Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 24, 18:28)
Musnuke, ernesta, kaip jus beria?

Oi, pas mane visko yra sad.gif ir giluminių, ir paviršinių mažų pūlingų... Dabar jau beveik normaliai, neskaitant vieno kito giluminio, likusių dėmelių ir vieno tokio židinuko pažandėj, kur vienoj vietoj įvairių bjaurybių nemažai susitelkę ir vis naujų randasi...

Matyt, visgi hormonai irgi turi įtakos...
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 24, 12:59)
oo nu kaip faina, kad padeda, aš tai jau tuos užsidepresuosiu ir dėl odos ( atrodo būtų maža man kitų bėdų  verysad.gif  ) bliamba nenoru net eiti niekur, naudojant tą octenisana greit praeina tie spuogai, bet man vis naujų atsiranda. Aš jau vėl noriu grįžt prie kt, bliamba, kiek galima, sakiau jau viskas..

Taip stipriai beria? Kai maciau makiazo foto, oda ideli atrode biggrin.gif
Man skamra pabere, nervina, guodziuosi, kad del mm doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2010 02 24, 15:43)
Kas is to, kad geriu KT jei vistiek tie baisunai keliasi  cray.gif aisku, kaip ju negeriau tai oi kiek spuogu turejau  doh.gif

Tai va, man kt nebuvo apmazine spuogu
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 24, 18:28)
Musnuke, ernesta, kaip jus beria? Pas mane tai nėra tų tokių tikrųjų spuogų, pas mane toks grynai pabėrimas, kaktos vidurinė dalis tokiais mažulyčiais odos spalvos spuogeliais išberta, prieš šviesą matosi.  verysad.gif nei juos išspausi nei ką su jais padarysi, būna kai prisėdu tai išsiakėju, tada jau katastrofa būna.

Pas mane irgi tokiu atsirado, kazkaip man atrodo tada, kai buvau sumasciusi vietoj pienelio naudoti alieju makiazo valymui.. Tai irgi atrodo lygi oda, o pries sviesa nelygu, maziukai spuogiukai doh.gif doh.gif bet kazkaip man jie maziau siaubo kelia nei giluminiai visokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 24, 12:47)
Octenisan veidui padeda tik pirmas dienas...Deje.

na pavyzdziui as naudoju jau beveik du menesius ir man tikrai padeda tas octenisan, zinoma naudoju ir nemazai kitu priemoniu, bet sio prausiklio poveikis tikrai jauciasi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 24, 20:16)
Pas mane irgi tokiu atsirado, kazkaip man atrodo tada, kai buvau sumasciusi vietoj pienelio naudoti alieju makiazo valymui.. Tai irgi atrodo lygi oda, o pries sviesa nelygu, maziukai spuogiukai  doh.gif  doh.gif  bet kazkaip man jie maziau siaubo kelia nei giluminiai visokie  biggrin.gif

Pas mane irgi būtent tų mažulių yra, su kuriais nėra ką ir padaryti. Bet oda nelygi atrodo. Spėju, kad tai hormoninis bėrimas, o gal susiję ir su tuo, kad oda jautri.
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 24, 21:30)
na pavyzdziui as naudoju jau beveik du menesius ir man tikrai padeda tas octenisan, zinoma naudoju ir nemazai kitu priemoniu, bet sio prausiklio poveikis tikrai jauciasi

O kaip tu jį naudoti? Kokius spuogus išgydo? Pas mane šiaip visa veido oda pakankamai lygi ir švari, bet spuogų pastoviai atsiranda ant smakro. Ir visada tose pačiose vietose. Buvau prieš gerą pusmetį visiškai išsigydžius: naudojau kasdien odos šveitiklį, retkarčiais spuogiukus patepdavau arbatmedžio aliejuku ir buvau sau labiausiai tinkantį veido kremą susiradus. Bet vėliau to kremo prekyboj niekur neradau, tai vis bandžiau įvairių firmų kitus. Nei vienas netiko doh.gif o spuogų per tą laiką aišku vėl atsirado doh.gif Dabar pagaliau vėl atradau "savąjį" kremą prekyboj, tai bandau vėl tų bjaurybių atsikratyt.... doh.gif Gal "Ostenisan" padės greičiau su tuo susidorot g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 24, 20:16)
Taip stipriai beria? Kai maciau makiazo foto, oda ideli atrode biggrin.gif
Man skamra pabere, nervina, guodziuosi, kad del mm  doh.gif

