Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2010 04 01, 20:56)
na kad jau tiek priraset, tai turbut tikrai nusimanot. o jei nusimanot, tai tikiu, kad zinot, jog spuogai ne tik del uzdegimu buna, ir ne tik del paauglystes brendimo ligos (nors tai anaiptol nera liga paauglysteje). Spuogai taip pat atsiranda esant alergijai (kitaip tariant - alerginis berimas). Siais laikais alergijos labai daznos. Zmones persisotine maisto priedais, alergizuot gali bet kas. As nebandau kategoriskai teigt, kad tai nuo pieno. Tiesiog siulau pabandyt atsisakyt kuriam laikui pienisku produktu. tikrai manau galima rasti alternatyvu maista ir nemirti is bado. O jei pades?
Is tiesu tai kai zmogus desperatiskai daro viska kovojant su spuogais, tai viska ir isbandys. O pabandyt kazko nevalgyt manau yra paprasciau, nei iskart uzsipirkt urmu skirtingu cheminiu priemoniu. Tai buvo tik nuosirdus patarimas  mirksiukas.gif

Alerginiai spuogai būna visia kitokie, nei paprasta aknė. Ir nuo maisto tai galima pastebėti,kad kakta išebrta spuogiukais mažais. Bet jie nebus nei pūlingi ir savaime p[raeina jei nevalgai visokių nesamonių ištisai.

QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 02, 20:56)
Buvau pas odos gyditoja išrašė specialią jų gamybos priemonę.Tai dabar naudoju labai keistas kvapas lyg sieros lyg benzino  biggrin.gif naudoju porą dienų jau.Sakė naudoti vakare tiktai.Rezultatų sakė galima tikėtis maždaug po mėnėsio.O gal dar ką patartumėt labai veiksmino nuo spuogų? Spuogelių tikrai daug pas mane  doh.gif .

Patarčiau ilgiau panaudot. Man ši priemonė patiko. nennorėkit poveikio didelio po savaitės ar dviejų. bent mėnesį panaudot priemonę reikia kad pamatyt poveikį.
Atsakyti
As turejau problema su spuogais,anksciau vienas du budavo kai turedavau susirgt,poto pradejau gert kontraceptikus,kai nustojau juos gert pradejo bert,visi zandai spuogoti budavo,aplink lupas,kakta.. o blogiausia kad po ju likdavo randukai,eidavau ir i veido valymus,nepadedavo.Priemones pirkau ir nieko gero..Vel israse kontraceptikus,biski nurimo bet priaugau svorio.. Bet pabandziau toki dalyka kaip Enzimine pilingas-kauke Super zinokit. Dariau jau 4 kartus ir man tie spuogai praeina,o kas geriausia tai praeina ir ju palikti randukai deja sios kaukes pati nepadarysi,ja daro salone Difa,Vilniuje. Kiek ten kainuoja ta procedura nezinau, bet Zirmunu mokymo centre,mano drauge mokosi kosmetologijos,jos ja turi nusipirkusios ir daro sia procedura uz savikaina,8lt nes paciom reik ismokt,o poveikis toks pats. Super sis dalykas,net nesitikejau kad man pades ta kauke. Oda lyg kvepuot pradejo beto mergaites dar ir veido masaza padaro uz 1lt
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2010 04 03, 13:10)
Alerginiai spuogai būna visia kitokie, nei  paprasta aknė. Ir nuo maisto tai galima pastebėti,kad  kakta išebrta spuogiukais mažais. Bet jie nebus nei pūlingi ir savaime p[raeina jei nevalgai visokių nesamonių ištisai.
Patarčiau ilgiau panaudot. Man ši priemonė patiko. nennorėkit poveikio didelio po savaitės ar dviejų. bent mėnesį panaudot priemonę reikia kad pamatyt poveikį.

dar spuogai nuo vaistu buna,pvz israso antibiotiku nuo vienos problemos o poto bert ziauriai pradeda,o tie spuogai pulingi.. jei beria aplink burna,cia su hormonais susije.. dar jei jau renkates priemones nuo spuogu,ziurekyt kad ten nebutu alkoholio,nes jis isdziovina oda,ja traukia,tepam riebu krema o spuogu daugeja. mes nuvalom riebalus tik nuo veido pavirsiaus,o po oda kaupiasi riebalai ir uztersia oda,vel spuogai..
Papildyta:
o kaip jus prausiat veida?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 04 03, 14:10)
Alerginiai spuogai būna visia kitokie, nei  paprasta aknė. Ir nuo maisto tai galima pastebėti,kad  kakta išebrta spuogiukais mažais. Bet jie nebus nei pūlingi ir savaime p[raeina jei nevalgai visokių nesamonių ištisai.

Nu gerai panaudosiu mėnėsį ir žiūrėsim kas bus smile.gif. O pati kiek laiko naudoji ir ar padėjo? Ir kiek mokėjau už tą buteliuką? Aš tai 11Lt.
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 14:26)

o kaip jus prausiat veida?

