilankymas, pas gydytoją, antibiotikų pagėrimas ir išrašytų losjonų naudojimas smile.gif
Papildyta:
Mano gydytoha irgi palaikė mane, kad neplaučiau, bet kai dabar orai šilti, mano oda labai riebi pasidarė, tai gal šiek tiek pasausinus ir neblogai būtų..  ax.gif

tik ziurekit kad nebutu spirito nes ant pavirsiaus oda maziau riebaluosis o po oda kaupsis riebalai,o tada vel bers spuogais
Papildyta:
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:36)
Tai tu kai ką nors naują sužinai kaip ką nors nuo spuogų ar kokį prausiklį veido gerą netingėk pasidalink čia su mumis komentarais  4u.gif .

merginom is kauno siukyciau isbandyt Lendan firmos priemones nuo spuogu,yra labai geras prausiklis ten isvalo oda,padeda nuo spuogu,sutraukia poras,kainos ten nedideles,o priemones geros,dar zinau kauke gera turi ir kremukas,tai pat yra taskinis kremas tik ant probleminiu vietu. randelius naikina.
Atsakyti
Aš vaikinas jeigu ką 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:45)
Aš vaikinas jeigu ką  4u.gif  ax.gif  biggrin.gif

atsiprasau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:49)
atsiprasau labai  4u.gif

Ne nieko,pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:50)
Ne nieko,pasitaiko  blush2.gif

o jus is vilniaus? seip negrazu klaust,bet kiek jums metu? butu lengviau gal ka patart nuo spuogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:56)
o jus is vilniaus? seip negrazu klaust,bet kiek jums metu? butu lengviau gal ka patart nuo spuogu smile.gif

Ne aš iš Šiaulių. Na jaunas dar tik bus 16 smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:57)
Ne aš iš Šiaulių. Na jaunas dar tik bus 16 smile.gif .

aisku smile.gif kai buna baltu spuogeliu nespausk ju,geriau paimk vatos gabaliuka,uzpilk vandenilio peroksido ir palaikyk,gali biski patrint bet nestipriai,jis turi istraukt ta pulinuka,kai sprogs dezenfikuok ji. bet jokiu budu nespausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 18:42)
tik ziurekit kad nebutu spirito nes ant pavirsiaus oda maziau riebaluosis o po oda kaupsis riebalai,o tada vel bers spuogais

Čia apie ką konkrečiai? Nesupratau..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 19:04)
Čia apie ką konkrečiai? Nesupratau..

apie losjona ar prausikli,tonika.. betkokios priemones
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 20:02)
aisku smile.gif kai buna baltu spuogeliu nespausk ju,geriau paimk vatos gabaliuka,uzpilk vandenilio peroksido ir palaikyk,gali biski patrint bet nestipriai,jis turi istraukt ta pulinuka,kai sprogs dezenfikuok ji. bet jokiu budu nespausk  mirksiukas.gif

Ai žiūrėk aš dar naudoju tokią priemonė nuo spuogų BELKOSMEX TEEBAUM toks baltas tepalas. Va tos priemonės aprašymas.

Prekės aprašymas

Tai “labai greitai veikianti” koncentruota priemonė nuo spuogų. Ji slopina odos dirglumą, džiovina spuogelius ir stabdo naujų formavimąsi. Priemonės sudėtyje esantis aktyvių medžiagų kompleksas (aminorūgštys, mielių esktraktas, vitaminų B7, H, B5 kompleksas, kofeinas, cinko gliukonatas) efektyviai kovoja su spuogeliais ir greitai sugrąžina veido odai prarastą spindesį ir sveiką išvaizdą. Reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, džiovina spuogus ir spartina pažeistos odos gijimą. Prisotina odą deguonimi, neišsausina ir veikia raminančiai. Cinkas, arbatmedžio ir lavandų aliejai džiovina spuogelius, mažina veido paraudimą. Kaolinas valo ir puoselėja odą.

Naudojimas: priemone tepkite švariai nuvalytą odą, problemines vietas, kur yra spuogelių. Palaukite, kol priemonė nudžius. Rekomenduojama naudoti prieš nakties miegą.
Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo vaikų.
Gamintojas: PK OOO “Belkosmeks”, P.Brovki 17-301, Minskas, Baltarusija.
Masė - 15 g
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:05)
apie losjona ar prausikli,tonika.. betkokios priemones

Losjonas mano išrašytas, pasitikiu gydytoja, juo labiau, kad jau naudoju apie 4 mėnesius ir tikrai gydymas pasitvirtina..
O prausiklį pirksiu Rasos jautriai odai, toniką, pienelis irgi tos serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 19:08)
Ai žiūrėk aš dar naudoju tokią priemonė nuo spuogų BELKOSMEX TEEBAUM toks baltas tepalas. Va tos priemonės aprašymas.

Prekės aprašymas

Tai “labai greitai veikianti” koncentruota priemonė nuo spuogų. Ji slopina odos dirglumą, džiovina spuogelius ir stabdo naujų formavimąsi. Priemonės sudėtyje esantis aktyvių medžiagų kompleksas (aminorūgštys, mielių esktraktas, vitaminų B7, H, B5 kompleksas, kofeinas, cinko gliukonatas) efektyviai kovoja su spuogeliais ir greitai sugrąžina veido odai prarastą spindesį ir sveiką išvaizdą. Reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, džiovina spuogus ir spartina pažeistos odos gijimą. Prisotina odą deguonimi, neišsausina ir veikia raminančiai. Cinkas, arbatmedžio ir lavandų aliejai džiovina spuogelius, mažina veido paraudimą. Kaolinas valo ir puoselėja odą.

Naudojimas: priemone tepkite švariai nuvalytą odą, problemines vietas, kur yra spuogelių. Palaukite, kol priemonė nudžius. Rekomenduojama naudoti prieš nakties miegą.
Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo vaikų.
Gamintojas: PK OOO “Belkosmeks”, P.Brovki 17-301, Minskas, Baltarusija.
Masė - 15 g

kazkada ir as ji naudojau,ispradziu man padejo,o poto sausint oda labai pradejo,tai nebenaudojau,turejau prasikli,kauke,krema ir toki kaip tu turi.. cia gal nuo odos priklauso,smagu jei padeda. jis seip turetu dziovint spuogelius,bet nemanau kad jis apsaugo nuo nauju atsiradimo
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 19:09)
Losjonas mano išrašytas, pasitikiu gydytoja, juo labiau, kad jau naudoju apie 4 mėnesius ir tikrai gydymas pasitvirtina..
O prausiklį pirksiu Rasos jautriai odai, toniką, pienelis irgi tos serijos smile.gif

bet jeigu jus sakote kad pas jus riebi oda kodel ruosiates pirk priemones jautriai odai? g.gif
Atsakyti