QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 12, 22:58)
bent jau mano atveju rugstinis pilingas man isnaikino giluminius spuogus, taciau baigus kursa spuogai kaip kilo taip kilo....
... kol nepradejau naudoti Clinique anti blemisch serijos
dabar esu labai laiminga
Sveikos, ir as sitas priemones naudojau, na galbut tiksliai neprisimenu butent kurias, bet tai buvo Clinique serijos prausiklis, tinikas, kremukas. Viskas misriai odai ir man tikrai super tiko ir patiko ir laaabai netgi padejo... gal kokius 3 menesiu, o po to vel viskas suniui ant uodegos
atrodo niekas nepasikeite mano gyvenime, o spuogai sekmingai sau grizo. Pries metus lankiausi pas privatu odos daktara, kuris pasake, kad mano spuogai yra genetiskai paveldmimi ir jokiu vaistu jeims nera
na nebent kontraceptikai, bet tai laikina ir dar kazkokie hormoniniai siaubingai brangus vaistai, kuriais isvis nunuodyciau organizma ir tiek. Jie skiriami tik jau laabai kritiniais atvejais.
Man asmeniskai labai padeda clinicue pylingas, taciau skirtas vyrams, toki pati turejau UK tik kitos firmos ir jau moteriska LT kol kas nemaciau tokiu, taigi isigijau clinicue vyriska pylinga. Daleles labai smulkios ir strios kaip svitrinis, todel naudoti reikia labai atsargiai, bet nusveitus rezultatai akivaizdus. Netgi uzkimstas poras gerokai pravalo, o ir oda pasidaro silkine, tuomet tepu bepantenu (nakciai) tepu visa veida negailedama, nes po tokios proceduros reikia bent jau mano veidui daug dregmes. Ryte atsikeliu su aksominiu veidu, buve spuogai susileidzia kazkiek, nes kremukas gydo, na buna kad ir keli riebaliniai maziukai spuogeliai issikelia sviezus, bet tai niekis palyginus su tuo, kaip visa kita susitvarko. Tikrai rekomenduoju ismeginti sita pylinga, pagal struktura butu lb panasu i kavos tirsciu pilinga, galit pameginti ir su juo, man ir jis puikiai tinka
Na, o sveisti taip veida sako kad ne dazniau nei karta per savaite reiktu, na taip berods raso ant pakuotes, bet vasara, kai oda riebi ir problematiska budavo sveiciu vos ne kasdiena ir tikrai nenusibruzinau veido
manau, cia kiekvienai indvidualiai. Kieno labai jautri oda nerekomenduociau
Sitokiu metodu is baisios spuoguokles pasidariau na tokia su vienu ar dviem spuogais maximum