Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 03 31, 22:39)
Labas visiems, norėčiau ir aš padiskutuoti apie spuoguotos odos priežiūrą, nes ši problema mane kankina jau nuo keturiolikos, o dabar turiu visus dvidešimt vienerius metelius ir tie bjaurybės nenyksta. Pusę metų lankiausi pas kosmetologę ir kas savaitę valė man veidą rūgštimis bei balino, naudoju tik kremus su rūgštimis ir visokius kitokius brangius kremukus, baliklius veido. Padėtis pasidarė pakenčiamesnė, bet bjaurūs poodiniai spuogai kaip guzai kilo ir kyla sėkmingai toliau. Išsityriau skydliaukę - viskas gerai. Pas ginekologę buvau tai nebent KT gali pasiūlyt, kurių nenoriu, nes bijau svorio priaugti ir t.t. Buvau pas dvi dermatologes, išrašė roaccutane, bet poveikis šalutinis tai OMG, plius turiu realių pavyžių, kaip žmogus sveikatą su jais susigadino. Gal antibiotikus išbandyt?  g.gif

o maista bandei reguliuoti? ta prasme ziureti ka valgai?
Atsakyti
Taip. Jau metus neimu į burną šokolado, saldainių, nebent išskirtiniais atvejais, o jie retai pasitaiko. Mėgstu pieno produktus, daržoves, vaisius, grūdinius produktus, stengiuosi nevartoti daug prieskonių, maistą valgau gamintą garuose ir orkaitėje. Savo mitybą laikau sveika, svorio problemom nesiskundžiu. Bet esu skaičiusi kad spuogų kilimą gali įtakoti net citrusiniai vaisiai g.gif O gal man nuo pieno produktų kyla, bet ką man valgyt jei ne juos, mėsas nelabai mėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Morning Star*~: 31 kovo 2010 - 23:57
Man teko skaityti, kad vienintelis produktas turintis itakos spuogams yra pienas, taip pat ir dermatologe liepe jo visiskai atsisakyti... Turbut tas pats ir del visu pieno produktu... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Spuoguota oda reikia plauti vaistazoliu nuovirais, labai gerai yra kraujazoles. Gerai yra pegerti ir ju arbata. Jei oda labai spuoguota, tai geriau nedaryti pilingo ir kai sluostot veida, tai jo netrinti o svelniai nuspausti su ranksluosciu.
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2010 04 01, 11:39)
Sveiki,
Spuoguota oda reikia plauti vaistazoliu nuovirais, labai gerai yra kraujazoles. Gerai yra pegerti ir ju arbata. Jei oda labai spuoguota, tai geriau nedaryti pilingo ir kai sluostot veida, tai jo netrinti o svelniai nuspausti su ranksluosciu.

as veido visai nesluostau, leidziu odai nudziuti
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 03 31, 23:39)
Labas visiems, norėčiau ir aš padiskutuoti apie spuoguotos odos priežiūrą, nes ši problema mane kankina jau nuo keturiolikos, o dabar turiu visus dvidešimt vienerius metelius ir tie bjaurybės nenyksta. Pusę metų lankiausi pas kosmetologę ir kas savaitę valė man veidą rūgštimis bei balino, naudoju tik kremus su rūgštimis ir visokius kitokius brangius kremukus, baliklius veido. Padėtis pasidarė pakenčiamesnė, bet bjaurūs poodiniai spuogai kaip guzai kilo ir kyla sėkmingai toliau. Išsityriau skydliaukę - viskas gerai. Pas ginekologę buvau tai nebent KT gali pasiūlyt, kurių nenoriu, nes bijau svorio priaugti ir t.t. Buvau pas dvi dermatologes, išrašė roaccutane, bet poveikis šalutinis tai OMG, plius turiu realių pavyžių, kaip žmogus sveikatą su jais susigadino. Gal antibiotikus išbandyt?  g.gif

QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 03 31, 23:55)
Taip. Jau metus neimu į burną šokolado, saldainių, nebent išskirtiniais atvejais, o jie retai pasitaiko. Mėgstu pieno produktus, daržoves, vaisius, grūdinius produktus, stengiuosi nevartoti daug prieskonių, maistą valgau gamintą garuose ir orkaitėje. Savo mitybą laikau sveika, svorio problemom nesiskundžiu. Bet esu skaičiusi kad spuogų kilimą gali įtakoti net citrusiniai vaisiai  g.gif  O gal man nuo pieno produktų kyla, bet ką man valgyt jei ne juos, mėsas nelabai mėgstu.

