Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 03 28, 11:30)
Sveikos. Gal kas dar mane prisimenate. Tik norėjau pasakyti, kad rytoj einu pas privačią dermatologę, pagaliau prisiruošiau. Daugelis turbūt pasakytų „Tik dabar“ ??? Kažin ką man išrašys, nebenoriu jokių tepalų, geriau tegul kokius geriamus išrašo...Nu žiūrėsim. Viską pranešiu, jeigu jums įdomu  smile.gif ir žinoma, įkelsiu nuotraukų

Iki

Oo, smagu, kad eisi smile.gif
Aš trečiadienį irgi žygiuoju pas savo gydytoją, kaip tik losjonai eina į pabaigą, įdomu ką dabar sakys, nes manau tų pačių losjonų jau nerašys, juk jie antibiotiniai unsure.gif
Lauksim žinių, kaip tau sekėsi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 28, 18:57)
sveikutes 4u.gif
norėjau paklausti ar galima eiti į soliariumą, jei yra dėmelių,likusių nuo spuogų?

Galima, o kas čia tokio smile.gif juk saulėje irgi deginiesi..
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 28, 19:17)
Ir rytoj pasiklausiu dermatologės ar man galima eiti ar ne, jeigu sakys, kad ne, labai nusiminsiu...bet ką padarysi  rolleyes.gif

Ko čia nusimint, juk jau vasara ateina, pasideginsi saulėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 28, 19:19)

Papildyta:
Galima, o kas čia tokio smile.gif juk saulėje irgi deginiesi..

o ačiū, pradžiuginot, nes ligtais buvau girdėjusi, kad nelabai patartina eiti, kai yra dėmelių g.gif na o dabar eisiu ir nei kiek nesijaudinsiu dėl to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 28, 19:29)
o ačiū, pradžiuginot, nes ligtais buvau girdėjusi, kad nelabai patartina eiti, kai yra dėmelių g.gif  na o dabar eisiu ir nei kiek nesijaudinsiu dėl to biggrin.gif

Na tikrai nesu girdėjusi, vienu metu ir pati sirgau soliariumo liga ir gana daug eidavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 28, 20:29)
o ačiū, pradžiuginot, nes ligtais buvau girdėjusi, kad nelabai patartina eiti, kai yra dėmelių g.gif  na o dabar eisiu ir nei kiek nesijaudinsiu dėl to biggrin.gif

Na, man kosmetologė patarė neit į juos, nes veidas dėmėtas dar labiau atrodytų, jei dėmelių nemažai.. Tuo labiau negalima, jei vaistais gydaisi spuogus ar šviesiniesi tas dėmeles... Apskritai veido odos nepatartina degint, nes anksčiau pradeda sent oda, atsiranda pigmentinių dėmių ir pan. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 kovo 2010 - 18:37
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 28, 10:30)
Sveikos. Gal kas dar mane prisimenate. Tik norėjau pasakyti, kad rytoj einu pas privačią dermatologę, pagaliau prisiruošiau. Daugelis turbūt pasakytų „Tik dabar“ ??? Kažin ką man išrašys, nebenoriu jokių tepalų, geriau tegul kokius geriamus išrašo...Nu žiūrėsim. Viską pranešiu, jeigu jums įdomu  smile.gif ir žinoma, įkelsiu nuotraukų

Iki

Sėkmės didžiausios :} nesvarbu akda prisiruošei,svarbu,kad prisiruošei:}

QUOTE(linneka @ 2010 03 28, 14:20)
sveikos mirksiukas.gif  ka patartumet naudoti norint isnaikinti tuos juodus inkstirus nuo nosies ir kitose vietose, jokie kremai, kaukes, tepaliukai nepadeda, kartais ju vietoje isauga ir spuogai, nebezinau ka daryti, ateina silti orai, norisi bent kiek graziau atrodyti blush2.gif  po mechaninio veido valymo jie vistiek atsinaujina ir labai greitai doh.gif  ka jus naudojate? ar isvis dar ka nors kamuoja tokia beda verysad.gif

Asmeniškai man tik veido valymas padeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 03 02, 21:04)
Mmm.. tai  gal galit rekomenduot kokį kremą, kuris drėkintų, bet ir nuo spuogų apsaugotų, taip pat nekimštų porų?ar aš čia jau per daug noriu? smile.gif

Pabandyk Actipur krema. Tai prancuzu LED medicinine kosmetika. Sis kremas yra be rugsciu, taigi gali naudoti ir sauleje.Naikina spuogus ir inkstirus, o del keramidu suteikia pilnaverti drekinima.Tikrai neuzkemsa poru. Taip pat yra maskuojantys dvieju atspalviu.
Atsakyti
Sveikos. Šiandien buvau pas dermatologę. Ji savo darbą pradėjo visą valanda vėliau, nes nebuvo pasisukusi laikrodžio į priekį, tai turėjom ilgai laukti. Ir paskui paprašė, kad padaryčiau paslaugą, ir pasukčiau tą laikrodį biggrin.gif Na bet prie temos. Ji man išrašė šiuos vaistus: DOXYCYCLIN 100 mg , IMEX 30mg/g. Dar kažkokį prausiklį buvo išrašiusi, bet aš jo nepirkau, nes tiek litų neturėjau, be to turiu dar Octenisan. Į soliariumą eiti neleido, net negaliu išeiti saulėtą dieną į lauką ! Kol vartoju šiuos vaistus. Žodžiu turiu saugotis saulės. Po 10 dienų turiu ateiti pasidaryti veido valymą. Liepė vengti pieno produktų ir aštraus maisto. Tai turiu dabar šiek tiek vaistų, žiūrėsim ar padės jie man....

