QUOTE(Eleina @ 2010 04 01, 20:56)
na kad jau tiek priraset, tai turbut tikrai nusimanot. o jei nusimanot, tai tikiu, kad zinot, jog spuogai ne tik del uzdegimu buna, ir ne tik del paauglystes brendimo ligos (nors tai anaiptol nera liga paauglysteje). Spuogai taip pat atsiranda esant alergijai (kitaip tariant - alerginis berimas). Siais laikais alergijos labai daznos. Zmones persisotine maisto priedais, alergizuot gali bet kas. As nebandau kategoriskai teigt, kad tai nuo pieno. Tiesiog siulau pabandyt atsisakyt kuriam laikui pienisku produktu. tikrai manau galima rasti alternatyvu maista ir nemirti is bado. O jei pades?
Is tiesu tai kai zmogus desperatiskai daro viska kovojant su spuogais, tai viska ir isbandys. O pabandyt kazko nevalgyt manau yra paprasciau, nei iskart uzsipirkt urmu skirtingu cheminiu priemoniu. Tai buvo tik nuosirdus patarimas
Is tiesu tai kai zmogus desperatiskai daro viska kovojant su spuogais, tai viska ir isbandys. O pabandyt kazko nevalgyt manau yra paprasciau, nei iskart uzsipirkt urmu skirtingu cheminiu priemoniu. Tai buvo tik nuosirdus patarimas
Alerginiai spuogai būna visia kitokie, nei paprasta aknė. Ir nuo maisto tai galima pastebėti,kad kakta išebrta spuogiukais mažais. Bet jie nebus nei pūlingi ir savaime p[raeina jei nevalgai visokių nesamonių ištisai.
QUOTE(HumoRistas @ 2010 04 02, 20:56)
Buvau pas odos gyditoja išrašė specialią jų gamybos priemonę.Tai dabar naudoju labai keistas kvapas lyg sieros lyg benzino naudoju porą dienų jau.Sakė naudoti vakare tiktai.Rezultatų sakė galima tikėtis maždaug po mėnėsio.O gal dar ką patartumėt labai veiksmino nuo spuogų? Spuogelių tikrai daug pas mane .
Patarčiau ilgiau panaudot. Man ši priemonė patiko. nennorėkit poveikio didelio po savaitės ar dviejų. bent mėnesį panaudot priemonę reikia kad pamatyt poveikį.