Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(jhomka @ 2010 03 16, 21:01)
smile.gif Aš ir naudotujų, gera savaite, matau gerėjimą, bet jis nėra kokio tikėjausi sad.gif Man ji labai rekomendavo kaip super uper tepaliuką nuo spuogu, tikriausiai reikia ilgesnio naudojimo.

Šiaip informaciniame lapelyje parašyta,kad poveikis turėtų matytis po 2 ar 3 savaičių, tad nenuleisk nosies rolleyes.gif svarbu, kad jau po truputį odytė gražėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 03 16, 20:32)
Sveikos,

Gal kuri naudojate ar esate naudojusios ir turite patarimu apie DUAC tepaliuka nuo spuogu?

Sunaudojau dvi tubeles sio kremo, bet kad labai padejo nepasakyciau... Na tuo metu kai naudojau, apgyde oda, bet dabar kai nebetepu, vel spuogai atsinaujino, o antibiotiku juk visa laika nevartosi... Beje, jis labai sausina oda, todel reikia nuolat ja drekinti...
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 16, 21:03)
Šiaip informaciniame lapelyje parašyta,kad poveikis turėtų matytis po 2 ar 3 savaičių, tad nenuleisk nosies rolleyes.gif  svarbu, kad jau po truputį odytė gražėja mirksiukas.gif

Kad ir kaip apmaudu butu ten parasyta keturios ar sesios savaites sad.gif tik idomu ar kitiem po tiek savaiciu pagereja
Papildyta:
QUOTE(Cila @ 2010 03 16, 21:17)
Sunaudojau dvi tubeles sio kremo, bet kad labai padejo nepasakyciau... Na tuo metu kai naudojau, apgyde oda, bet dabar kai nebetepu, vel spuogai atsinaujino, o antibiotiku juk visa laika nevartosi... Beje, jis labai sausina oda, todel reikia nuolat ja drekinti...

Del drekinimo pastebejau... dekui uz patarima smile.gif

Papildyta:
Gal kurios esate buve klinikoje (kaune priesais dubingius) pas dermatologa, kur galima pasidaryti tyrima (kazkokiu tais budu istiriama buni) ir gavus atsakymus israsoma tepaliukai ar tai vaistai spuogeliams gydyti? Gal turite atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 03 16, 18:06)
ne tik skysčiai , bet ir kremai ir kiti dalykai.čia nėra taip,kad susitvarkei odą ir pamiršti.Turi nuolat prižiūrėt ir rūpintis

drinks_cheers.gif
be nuolatinės priežiūros nieko nebus, nebent koks laikinas bėrimas, o jei oda problematiška, tai ir bus tokia biggrin.gif
Atsakyti
hm, o nežinot argalima tą Ostenisan naudoti po veido valymo? vakar nuėjau pirmą kart gyvenime, galvoju pabandysiu, bet dabar visa kakta raudona biggrin.gif gėda eit kur...
Atsakyti
QUOTE(modestas584 @ 2010 03 17, 10:52)
hm, o nežinot argalima tą Ostenisan naudoti po veido valymo? vakar nuėjau pirmą kart gyvenime, galvoju pabandysiu, bet dabar visa kakta raudona biggrin.gif gėda eit kur...

Sakyčiau kaip tik galima jį naudoti, nes juk jis dezinfekuoja. Nebent tau gavosi kažkokia reakcija, arba gal ne dėl Octenisan paraudo, o tiesiog dar nenurimo oda?... unsure.gif
O šiaip Octenisan jau ne pirmą kartą naudoji?
Atsakyti
aš jo išviso nenaudojau, galvojau šiandien nusipirkti, nes paraudęsveidas buvo, bet dabar žiūriu jau baigia praeit... ryte keikiau mintyse kosmetologę, bet dabar truputį jau ramiau, gal nieko ten labai nepridirbo smile.gif nusipirkau kažkokį purškalą, nes Octenisan neturėjo, tai pabandžiau jau, žiūrėsiu koks efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modestas584 @ 2010 03 17, 17:03)
aš jo išviso nenaudojau, galvojau šiandien nusipirkti, nes paraudęsveidas buvo, bet dabar žiūriu jau baigia praeit... ryte keikiau mintyse kosmetologę, bet dabar truputį jau ramiau, gal nieko ten labai nepridirbo smile.gif nusipirkau kažkokį purškalą, nes Octenisan neturėjo, tai pabandžiau jau, žiūrėsiu koks efektas smile.gif

turbut nusipirkai Octenisept ax.gif tik jo ne tokia pati paskirtis, kaip octenisan, idomu kiek jis pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 17, 18:58)
turbut nusipirkai Octenisept  ax.gif tik jo ne tokia pati paskirtis, kaip octenisan, idomu kiek jis pades  g.gif

Turiu aš ir Octenisept, tai tuo purškaliuku irgi galima padezinfekuoti spuogelius arba žaizdeles, įdrėskimus ir pan.
Atsakyti
Laba vakara ,
o gal bandete alaus mieliu pagerti ? (man siandiena dave vaistineje 30tableciu ) sake kad padeda nuo spuogu atsiradimo.isvalo organizma .
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 17, 20:52)
Laba vakara ,
o gal bandete alaus mieliu pagerti ? (man siandiena dave vaistineje 30tableciu ) sake kad padeda nuo spuogu atsiradimo.isvalo organizma .

Girdėjau kad daug ką kaip tik nuo jų beria... Jei jau nusipirkai, pamėgink pagerti, bet jei matysi kad tai ne į gera, nutrauk.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 19:54)
Girdėjau kad daug ką kaip tik nuo jų beria... Jei jau nusipirkai, pamėgink pagerti, bet jei matysi kad tai ne į gera, nutrauk.

o sito man nesake kad gali berti g.gif na paziuresiu koks bus poveikis ,dar siule kaskokius maisto papildus b grupes vitaminus g.gif
Atsakyti