Vietoje soliariumo ji man siūlė rinktis kvarco lempą, nes ji šiek tiek gydo, bet dabar net jos negaliu naudoti.

Ką jus manot apie šiuos vaistus, kuriuos man išrašė? Gal esat naudojusios? Padėjo?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 29, 15:57)
Sveikos. Šiandien buvau pas dermatologę. Ji savo darbą pradėjo visą valanda vėliau, nes nebuvo pasisukusi laikrodžio į priekį, tai turėjom ilgai laukti. Ir paskui paprašė, kad padaryčiau paslaugą, ir pasukčiau tą laikrodį  biggrin.gif  Na bet prie temos. Ji man išrašė šiuos vaistus: DOXYCYCLIN 100 mg , IMEX 30mg/g. Dar kažkokį prausiklį buvo išrašiusi, bet aš jo nepirkau, nes tiek  litų neturėjau, be to turiu dar Octenisan. Į soliariumą eiti neleido, net negaliu išeiti saulėtą dieną į lauką ! Kol vartoju šiuos vaistus. Žodžiu turiu saugotis saulės. Po 10 dienų turiu ateiti pasidaryti veido valymą. Liepė vengti pieno produktų ir aštraus maisto. Tai turiu dabar šiek tiek vaistų, žiūrėsim ar padės jie man....

Vietoje soliariumo ji man siūlė rinktis kvarco lempą, nes ji šiek tiek gydo, bet dabar net jos negaliu naudoti.

Ką jus manot apie šiuos vaistus, kuriuos man išrašė? Gal esat naudojusios? Padėjo?

na as nenaudojau konkreciai situ vaistu nuo spuogu, bet tau paprasciausiai israse plataus spektro tetraciklinu grupes antibiotiku ax.gif jie turbut pades, bent jau tam kartui - tikrai. tik vat neaisku ar salutinis poveikis nenusvers teigiamo g.gif bet kokiu atveju - as antibiotikus gerciau tik kritiniu atveju. gal tau butent toks ir yra 4u.gif
Atsakyti
O kokį prausiklį rekomendavo?
Kaip pakomentavo tavo bėdas? Kokius rezultatus žadėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 kovo 2010 - 17:29
QUOTE(Victorious @ 2010 03 29, 18:24)
O kokį prausiklį rekomendavo?
Kaip pakomentavo tavo bėdas? Kokius rezultatus žadėjo?

Recepte neįskaitau aš to prausiklio pavadinimo, tik žinau, kad jis kainuoja apie 22 lt. Ji man liepė pirkti Acne BP 5 , bet pasakiau,kad aš jau kokius 4 buteliukus esu šito išnaudojęs ir nieko nepadėjo, bet vistiek ji bandė man įsiūlyti, liepė pačiam apsispręsti pirkti ar ne....aš aišku nepirkau. Apie rezultatus ji nekalbėjo, kai pasakiau kokias priemones naudoju, pasakė kad nieko gero. Gal tas veido valymas padės?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 29, 17:57)
Sveikos. Šiandien buvau pas dermatologę. Ji savo darbą pradėjo visą valanda vėliau, nes nebuvo pasisukusi laikrodžio į priekį, tai turėjom ilgai laukti. Ir paskui paprašė, kad padaryčiau paslaugą, ir pasukčiau tą laikrodį  biggrin.gif  Na bet prie temos. Ji man išrašė šiuos vaistus: DOXYCYCLIN 100 mg , IMEX 30mg/g. Dar kažkokį prausiklį buvo išrašiusi, bet aš jo nepirkau, nes tiek  litų neturėjau, be to turiu dar Octenisan. Į soliariumą eiti neleido, net negaliu išeiti saulėtą dieną į lauką ! Kol vartoju šiuos vaistus. Žodžiu turiu saugotis saulės. Po 10 dienų turiu ateiti pasidaryti veido valymą. Liepė vengti pieno produktų ir aštraus maisto. Tai turiu dabar šiek tiek vaistų, žiūrėsim ar padės jie man....

man buvo israse doxycyclin-a pirma kart padejo, bet po kiek laiko vel visa spoguota, antra kart jau nebepadejo.. tipo jau spuogai priprato reikia stipresniu pasake.. vienu zodziu vienkartinis rezultatas, veliau vel jie issoka.. bet visa gyvenima juk negali istisai to doxycyclino gert
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 29, 21:09)
Gal tas veido valymas padės?

Na, kompleksiškai gydantis turėtų būti postūmis į priekį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 kovo 2010 - 19:26