Man yra teke ilgeliau pabut Egipte - kur oras itin sausas, ir po prakaitu visos dienos plaukdavo (buvau apie 6 men.) Tuo metu dar kreminausi bet dienos metu naudodavau uriage vandeni, kuri papurski ant veido ir graziai nuspaudi servetele... ir siaip daznai veida vandeniu nuprausdavau tiesiog... turbut tada ir pastebejau, kad veikia
QUOTE(Victorious @ 2010 03 18, 12:35)
Šiaip jeigu problemiška oda, tai po valymo nebus ji iškart spindinti ir graži. Reikia susitaikyt, kad teks pakentėt, kol viskas apgis. O ką kosmetologė veido priežiūrai rekomendavo? Svarbu ne tik valytis odą, bet ir atidžiai rytą vakarą ją prausti, dezinfekuoti, atsirinkti tinkamas priemones priežiūrai. Dar neliesti veido, nespaudinėti spuogų, inkštirų. Tik tada matysis postūmis į priekį.
kosmetologė lietuviškai nemokėjo, tai kai jos paklausiau ka galit patarti nuo spuogų ir inkštirų, ji man atsakė: po dviejų mėnesių kiek supratau po dviejų mėnesių pas ją vėl ateiti... jau baigia praeiti tas raudonumas ,an dar matos išspaustos vietos, bet manau greit užgis, būtų labai smagu jei iki šeštadienio nebetaip ryškiai viskas matytųsi, na bet žiūrėsim kaip ten kas bus
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 17, 20:44)
na man tai nepadejo
o kas padejo ? pas mane spuogu tokiu kaip ir nera ,bet va kyla tokie inkstiriukai
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2010 03 18, 00:05)
Kaip tik skaiciau strapsni, kuriame minima jog didelemis vit. B5 dozemis gydomi spuogai, nes jo dideles doez slopina organizme riebalu gamyba.
Gal kuri bande gert si vitamina?
Gal kuri bande gert si vitamina?
mano ir daktare sake kad nuo spogeliu inkstiru tinka mieles ,sako netgi patariu po sauksteli i diena ju isgerti (nugrebtu ) sake kad visus brudus isnaikina is organizmo
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 18, 13:37)
O tai jums vien vanduo be jokių prausiklių net ir riebalus nuo veido nuplauna?
Aš niekada nenusiplaučiau tik vandeniu veido, neįmanoma sakyčiau
Papildyta:
QUOTE(Tikrove @ 2010 03 18, 13:52)
Šiaip is esmės su jumis sutinku pati anksčiau pirkdavau veidui krūvas priemonių, o dabar minimaliai, pienelis, tonikas ir gydytojos išrašyti losjonai
tik sunku buvo atprasti ieškoti visokių stebuklingų kremukų
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 18, 14:46)
Tada gelbėjuosi naudodama dienos metu riebalus absorbuojančius lapelius.
Kokie ten lapeliai?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 18, 20:09)
Kokie ten lapeliai?
Įvairių firmų jų būna.
Man labiausiai patiko Clean&Clear Oil Absorbing Sheets. Tik kad va LT jų nebūna , šios firmos.
sveikos,
pagaliau pradejau eiti pas kosmetologe veido valymui, jau 2 k buvau. su rugstim sake valys, ir siek tiek mechaniskai, taip pat krema is jos nusipirkau su rugstimi Delicata Sensage. Tik kol kas po mechaninio valymo visa esu sasuota randuota-tenka tepliotis krempudra... Vasara sake su rugstim negalima daryt, nes oda issauseja ,ant saules negalima jos laikyti,,
tai tik 5 kartams dabar esu uzsirasius..
aisku, po 5 k pagerejimo nesitikiu,,bet tikiu kad tai tai zingsnelis i prieki kovoje su spuogais nesibaigianciais...
pagaliau pradejau eiti pas kosmetologe veido valymui, jau 2 k buvau. su rugstim sake valys, ir siek tiek mechaniskai, taip pat krema is jos nusipirkau su rugstimi Delicata Sensage. Tik kol kas po mechaninio valymo visa esu sasuota randuota-tenka tepliotis krempudra... Vasara sake su rugstim negalima daryt, nes oda issauseja ,ant saules negalima jos laikyti,,
aisku, po 5 k pagerejimo nesitikiu,,bet tikiu kad tai tai zingsnelis i prieki kovoje su spuogais nesibaigianciais...