tai nuotraukose tokių ir nesimato, matosi tik prieš šviesą, tokie permatomi spuogučiai, nei jie raudoni nei ką, tik va matosi, kad ta oda nelygi būtent per vidurį kaktos. knisa. mad.gif
Atsakyti
Vaje, ponios, atsiprašau, nesakau juk, kad Octenisan nepadeda, atvirkščiai, jis suteikė man viltį, kad yra priemonių, kurios gali man padėti. Šis prausiklis yra viena geriausių priemonių nuo spuogų, kuriuos esu naudojęs. Bet dabar, deje, vėl viskas kaip buvo pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 24, 22:25)
tai nuotraukose tokių ir nesimato, matosi tik prieš šviesą, tokie permatomi spuogučiai, nei jie raudoni nei ką, tik va matosi, kad ta oda nelygi būtent per vidurį kaktos. knisa. mad.gif

Na tai kaip ir pas mane ant skruostų.. o po aliejų panaudojimo buvo ir ant kaktos, bet susitvarkė..
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 24, 23:31)
Vaje, ponios,

Kokios mes jau čia ponios lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,kadangi ir as turiu problemu su spuogais doh.gif gal galit pasakyt kur galima isigyti Octenisan ? blush2.gif
Atsakyti
vaistinėse, jei sako kad nėra, paprašykit,kad užsakytų, ir sekančią dieną eikit pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 02 24, 22:24)
Pas mane šiaip visa veido oda pakankamai lygi ir švari, bet spuogų pastoviai atsiranda ant smakro.

Mažum ginekologinėj srity ne viskas tvarkoj?
O pas mane irgi seniau kartais atsirasdavo, kai dar oda graži buvo, o dabar ant smakro, kad ir kaip keista, visai nebebūna...

QUOTE(Vasariss @ 2010 02 24, 23:31)
Vaje, ponios

bigsmile.gif ponaiti, turėkite kantrybės, spuogai per savaitę neišnyks juk suvisam... Jei jau pas gydytoją neinat, tai bandykit kitokias priemones (bet geriau vis tiek nueit, juk nebūtinai išrašys kažką labai brangaus), maistą sveikesnį galit pabandyt pavalgyt ir panašiai...
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 02 24, 20:24)
O kaip tu jį naudoti? Kokius spuogus išgydo? Pas mane šiaip visa veido oda pakankamai lygi ir švari, bet spuogų pastoviai atsiranda ant smakro. Ir visada tose pačiose vietose. Buvau prieš gerą pusmetį visiškai išsigydžius: naudojau kasdien odos šveitiklį, retkarčiais spuogiukus patepdavau arbatmedžio aliejuku ir buvau sau labiausiai tinkantį veido kremą susiradus. Bet vėliau to kremo prekyboj niekur neradau, tai vis bandžiau įvairių firmų kitus. Nei vienas netiko  doh.gif  o spuogų per tą laiką aišku vėl atsirado  doh.gif Dabar pagaliau vėl atradau "savąjį" kremą prekyboj, tai bandau vėl tų bjaurybių atsikratyt....  doh.gif  Gal "Ostenisan" padės greičiau su tuo susidorot  g.gif

naudoju vietoj prasiklio ryte ir vakare(ir dar kartais diena) . Asmeniskai man nebekyla nuo jo giluminiai spuogai ir seip apmazina spuogu kieki. pas mane ant desinio zando ir tarp antakiu tose paciose vietose pastoviai tie patys spuogai atsiranda ir jau beveik pusmeti taip... tai nuo tu vietu jau beveik issinaikinau spuogus, tik atsiranda pavieniu spuogu ir liko daaaug demeliu ,randeliu nuo visu spuogu doh.gif
Atsakyti