Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 15, 21:40)
kaip suprast kas ten per skystis? Juk pati apibūdinot, toks aitraus kvapo, su nuosėdom, paduosit lapelį vaistininkei, ir jį padarys. Jis labai sausina odą.

as jy jau nusipirkau, bet kas i jy iena man idomu smile.gif
Atsakyti
aa, nu tai turbūt su tuo antibiotiku išrašė, su levomicetinu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 15, 21:51)
aa, nu tai turbūt su tuo antibiotiku išrašė, su levomicetinu. g.gif

Gal but, bet kaip man nuo jo gerai, spuogeliai traukiasi thumbup.gif Visa kakta buvo tokiais mazyciais spuogeliais-puslelem isberta ir dar niezejo baisiai tai tas vietas nuramino biodermos kremas ir dino jie.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 03 16, 11:00)
Gal but, bet kaip man nuo jo gerai, spuogeliai traukiasi  thumbup.gif  Visa kakta buvo tokiais mazyciais spuogeliais-puslelem isberta ir dar niezejo baisiai tai tas vietas nuramino biodermos kremas ir dino jie.

tai nelabai supratau, ar nuo tos suplaktines dingo, ar vistik nuo bioderma kremo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 16, 12:24)
tai nelabai supratau, ar nuo tos suplaktines dingo, ar vistik nuo bioderma kremo?  g.gif

Tuos mazus spuogelius ir paraudimus nueme bioderma sensibo AR, bet be tu supgeliu ant veido buvo ir remtesniu spuogu, keli giluminiai, keli su baltom virsunelem, tai jiem labai padeda ta suplaktine.
Atsakyti
bet vistiek man atrodo tie visi skysciai laikinas dalykas, kol naudoji gerai, paskui oda pripranta ir nieko. gal ka apie organizmo valyma girdejot? kokiais vitaminais ar kuo?
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2010 03 16, 16:12)
bet vistiek man atrodo tie visi skysciai laikinas dalykas, kol naudoji gerai, paskui oda pripranta ir nieko. gal ka apie organizmo valyma girdejot? kokiais vitaminais ar kuo?

ne tik skysčiai , bet ir kremai ir kiti dalykai.čia nėra taip,kad susitvarkei odą ir pamiršti.Turi nuolat prižiūrėt ir rūpintis
Atsakyti
Sveikutės. Nespėjau perskaityti visų jūsų žinučių, todėl nepykit, jei užduosiu jau buvusį klausimą smile.gif Spuogiukų turiu nedaug (tfu, tfu, tfu), bet mano odoje pilna inkštirų - visa kakta nusėta juodų taškiukių. Labai nemaloniai jaučiuos ir neišmanau ką daryt. Kaži ar padės veido valymas - visų inkštirų išvalyti gi neįmanoma. Tai gal žinot kokią priemonę, kuri iš tiesų išvalo odą?
Atsakyti
QUOTE(Erdeja @ 2010 03 16, 18:50)
Sveikutės. Nespėjau perskaityti visų jūsų žinučių, todėl nepykit, jei užduosiu jau buvusį klausimą smile.gif Spuogiukų turiu nedaug (tfu, tfu, tfu), bet mano odoje pilna inkštirų - visa kakta nusėta juodų taškiukių. Labai nemaloniai jaučiuos ir neišmanau ką daryt. Kaži ar padės veido valymas - visų inkštirų išvalyti gi neįmanoma. Tai gal žinot kokią priemonę, kuri iš tiesų išvalo odą?

na, jeigu visos žinotų tokią priemonę kuri išvalo odą, tuomet nemanau, kad eitų n-toji tema apie tai biggrin.gif
šiaip manau efektyviausia nueiti pas dermatologą ir jis paskirs priemones, kurios jeigu neišvalyti, tai bent jau ryškiai pagerinti odos būklę turėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri naudojate ar esate naudojusios ir turite patarimu apie DUAC tepaliuka nuo spuogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jhomka: 16 kovo 2010 - 19:36
QUOTE(jhomka @ 2010 03 16, 20:32)
Sveikos,

Gal kuri naudojate ar esate naudojusios ir turite patarimu apie DUAC tepaliuka nuo spuogu?

Labas, šiuo metu aš jį naudoju, jau beveik baigiu jį, šiaip tai sakyčiau kad geras, daug labai kas jį giria, tačiau man stebuklų nepadarė, aišku odos būklė pagražėjo rolleyes.gif bet ne ant tiek kiek norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 16, 20:41)
Labas, šiuo metu aš jį naudoju, jau beveik baigiu jį, šiaip tai sakyčiau kad geras, daug labai kas jį giria, tačiau man stebuklų nepadarė, aišku odos būklė pagražėjo rolleyes.gif bet ne ant tiek kiek norėčiau...

smile.gif Aš ir naudotujų, gera savaite, matau gerėjimą, bet jis nėra kokio tikėjausi sad.gif Man ji labai rekomendavo kaip super uper tepaliuką nuo spuogu, tikriausiai reikia ilgesnio naudojimo.
Atsakyti