Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 01, 23:22)
ai tiksliai pas mane turbūt su siera g.gif  net nežinau neparašyta. Be recepto. Su receptais tie su antibiotiku parduodami. Bet man ji liuksiškas daiktas. Jei koks išdygsta tai tepu daug kartų per dieną, ir nelieka greit. O šiaip tai jei visam veidui tai irgi labai sausintų. Nes aš visą kaktą ir smakrą tepiau kokią savaitę, tai išsausino labai odą. blink.gif

Siandien buvau vaistinej, kur man su receptu visada gamindavo suplaktine su levometicinu, tai paklausiau del tu suplaktiniu su siera ir cinku,tai sake,kad tik su receptu,tipo ten sudeti yra spirito,todel siaip negali parduot doh.gif Tai as pagalvojau,negi ir salicilio spirito bonkutei pirkti netgi butu butinas receptas g.gif doh.gif
Atsakyti
Na paprasta suplaktinė, kuri be antibiotiko, tai parduodama be recepto, pati pirkau nesenai, tai tiksliai ir žinau. Nebent čia tokie ale receptiniai kaip kad koks nimesilis ar kažkas pan, jų receptai yra nesaugomi, todėl juos laisvai ir parduoda. O ten kur jau griežtai receptiniai, t.y VISI antibiotikai, tai jų receptai vaistinėse saugomi visus metus, ir būna patikrinimai, todėl vaistininkai, kad ir norėdami negali parduoti.
Kadangi daug išlaisčiau aš tos suplaktinės, tai eisiu pirkti dar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 02 balandžio 2010 - 19:48
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 02, 21:48)
Na paprasta suplaktinė, kuri be antibiotiko, tai parduodama be recepto, pati pirkau nesenai, tai tiksliai ir žinau. Nebent čia tokie ale receptiniai kaip kad koks nimesilis ar kažkas pan, jų receptai yra nesaugomi, todėl juos laisvai ir parduoda. O ten kur jau griežtai receptiniai, t.y VISI antibiotikai, tai jų receptai vaistinėse saugomi visus metus, ir būna patikrinimai, todėl vaistininkai, kad ir norėdami negali parduoti.
Kadangi daug išlaisčiau aš tos suplaktinės, tai eisiu pirkti dar. smile.gif

Tia va butent as dar ir tuos su antibiotikais minejau,bet sake,kad ir tie su antibiotikais ir apskritai dar visi kuriuose yra ir spirito(salicilio), tik su receptu parduodami doh.gif g.gif Bet gal cia taip tik toj vaistinej taip,o ten kur gyvenu,tokia kur gaminami vaistai parduodami-tik viena doh.gif verysad.gif
Atsakyti
tai aš galiu nupirkti ir atsiųsti smile.gif Bet keista man labai, kad gali neparduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 02, 22:14)
tai aš galiu nupirkti ir atsiųsti  smile.gif  Bet keista man labai, kad gali neparduoti g.gif

Man irgi keista,kartais net pagalvoju,kad pacios tos vaitininkes nelabai zino doh.gif Siaip cia tas man noras tik isbandyti nauja kanors,nes biski uztruko reikaliukas su recepto suplaktinei su levometicinu gavimu blush2.gif Ai bet gal ir i gera,vis pinigu neismesiu ant visokiu priemoniu tiek,be to numanau,kad labai panasios tos suplaktines i ta su levometicinu g.gif Esat gal naudojusi ir galetumet palyginti? ax.gif
Atsakyti
o ne, nesu, aš aplamai nelabai perku priemonių nuo spuogų, praktiškai nieko nesu bandžiusi apie ką čia merginos temoje kalba. Tiesa, geriamus antibiotikus bandžiau paauglystėje, bet kaip jau sakiau, laikinas rezultatas buvo.
Kaina tos suplaktinės 12,70. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 02 balandžio 2010 - 20:57
Buvau pas odos gyditoja išrašė specialią jų gamybos priemonę.Tai dabar naudoju labai keistas kvapas lyg sieros lyg benzino biggrin.gif naudoju porą dienų jau.Sakė naudoti vakare tiktai.Rezultatų sakė galima tikėtis maždaug po mėnėsio.O gal dar ką patartumėt labai veiksmino nuo spuogų? Spuogelių tikrai daug pas mane doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 02, 21:56)
o ne, nesu, aš aplamai nelabai perku priemonių nuo spuogų, praktiškai nieko nesu bandžiusi apie ką čia merginos temoje kalba. Tiesa, geriamus antibiotikus bandžiau paauglystėje, bet kaip jau sakiau, laikinas rezultatas buvo.
Kaina tos suplaktinės 12,70. mirksiukas.gif

O kur Vilniuje jos nusipirkti ir ko tiksliai vaistinej prasyt kad detu??? g.gif skaiciau visa tema bet neatrenku kas ir kaip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2010 04 02, 22:13)
O kur Vilniuje jos nusipirkti ir ko tiksliai vaistinej prasyt kad detu??? g.gif  skaiciau visa tema bet neatrenku kas ir kaip..  g.gif

Universiteto vaistinėje(Vilniuje) smile.gif
Atsakyti
nu aš atėjus sakiau, kad man reikia suplaktinės su drumzlėm, tai iškart suprato apie ką kalbu, padavė. Žinos manau kiekvienoje vaistinėje kurioje gamina vaistus apie ką kalba eina. smile.gif
Atsakyti
Na va, grizau as vakar irgi is gydytojos smile.gif
Del pudros, vel kaip isikalusi i galva (kaip ir visos gydytojos) sako, kad pirkciau aknecolor doh.gif
Ir pasakiau, kad labai oda riebi dabar, neimanoma, tai paliko naudoti viena losjona, sake turiu sutraukti poras ir sumazinti riebalavimasi.. Tai tikiuosi bus naudos biggrin.gif
Tiesa, tas losjonas vel antibiotinis, idomu kiek cia laiko tuos antibiotinius naudoti galima, juk visa gyvenima nesitepliosiu as jais g.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 04 01, 22:03)
O suplaktine su siera ir suplaktine su cinku yra parduodamos su receptais ar be? Kuri geresne,kas esat naudojusios? g.gif

As naudojau cinko suplatine, bet kaip nuejau pas odos gydytoja, sako nejuokauk, ji aliejaus pagrindu ir riebiai odai kaip tavo tikrai netinka biggrin.gif doh.gif bet pradzioje man ji tikrai padejo..
Atsakyti
Aš tai visai nesuprantu savo odos ir nebežinau ką naudoti. g.gif nes nu ir spuogelių išlenda, ypač prieš mėnesines, paskui būna išsausėja oda ir visa kakta ir žandai pradeda šerpetoti ir galiausiai lieka kakta riebi o žandai sausi.. ką naudoti patarkite. 4u.gif
Atsakyti