Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 17, 21:16)
o sito man nesake kad gali berti  g.gif  na paziuresiu koks bus poveikis ,dar siule kaskokius maisto papildus b grupes vitaminus  g.gif

Tai vat nuo visų tų B grupės vitaminų ir mielių (nes jose taip pat yra beveik visi B grupės vitaminai) ir beria. Nepatingėk pagooglint ir tikrai rasi daug informacijos apie tai kad jie ne stebuklingi.
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 17, 19:52)
Laba vakara ,
o gal bandete alaus mieliu pagerti ? (man siandiena dave vaistineje 30tableciu ) sake kad padeda nuo spuogu atsiradimo.isvalo organizma .

na man tai nepadejo smile.gif
Atsakyti
Gal kurios esate buve klinikoje (kaune priesais dubingius) pas dermatologa, kur galima pasidaryti tyrima (kazkokiu tais budu istiriama buni) ir gavus atsakymus israsoma tepaliukai ar tai vaistai spuogeliams gydyti? Gal turite atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 03 17, 20:56)
Gal kurios esate buve klinikoje (kaune priesais dubingius) pas dermatologa, kur galima pasidaryti tyrima (kazkokiu tais budu istiriama buni) ir gavus atsakymus israsoma tepaliukai ar tai vaistai spuogeliams gydyti? Gal turite atsiliepimu?

cia turi omenyje BMP klinika???
na as buvau ten antrame auskte pas daktares ir kosmetologes, paskyre rugstiniu pilingu kursus ir suplaktine naudoti smile.gif padejo kol "gydziausi", poto spuogai vel grizo smile.gif
jokiu tyrimu nedare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 17, 21:59)
cia turi omenyje BMP klinika???
na as buvau ten antrame auskte pas daktares ir kosmetologes, paskyre rugstiniu pilingu kursus ir suplaktine naudoti  smile.gif  padejo kol "gydziausi", poto spuogai vel grizo  smile.gif 
jokiu tyrimu nedare  smile.gif

del pavadinimo tiksliai nezinau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(jhomka @ 2010 03 17, 22:43)
del pavadinimo tiksliai nezinau sad.gif

Tenai pasidarai tyrimą ar ką tais už 30 litu lygtais ir tau išrašo vaistu kuriuos tau pagamina kalniečiu vaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 18:21)
Turiu aš ir Octenisept, tai tuo purškaliuku irgi galima padezinfekuoti spuogelius arba žaizdeles, įdrėskimus ir pan.

taip, padezinfekuoti, bet ne pastoviai naudoti kaip gydomaja priemone nuo spuogu 4u.gif jis labiau zaizdoms tinka kaip suprantu.

beje, visai nesenai atradau neblogai man tinkanti tepala - Tormentile. Nakciai uztepus spuogelius ryte jau ryskus pagerejimas matosi ax.gif arba cia saviitaiga, arba man jis tikrai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 17, 23:38)
taip, padezinfekuoti, bet ne pastoviai naudoti kaip gydomaja priemone nuo spuogu  4u.gif jis labiau zaizdoms tinka kaip suprantu.

beje, visai nesenai atradau neblogai man tinkanti tepala - Tormentile. Nakciai uztepus spuogelius ryte jau ryskus pagerejimas matosi  ax.gif arba cia saviitaiga, arba man jis tikrai veikia biggrin.gif

Sutinku, kad pastoviai jo nenaudosi, bet kadangi jis skirtas žaizdelėms, tai ir nudraskytam spuogeliui tiks mirksiukas.gif
O to tepaliuko niekad nesu mačiusi. Susiradau jį internete, tai jei sudėtis tokia kokią rašo ir nieko papildomo 'blogo', tai atrodo visai nieko priemonė! Pasitaikius progai ir man reikės pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 21:43)
Tai vat nuo visų tų B grupės vitaminų ir mielių (nes jose taip pat yra beveik visi B grupės vitaminai) ir beria. Nepatingėk pagooglint ir tikrai rasi daug informacijos apie tai kad jie ne stebuklingi.

Kaip tik skaiciau strapsni, kuriame minima jog didelemis vit. B5 dozemis gydomi spuogai, nes jo dideles doez slopina organizme riebalu gamyba.
Gal kuri bande gert si vitamina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 03 18, 01:05)
Kaip tik skaiciau strapsni, kuriame minima jog didelemis vit. B5 dozemis gydomi spuogai, nes jo dideles doez slopina organizme riebalu gamyba.
Gal kuri bande gert si vitamina?  g.gif

Nu taip, tas jau senai žinoma. Bet pasiskaitykit kiek straipsnių atsirado apie tai, kad nuo jų ir beria! Čia ir bėda, kad daugumai B grupės vitaminų poveikis atvirkštinis.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 18, 09:34)
Nu taip, tas jau senai žinoma. Bet pasiskaitykit kiek straipsnių atsirado apie tai, kad nuo jų ir beria! Čia ir bėda, kad daugumai B grupės vitaminų poveikis atvirkštinis.

labai daug straipsniu perziurejau google. neradau, kad nuo ju bertu. ka radau, tai tik tai, jog labai retais atvejais atsiranda spuogu nuo ju PERDOZAVIMO.
nors suprantama, kai nori issigydyt, gal ir persistengi su vitaminais ir perdozuoji ju biggrin.gif ir gal tai buna retas atvejis, kai isberia tongue.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 18, 11:01)
labai daug straipsniu perziurejau google. neradau, kad nuo ju bertu. ka radau, tai tik tai, jog labai retais atvejais atsiranda spuogu nuo ju PERDOZAVIMO.
nors suprantama, kai nori issigydyt, gal ir persistengi su vitaminais ir perdozuoji ju biggrin.gif ir gal tai buna retas atvejis, kai isberia  tongue.gif
4u.gif

Na, gal ne tiek straipsnių, kiek įvairiuose forumuose esu skaičiusi - pasisakymų apie neigiamą mielių ir B grupės vitaminų poveikį buvo tikrai nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 22:43)

Vat mane kaip tik ir buvo baisiai išbėrę nuo jų, nors iki tol spuogų neturėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(modestas584 @ 2010 03 17, 11:52)
hm, o nežinot argalima tą Ostenisan naudoti po veido valymo? vakar nuėjau pirmą kart gyvenime, galvoju pabandysiu, bet dabar visa kakta raudona biggrin.gif gėda eit kur...

Šiaip jeigu problemiška oda, tai po valymo nebus ji iškart spindinti ir graži. Reikia susitaikyt, kad teks pakentėt, kol viskas apgis. O ką kosmetologė veido priežiūrai rekomendavo? Svarbu ne tik valytis odą, bet ir atidžiai rytą vakarą ją prausti, dezinfekuoti, atsirinkti tinkamas priemones priežiūrai. Dar neliesti veido, nespaudinėti spuogų, inkštirų. Tik tada matysis postūmis į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 kovo 2010 - 11:37