Sveika smile.gif o aš patariu, jei amitiniesi labais veikai ir spuogai visai kyla nemanau,akd kalti čia pieno produktai. Aš anksčiau irgi ;laikiau tai pagrindine problema, nevaliau pieno rpoduktų saldumynų... Bet jei matai,kad problema ne tame tai manau verta pabaandyti antivbiotikus ar kitokias priežiūros priemones. Šiaiap patarčiau vartot ne geriamus antibiotikus, bet tepamus smile.gif
Atsakyti
Labas, kaip tik šiandien man išrašė tepamus antibiotikus, o aš maniau, kad gert bus veiksmingiau. Gal tada pabandysiu tuos tepamus g.gif Maitinuosi tikrai sveikai, o pieno produktų atsisakysiu tik tada, jei žinosiu, kad čia tikrai nuo jų, nes aš juos labiausiai mėgstu ir nelabai kas liktų man valgomo...į tą mėsą žiūrėt negaliu kartais.
Atsakyti
geriami padės tik tam kartui. Mėnesį gersit antibiotikus, organizmas nuo to kentės, o rezultatas laikinas, tai ar verta?
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 04 01, 15:40)
Labas, kaip tik šiandien man išrašė tepamus antibiotikus, o aš maniau, kad gert bus veiksmingiau. Gal tada pabandysiu tuos tepamus  g.gif  Maitinuosi tikrai sveikai, o pieno produktų atsisakysiu tik tada, jei žinosiu, kad čia tikrai nuo jų, nes aš juos labiausiai mėgstu ir nelabai kas liktų man valgomo...į tą mėsą žiūrėt negaliu kartais.

siaip pienas ir jo produktai yra vieni is stipriausiu alergenu, sukelianciu tokia odos reakcija, kaip jus apraset. jei valgot daug pienisku produktu, tai labai gali but, kad organizmas persisotino. kadangi kitaip, nei ju atsisakiusi, nesuzinosit, ar cia jie dirgina, vadinas teks gyvent su tokia oda, kaip dabar. gal meskit salin uzsispyrima ir pakaitaliokit maista. o mesa.. na taip, jus jos nemegstat, bet kartais del vienu ar kitu priezasciu zmones daro ir valgo tai, ko nemegsta..
Dar galit zinoma pasidaryt kokius alergijos testus, ar maisto netoliaravimo testus.. jusu pasirinkimas. O antibiotikai, kaip jau cia ir rase, duos tik trumpalaiki efekta.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 04 01, 15:41)
siaip pienas ir jo produktai yra vieni is stipriausiu alergenu, sukelianciu tokia odos reakcija, kaip jus apraset. jei valgot daug pienisku produktu, tai labai gali but, kad organizmas persisotino. kadangi kitaip, nei ju atsisakiusi, nesuzinosit, ar cia jie dirgina, vadinas teks gyvent su tokia oda, kaip dabar. gal meskit salin uzsispyrima ir pakaitaliokit maista. o mesa.. na taip, jus jos nemegstat, bet kartais del vienu ar kitu priezasciu zmones daro ir valgo tai, ko nemegsta..
Dar galit zinoma pasidaryt kokius alergijos testus, ar maisto netoliaravimo testus.. jusu pasirinkimas. O antibiotikai, kaip jau cia ir rase, duos tik trumpalaiki efekta.

man keistai skamba, kai zmogus nori gerti antibiotikus, o ne atsisakyti pieno produktu, nes nemegsta mesos, kai isbandai viska ir niekas nepadeda, tada belieka antibiotikai, o daktaram lengviausia juos israsyti negu ieskoti problemos.
Atsakyti
norėjau paklausti kaip jūs naudojat octenisan losjoną? nusipirkau šią savaitę, ten rašo jog su kempine ant veido tepti, bet kažkaip man labai nepatogu, as "prisigaminu" putų ir tada veidą švelniai trinu. jums jis nesausina odos? smile.gif
Atsakyti
čia buvo neseniai man kaip ir praėję spuogai, kai pradėjau naudoti aknefug EL (serumas su antibiotikais) . ir tik kažkurį rytą atsibundu ir visas veidas vien spuogiukais tokiais mikroskopiniais, toks kaip švitrinis popierius beveik, paakiai ir tie kiek paberti, bet tų spuogiukų beveik nesimato, palietus ranka tik puikiai jaučiasi arba gerai įsižiūrėjus. iškart nustojau naudot vaistus. tie spuogiukai nuo kaktos jau praėjo beveik, bet žandai ir smakras vis dar toks pats. Ar yra kuri naudojusi šiuos vaistus? iš pradžių jie labai padėjo pradėjus vartoti, o dabar jau bijau ir naudoti g.gif dar niekad nebuvo tokios situacijos man..
Atsakyti