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 18, 21:31)
sveikos,
Aš taip su 4 procedūrom labai apsitvarkiau veiduką :} ant veido dabar tik dėmelės ir tai pašviesėję,o spuogelių nebėra.Žinau,akd tai nėra visam laikui todėl pas kosmetologę stengsiuos pastoviai lankytis,o atėjus rudeniui pakartot viską su rūgštim.jei turit randelių ar dėmelių,tai 5 procedūrų neužteks, bet pagerėjimas gali būt žymus, jei jumstiks ši procedūra:}
QUOTE(kamius @ 2010 03 18, 23:36)
Aš taip su 4 procedūrom labai apsitvarkiau veiduką :} ant veido dabar tik dėmelės ir tai pašviesėję,o spuogelių nebėra.Žinau,akd tai nėra visam laikui todėl pas kosmetologę stengsiuos pastoviai lankytis,o atėjus rudeniui pakartot viską su rūgštim.jei turit randelių ar dėmelių,tai 5 procedūrų neužteks, bet pagerėjimas gali būt žymus, jei jumstiks ši procedūra:}
Bet db pradėti eiti darytis rūgštines procedūras nebegalima? na o mechaninio valymo aš labai prisibjau, ir niekaip neprisiruošiu nueiti pas kosmetologe
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 18, 23:13)
Bet db pradėti eiti darytis rūgštines procedūras nebegalima? na o mechaninio valymo aš labai prisibjau, ir niekaip neprisiruošiu nueiti pas kosmetologe
Ir gerai, kad prisibijot. Kam taip žaloti odą dėl trumpalaikio efekto?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 19, 02:21)
Ir gerai, kad prisibijot. Kam taip žaloti odą dėl trumpalaikio efekto?
Sveikos. Man ir mechaninis nepatikdavo. kzkaip neveikdavo, plius kapiliarai pradejo atsiradineti, o vat rugstis tikrai padejo, bet as tik 2 kartus dbr dariausi ir iskart pastebejau pagerejima. dar is tiesu naudoju KT, tai ir lb padejo, o is priemoniu tai naudoju butinai prausimosi putas, paskui tonika ir krema, dbr balinanti demes.
Siaip man problemos su spuogais atsirado po keliones. I kelione isvaziavau, net paauglystej spuogu neturejus, lb grazia oda turejau, o grizau , zinokit, svarios vietos ant veido nebuvo. Pas mane buvo jie lb britkus pulingi, bet kartu ir giluminiai, lb skausmingi. Niekam nelinkeciau... tikra nelaime. o isvadoj tai sutriko virskinimas, tai dar ir dietos laikiaus, buvo negalima jokiu banduciu, mieliu, alkoholio ir pan, kartu DIDA geriau, tai rezultatas buvo jau visai nieko po 2 men.
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 18, 23:13)
Na dabar jei pradėsit tai dar kokią vieną procedūrą gal ir spėsit, nes orai šiltėja,saulės daugėja :} pati dar eisiu kovo pabaigoj vieną darytis, bet daugiau tai turbūt teks nukelt į rudenį :}
O aš visad buvau nusistačius prieš mechaninį valymą. Valdyma su rūgštimis, kosmetologė darmechaniškai truputį pravalo odą, tai ji nebuna paraudusi labai, šiek tiek ir tai praeina po kelių valandų.O rezultatai irgi geri. Neįsivaizduoju kaip kitaip būčiau atsikračius vidinių spuogų
sveiki,sian buvau antakalnio poliklenikoje,pas dermatologe AUDRONE(be je ,ja pazista daugelis kas permamentini dare pas ja),daba jinai dirma ten dermatologe,na zodziu,po musu pokalbio ,man pasirode kad pas mane ira hormoniniai spogai,ju daugeja pas mane pres menesines,lenda tokia skausmingi,ant kaklo net dabar pradejo list,as negaliu i jos ziureti ir pradedu pre ju nagus kisti,kas negerai,nes pasak mano kosmetologes,as galiu isspausti ir nevisai susiformavusi spoga,ta prasme jo augimo metu,ir tada jis dar ilgiau nepraeina,na zodziu,Audrone dave siuntima del skidliaukes paziureti,del kaz kokiu kitu tirymu jinai pasake kad nelabai ka duos,nes pvz,spogai gi gali buti ir nuo zarnyno problemu,ir del infekcijos,tada reikia krauja tirti,bet jinai abejoje,nes sako kitaip atrodo tie spogai ir ju labai daug buna kai infekcija ira,o del zarnyno,tai jei as pati nejauciu jokio diskomforto,tai tai gal ir atmeta kad nuo jo.
israse kaz koki tepaliuka,ir dar univirsiteto vaistineje nupirkti antibijotiku kauke kaz kokia,na ir pasirodyti po menesiuko.
tai is kabineto isejau ne kokia notaika,nes jei tai lenda spogai nuo hormonu,tai cia nieko nepadarysi,reiskia taip mano rebalines liaukos reaguoje i hormonu pokycius:(, aisku sake nepamirsti retkarciais pasivalyti veida pas kosmetologe.
israse kaz koki tepaliuka,ir dar univirsiteto vaistineje nupirkti antibijotiku kauke kaz kokia,na ir pasirodyti po menesiuko.
tai is kabineto isejau ne kokia notaika,nes jei tai lenda spogai nuo hormonu,tai cia nieko nepadarysi,reiskia taip mano rebalines liaukos reaguoje i hormonu pokycius:(, aisku sake nepamirsti retkarciais pasivalyti veida pas kosmetologe.