Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(modestas584 @ 2010 04 01, 18:53)
norėjau paklausti kaip jūs naudojat octenisan losjoną? nusipirkau šią savaitę, ten rašo jog su kempine ant veido tepti, bet kažkaip man labai nepatogu, as "prisigaminu" putų ir tada veidą švelniai trinu. jums jis nesausina odos? smile.gif

Tikrai sausina. Aš naudojau paprastai, į delną įpildavau octenisan, vandens, tada prausdavau delnu. Dabar nebenaudoju, nes praėjo bėrimai.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 01, 20:10)
Tikrai sausina. Aš naudojau paprastai, į delną įpildavau octenisan, vandens, tada prausdavau delnu. Dabar nebenaudoju, nes praėjo bėrimai.

O pas tave buvo daug spuogų ar tik pavieniai maži, kad taip greitai nunaikino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 04 01, 19:44)
man keistai skamba, kai zmogus nori gerti antibiotikus, o ne atsisakyti pieno produktu, nes nemegsta mesos, kai isbandai viska ir niekas nepadeda, tada belieka antibiotikai, o daktaram lengviausia juos israsyti negu ieskoti problemos.

Merginos nejuokaukit kokie pieno produktai..?Pasiskaitykite straipsnius apie spuogus, kokia ju priezastis. Visu pirma jei paauglyste, tai lytinio brendimo liga. Liga ivardijama todel kad tai letinis riebaliniu liauku uzdegimas, kuri reikia atitinkamai gydyti.Dar lemia genetika, taip pat netinkama kosmetika, ilgalaikis medikamentu vartojimas (kaip vitamino B6, B12). Irodyta kad maistas itakos spuogams turi labai mazai itakos, nebent sokolada kilogramais valgote.
Sutinku kad buna sunkiu atveju kai gydymo reikia antibiotikais (ir tai suveiks tik vienkartinai nes aknes bakterijos taps atsparios antibiotikams, ir toliau ju poveikis silpnes), buna atveju kai neisvengiama rocutano (baisus preparatas taciau gydytojai skiria, nes mato vienintele iseiti). Jei turite komedonine akne visu pirma naudokite ne is parduotuviu pirktas priemones, o vaistinese pirkta medicinine kosmetika (tai turetumete atsirinkti protingai, o ne pagal reklamos grazu veida). 1. Pirmas veiksmas del ko susirupinti reiketu -tai atitinkami prausikliai, kurie tikrai veiksmingai pasalintu negyvasias odos lasteles ir reguliuotu riebalu isskyrima 2. Naudokite priemones kurios stabdytu aknes bakteriju dauginimasi. 3. Naudokite tas priemones kurios stabdo uzdegima. Ir dar karta merginos noriu pritarti merginai (neprisimenu vardo), kuri rase, kad naudojo begale kremu skirtu problematiskai odai, taciau panaudojus savaite ar ilgiau ir nepajutus efekto numesdavo i sona ir megindavo kitas. Tik kantrybe ir zinojimas kad pasirinkote gera, veiksminga produkta duos rezultatus. Bet tai gali trukti ir du menesius, gali buti ir pablogejimas (kadangi pradejus naudoti kai kuriuos produktus spuogeliu padaugeja, nes valosi oda). Taigi sekmes ir linkiu nesiblaskyti ir nepirkti tik ka isreklamuoto kremo, o susirinkti platesne informacija.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 01, 19:46)
O pas tave buvo daug spuogų ar tik pavieniai maži, kad taip greitai nunaikino?  g.gif

ai buvo pas mane tokie smulkūs permatomi, nu kakta ir smakras kaip tarka buvo, čia man po kt metimo taip pasidarė. Tai jau buvau minėjusi ką naudojau, tą suplaktinę vaistinėj gaminamą, su cinku, octenisaną, ir nakvišų aliejų. Tikiuosi nebeatsinaujins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(modestas584 @ 2010 04 01, 20:53)
norėjau paklausti kaip jūs naudojat octenisan losjoną? nusipirkau šią savaitę, ten rašo jog su kempine ant veido tepti, bet kažkaip man labai nepatogu, as "prisigaminu" putų ir tada veidą švelniai trinu. jums jis nesausina odos? smile.gif

Kaip supratau, kempine tai kūną reikia trinti. Veidą aš tiesiog istepu losjonu ir drėgnom rankom pamasažuoju. Beje, jų interneto puslapy nurodyta, kad ant veido odos reikia palaikyti bent 3min - taip ir darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 balandžio 2010 - 20:24
QUOTE(rvrv12 @ 2010 04 01, 20:02)
Merginos nejuokaukit kokie pieno produktai..?Pasiskaitykite straipsnius apie spuogus, kokia ju priezastis. Visu pirma jei paauglyste, tai lytinio brendimo liga.
.............

na kad jau tiek priraset, tai turbut tikrai nusimanot. o jei nusimanot, tai tikiu, kad zinot, jog spuogai ne tik del uzdegimu buna, ir ne tik del paauglystes brendimo ligos (nors tai anaiptol nera liga paauglysteje). Spuogai taip pat atsiranda esant alergijai (kitaip tariant - alerginis berimas). Siais laikais alergijos labai daznos. Zmones persisotine maisto priedais, alergizuot gali bet kas. As nebandau kategoriskai teigt, kad tai nuo pieno. Tiesiog siulau pabandyt atsisakyt kuriam laikui pienisku produktu. tikrai manau galima rasti alternatyvu maista ir nemirti is bado. O jei pades?
Is tiesu tai kai zmogus desperatiskai daro viska kovojant su spuogais, tai viska ir isbandys. O pabandyt kazko nevalgyt manau yra paprasciau, nei iskart uzsipirkt urmu skirtingu cheminiu priemoniu. Tai buvo tik nuosirdus patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 01 balandžio 2010 - 20:58
O suplaktine su siera ir suplaktine su cinku yra parduodamos su receptais ar be? Kuri geresne,kas esat naudojusios? g.gif
Atsakyti
kaip ir siulete, pasidomejau apie piena ir spuogus smile.gif gal bus idomu ir jums?
nuoroda 1
nuoroda 2
nuoroda 3 (prastas automatinis vertimas)
nuoroda 4
ir t.t. ir pan.
Atsakyti
o as naudoju actipur, tai labai patinka ji man, spuogeliai isnyko ir oda skaisti tokia pasidare clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 01, 21:03)
O suplaktine su siera ir suplaktine su cinku yra parduodamos su receptais ar be? Kuri geresne,kas esat naudojusios? g.gif

ai tiksliai pas mane turbūt su siera g.gif net nežinau neparašyta. Be recepto. Su receptais tie su antibiotiku parduodami. Bet man ji liuksiškas daiktas. Jei koks išdygsta tai tepu daug kartų per dieną, ir nelieka greit. O šiaip tai jei visam veidui tai irgi labai sausintų. Nes aš visą kaktą ir smakrą tepiau kokią savaitę, tai išsausino labai odą. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 01, 21:18)
ai buvo pas mane tokie smulkūs permatomi, nu kakta ir smakras kaip tarka buvo, čia man po kt metimo taip pasidarė. Tai jau buvau minėjusi ką naudojau, tą suplaktinę vaistinėj gaminamą, su cinku, octenisaną, ir nakvišų aliejų. Tikiuosi nebeatsinaujins unsure.gif

Tiek ginklų vienu metu tai tikrai manau neatsinaujins, jeigu čia tik laikinas pabėrimas ax.gif
Atsakyti
ačiū už patarimą, dabar su rankom veidą plausiu tuo losjonu smile.gif))
Atsakyti