QUOTE(Vasariss @ 2010 03 29, 20:09)
Recepte neįskaitau aš to prausiklio pavadinimo, tik žinau, kad jis kainuoja apie 22 lt. Ji man liepė pirkti Acne BP 5 , bet pasakiau,kad aš jau kokius 4 buteliukus esu šito išnaudojęs ir nieko nepadėjo, bet vistiek ji bandė man įsiūlyti, liepė pačiam apsispręsti pirkti ar ne....aš aišku nepirkau. Apie rezultatus ji nekalbėjo, kai pasakiau kokias priemones naudoju, pasakė kad nieko gero. Gal tas veido valymas padės?
Sveika. Jei skyre antibiotiku, gal tavo atveju ir reikejo. Rasai, kad esi naudojusi daug gydomosios kosmetikos. Idomu kokias.?Ar bandei Actipur linija-tai prancuzu medicinine kosmetika. Ji yra be rugsciu, taigi gali eiti i saule, neatsiras pigmentacijos.Pabandyk Actipur naktini geli, jis nesukelia atsparumo aknes bakterijoms (skirtingai nei antibiotikai).Pradziai tepti reikia visa veida (veliau gali tik pazeistas vietas).Jis veikia oda regeneruojanciai, stiprus priesuzdegiminis ir oda raminantis poveikis.Sis Actipur naktinis gelis yra stipriausias is sios linijos. Labai geri maskuojantys dieniniai kremai, kurie dar suteikia pilnaverti drekinima.