Aš tai neprausiu, valau tik, bet mąstau nusipirkti kokį prausiklį.. Žiemą sausina man labai odą vanduo, bet vasarą gal gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 17:50)
Aš tai neprausiu, valau tik, bet mąstau nusipirkti kokį prausiklį.. Žiemą sausina man labai odą vanduo, bet vasarą gal gerai bus  biggrin.gif

o jums isbertas veidas?
Papildyta:
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 17:07)
Nu gerai panaudosiu mėnėsį ir žiūrėsim kas bus smile.gif. O pati kiek laiko naudoji ir ar padėjo? Ir kiek mokėjau už tą buteliuką? Aš tai 11Lt.

jei jus naudojate dauk priemoniu ir jos jau nebepadeda,tai gali buti kad jusu veido oda jau priprato prie tu priemoniu,gal ir kvailai skamba,bet kuri laika patarciau panaudot intimios higienos prausikli,kokias pora savaiciu. tikrai blogiau nebus,veidas pailses,susibalnsuos pH,o tada grizkit prie priemoniu nuo spuogu,pamatysit,visai kitoks rezultatas bus
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:03)
o jums isbertas veidas?
Papildyta:

jei jus naudojate dauk priemoniu ir jos jau nebepadeda,tai gali buti kad jusu veido oda jau priprato prie tu priemoniu,gal ir kvailai skamba,bet kuri laika patarciau panaudot intimios higienos prausikli,kokias pora savaiciu. tikrai blogiau nebus,veidas pailses,susibalnsuos pH,o tada grizkit prie priemoniu nuo spuogu,pamatysit,visai kitoks rezultatas bus

Nu man daktarė specialiai tokį skystį išraše,kur skaičiau dauguma vartoja tokį pat.Tai naudoju ir nesiskundžiu po maža po maža nyksta ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:07)
Nu man daktarė specialiai tokį skystį išraše,kur skaičiau dauguma vartoja tokį pat.Tai naudoju ir nesiskundžiu po maža po maža nyksta ir gerai.

kai veidas isbertas negalima jo valyti ranksluosciu,nes bakterijos nuseda ant jo ir kita karta kai valysit veida su tuo paciu rankslusciu ji vel uzkreciat spuogais,geriau naudodi popierinius ranksluoscius,isvalei ir ismetei. tikrai maziau ju buna. Mano vyra irgi beria,tai neklause manes,o db ziuriu paslapciom veida valo su vienkartine servetele,ir kai "nematau" priemones nuo spuogu paima nors kai sakiau neklause.. Dar zinau kad tom pas ka pulingi spuogai reikia keist arba lygint kiekviena diena pagalves uzvalkalus,t.y. dezenfikuot..
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:13)
kai veidas isbertas negalima jo valyti ranksluosciu,nes bakterijos nuseda ant jo ir kita karta kai valysit veida su tuo paciu rankslusciu ji vel uzkreciat spuogais,geriau naudodi popierinius ranksluoscius,isvalei ir ismetei. tikrai maziau ju buna. Mano vyra irgi beria,tai neklause manes,o db ziuriu paslapciom veida valo su vienkartine servetele,ir kai "nematau" priemones nuo spuogu paima nors kai sakiau neklause.. Dar zinau kad tom pas ka pulingi spuogai reikia keist arba lygint kiekviena diena pagalves uzvalkalus,t.y. dezenfikuot..

Oho nu nežinojau,dėkui,kad pasakei reiks pradėt su popieriniais tais ranksluosčiais valyt.Ačiū už patarimą.
Atsakyti
o man dermatologė išvis neleido veido plauti vandeniu, nes vanduo sausina odą ir patarė geriau jį valyti su vata arba diskeliu ir kokiu toniku ar losionu smile.gif šiuo metu naudoju biodermos h2o hydrabio vamdenuka, kuris man tikrai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 03, 18:18)
Oho nu nežinojau,dėkui,kad pasakei reiks pradėt su popieriniais tais ranksluosčiais  valyt.Ačiū už patarimą.

va tokios smulkmenos atrodo,o daug ka duoda.. as irgi nezinojau kol mokytis nepradejau kosmetologijos.. db bent jau realiau atrodo kaip pagerinti veido busena ir dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 18:03)
o jums isbertas veidas?

Na šiuo metu tai ne biggrin.gif Bet jei lankausi tokioje temoje, vadinasi probemų būna smile.gif iš tikro man labai pagerino situaciją apsilankymas, pas gydytoją, antibiotikų pagėrimas ir išrašytų losjonų naudojimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaripe @ 2010 04 03, 18:27)
o man dermatologė išvis neleido veido plauti vandeniu, nes vanduo sausina odą ir patarė geriau jį valyti su vata arba diskeliu ir kokiu toniku ar losionu smile.gif šiuo metu naudoju biodermos h2o hydrabio vamdenuka, kuris man tikrai labai patinka thumbup.gif

Mano gydytoha irgi palaikė mane, kad neplaučiau, bet kai dabar orai šilti, mano oda labai riebi pasidarė, tai gal šiek tiek pasausinus ir neblogai būtų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 19:28)
va tokios smulkmenos atrodo,o daug ka duoda.. as irgi nezinojau kol mokytis nepradejau kosmetologijos.. db bent jau realiau atrodo kaip pagerinti veido busena ir dziaugtis smile.gif

Tai tu kai ką nors naują sužinai kaip ką nors nuo spuogų ar kokį prausiklį veido gerą netingėk pasidalink čia su mumis komentarais 4u.gif .
Atsakyti