Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2010 03 20, 00:54)
Na dabar jei pradėsit tai dar kokią vieną procedūrą gal ir spėsit, nes orai šiltėja,saulės daugėja :}  pati dar eisiu kovo pabaigoj vieną darytis, bet daugiau tai turbūt teks nukelt į rudenį :}
O aš visad buvau nusistačius prieš mechaninį valymą. Valdyma su rūgštimis, kosmetologė darmechaniškai truputį pravalo odą, tai ji nebuna paraudusi labai, šiek tiek ir tai praeina po kelių valandų.O rezultatai irgi geri. Neįsivaizduoju kaip kitaip būčiau atsikračius vidinių spuogų smile.gif

pas ka jus einate?
Atsakyti
as einu pas tokia Rita,jinai daug kur anksciau dirbo,o dabar netoli lukiskiu aiksties,vadinasi NIDA.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 03 20, 18:55)
sveiki,sian  buvau  antakalnio  poliklenikoje,pas  dermatologe  AUDRONE(be  je  ,ja  pazista  daugelis  kas  permamentini  dare pas  ja),daba  jinai dirma  ten  dermatologe,na  zodziu,po musu  pokalbio ,man  pasirode  kad  pas  mane ira hormoniniai  spogai,ju  daugeja  pas  mane  pres  menesines,lenda  tokia  skausmingi,ant  kaklo  net  dabar pradejo  list,as  negaliu  i  jos  ziureti  ir  pradedu  pre  ju  nagus  kisti,kas  negerai,nes  pasak  mano  kosmetologes,as  galiu  isspausti  ir  nevisai  susiformavusi  spoga,ta  prasme  jo  augimo  metu,ir  tada  jis  dar  ilgiau  nepraeina,na  zodziu,Audrone  dave  siuntima  del  skidliaukes  paziureti,del  kaz  kokiu  kitu  tirymu jinai pasake  kad  nelabai ka  duos,nes pvz,spogai  gi  gali  buti  ir  nuo  zarnyno problemu,ir  del infekcijos,tada  reikia  krauja  tirti,bet jinai  abejoje,nes sako  kitaip  atrodo  tie  spogai  ir  ju  labai  daug  buna kai  infekcija  ira,o  del  zarnyno,tai  jei  as  pati  nejauciu  jokio  diskomforto,tai tai  gal ir  atmeta kad  nuo jo.
israse  kaz  koki  tepaliuka,ir  dar  univirsiteto  vaistineje nupirkti  antibijotiku kauke kaz  kokia,na  ir  pasirodyti po menesiuko.
tai  is  kabineto  isejau  ne  kokia  notaika,nes  jei  tai  lenda  spogai  nuo  hormonu,tai  cia  nieko  nepadarysi,reiskia  taip  mano  rebalines  liaukos  reaguoje i hormonu  pokycius:(, aisku  sake  nepamirsti  retkarciais pasivalyti  veida  pas  kosmetologe.

SPUOGAI SPUOGAI SPUOGAI, o ne spogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 20, 20:26)
pas ka jus einate?

pas Stefą Šiauliuose :}
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 03 20, 22:07)
SPUOGAI SPUOGAI SPUOGAI, o ne spogai doh.gif

Tai jau jei taisom, reiktų daugiau taisyti, ne tik spogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 22, 14:36)
Tai jau jei taisom, reiktų daugiau taisyti, ne tik spogai biggrin.gif

viska istaisyti reiktu daug laiko, bet tie "spogai" labai jau man istrigo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas dar mane prisimenate. Tik norėjau pasakyti, kad rytoj einu pas privačią dermatologę, pagaliau prisiruošiau. Daugelis turbūt pasakytų „Tik dabar“ ??? Kažin ką man išrašys, nebenoriu jokių tepalų, geriau tegul kokius geriamus išrašo...Nu žiūrėsim. Viską pranešiu, jeigu jums įdomu smile.gif ir žinoma, įkelsiu nuotraukų

Iki
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 03 28, 12:30)
Sveikos. Gal kas dar mane prisimenate. Tik norėjau pasakyti, kad rytoj einu pas privačią dermatologę, pagaliau prisiruošiau. Daugelis turbūt pasakytų „Tik dabar“ ??? Kažin ką man išrašys, nebenoriu jokių tepalų, geriau tegul kokius geriamus išrašo...Nu žiūrėsim. Viską pranešiu, jeigu jums įdomu  smile.gif ir žinoma, įkelsiu nuotraukų

Iki

Na va, pagaliau! Bet vis tiek žingsnis į priekį smile.gif
Beje, ar davė kokių rezultatų "Octenisan" losjonas? Ar nepriprato oda ilgainiui?
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif ka patartumet naudoti norint isnaikinti tuos juodus inkstirus nuo nosies ir kitose vietose, jokie kremai, kaukes, tepaliukai nepadeda, kartais ju vietoje isauga ir spuogai, nebezinau ka daryti, ateina silti orai, norisi bent kiek graziau atrodyti blush2.gif po mechaninio veido valymo jie vistiek atsinaujina ir labai greitai doh.gif ka jus naudojate? ar isvis dar ka nors kamuoja tokia beda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 28, 12:25)
Na va, pagaliau! Bet vis tiek žingsnis į priekį smile.gif
Beje, ar davė kokių rezultatų "Octenisan" losjonas? Ar nepriprato oda ilgainiui?

Šis losjonas labai man padėjo iš pradžių, beveik visas problemas išsprendė, bet oda labai greitai priprato ir dabar yra viskas tas pats kaip ir priš pradedant naudoti Octenisan. Bet tiems, kam spuogų nėra daug, tai tikrai padės smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
norėjau paklausti ar galima eiti į soliariumą, jei yra dėmelių,likusių nuo spuogų?
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 28, 18:57)
sveikutes 4u.gif
norėjau paklausti ar galima eiti į soliariumą, jei yra dėmelių,likusių nuo spuogų?

Sveika. Pas mane ne tik dėmelių yra, bet ir visko labai daug, ir aš einu į soliariumą. Nežinau ar veidui tai padeda ar ne, bet man patinka, kad visas kūnas nėra baltas, taip gražiai įdegu ir šiaip labai atpalaiduoja. Gal aš čia ne į temą parašiau, bet vietoj tavęs aš eičiau smile.gif biggrin.gif

Ir rytoj pasiklausiu dermatologės ar man galima eiti ar ne, jeigu sakys, kad ne, labai nusiminsiu...bet ką padarysi rolleyes.gif
Atsakyti