Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2010 03 09, 00:32)
Gal turit ginekologinių bėdų  g.gif  Ar su hormonais susijusių.. Man asmeniškai tokius spuogus panaikino veido valymas su rūgštimis.

Aš esu bandžius ne vieną. Gal kažkoks teigiamas poveikis ir buvo, bet labai minimalus. Šios firmos kosmetika man patinka, bet odos priežiūros priemonės tikrai nėra iš geriausiųjų.

bent jau mano atveju rugstinis pilingas man isnaikino giluminius spuogus, taciau baigus kursa spuogai kaip kilo taip kilo....

... kol nepradejau naudoti Clinique anti blemisch serijos smile.gif dabar esu labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 12, 22:58)
bent jau mano atveju rugstinis pilingas man isnaikino giluminius spuogus, taciau baigus kursa spuogai kaip kilo taip kilo....

... kol nepradejau naudoti Clinique anti blemisch serijos  smile.gif  dabar esu labai laiminga  biggrin.gif

Sveikos, ir as sitas priemones naudojau, na galbut tiksliai neprisimenu butent kurias, bet tai buvo Clinique serijos prausiklis, tinikas, kremukas. Viskas misriai odai ir man tikrai super tiko ir patiko ir laaabai netgi padejo... gal kokius 3 menesiu, o po to vel viskas suniui ant uodegos doh.gif atrodo niekas nepasikeite mano gyvenime, o spuogai sekmingai sau grizo. Pries metus lankiausi pas privatu odos daktara, kuris pasake, kad mano spuogai yra genetiskai paveldmimi ir jokiu vaistu jeims nera verysad.gif na nebent kontraceptikai, bet tai laikina ir dar kazkokie hormoniniai siaubingai brangus vaistai, kuriais isvis nunuodyciau organizma ir tiek. Jie skiriami tik jau laabai kritiniais atvejais.
Man asmeniskai labai padeda clinicue pylingas, taciau skirtas vyrams, toki pati turejau UK tik kitos firmos ir jau moteriska LT kol kas nemaciau tokiu, taigi isigijau clinicue vyriska pylinga. Daleles labai smulkios ir strios kaip svitrinis, todel naudoti reikia labai atsargiai, bet nusveitus rezultatai akivaizdus. Netgi uzkimstas poras gerokai pravalo, o ir oda pasidaro silkine, tuomet tepu bepantenu (nakciai) tepu visa veida negailedama, nes po tokios proceduros reikia bent jau mano veidui daug dregmes. Ryte atsikeliu su aksominiu veidu, buve spuogai susileidzia kazkiek, nes kremukas gydo, na buna kad ir keli riebaliniai maziukai spuogeliai issikelia sviezus, bet tai niekis palyginus su tuo, kaip visa kita susitvarko. Tikrai rekomenduoju ismeginti sita pylinga, pagal struktura butu lb panasu i kavos tirsciu pilinga, galit pameginti ir su juo, man ir jis puikiai tinka biggrin.gif Na, o sveisti taip veida sako kad ne dazniau nei karta per savaite reiktu, na taip berods raso ant pakuotes, bet vasara, kai oda riebi ir problematiska budavo sveiciu vos ne kasdiena ir tikrai nenusibruzinau veido biggrin.gif manau, cia kiekvienai indvidualiai. Kieno labai jautri oda nerekomenduociau 4u.gif Sitokiu metodu is baisios spuoguokles pasidariau na tokia su vienu ar dviem spuogais maximum biggrin.gif
Atsakyti
betgi spuoguotai odai sveitimas nerekomenduojamas unsure.gif
Atsakyti
sveikos, isbandziau daug ka, buvau ir pas dermatologa grusauska, ir pas kosmetologe. dabar naudoju mary kay kosmetika, sunormalina oda, bet spuogai kyla. gal ka girdejot gydyma su placenta? brangus dalykas, bet gal verta?
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2010 03 14, 21:43)
sveikos, isbandziau daug ka, buvau ir pas dermatologa grusauska, ir pas kosmetologe. dabar naudoju mary kay kosmetika, sunormalina oda, bet spuogai kyla. gal ka girdejot gydyma su placenta? brangus dalykas, bet gal verta?

o tai ką daktarai sako? Grdėjau apie tą Grušauską neblogų atsiliepimų, žadu ir aš nueiti pas jį. Tik nežinau ar čia laukti kol atsiras spuogų ar eiti dabar. Buvau čia vaistinėj norėjau nusipirkti tą išgirtąją suplaktinę, aišku su antibiotiku neparavė, tai nusipirkau tą paprastą, su siera. Buvo pas mane kakta ir smakras paberti, tokiais mazgiais poodiniais, tai nežinau ar suplatktinė padėjo ar savaime išnyko
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 21:53)
o tai ką daktarai sako? Grdėjau apie tą Grušauską neblogų atsiliepimų, žadu ir aš nueiti pas jį. Tik nežinau ar čia laukti kol atsiras spuogų ar eiti dabar. Buvau čia vaistinėj norėjau nusipirkti tą išgirtąją suplaktinę, aišku su antibiotiku neparavė, tai nusipirkau tą paprastą, su siera. Buvo pas mane kakta ir smakras paberti, tokiais mazgiais poodiniais, tai nežinau ar suplatktinė padėjo ar savaime išnyko

Grusauskas tai jis idomus toks, sako eik i soliariuma ar KT gerk. keistai pasirode, kad gydo tokiais budais. ai ir dar ta plaktine israse, bet nepadejo ji man.
jei dabar nera spuogu, tai nuejus ir neturesi ko parodyti, ir uz konsultacija 50 sumokesi, turbut lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2010 03 14, 22:00)
Grusauskas tai jis idomus toks, sako eik i soliariuma ar KT gerk. keistai pasirode, kad gydo tokiais budais. ai ir dar ta plaktine israse, bet nepadejo ji man.
jei dabar nera spuogu, tai nuejus ir neturesi ko parodyti, ir uz konsultacija 50 sumokesi, turbut lauk  smile.gif

o tai pas jį mokama konsultacija? aš galvojau, kad ne, tai aš geriau prie savęs eisiu, ko man ten trenktis. Tikrai keistas, į soliariumą eik, kad spuogų nebūtų, o kad negrįžtamos odos senėjmo pasekmės tai dzin balalaika. tikrai nežadu eiti. O kt mečiau, po 4metų gėrimo, tai negersiu dabar tikrai, suplaktinę turiu, tai ką kažin jis man gero pasakytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 21:53)

o galima paklausti kas ta suplaktine? blush2.gif ar cia toks skystis, kur nuosedos apacioj, suplaki ir toks baltas pasidaro su gumuliukais, ta siera? g.gif
Atsakyti
taip, tas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 22:47)
taip, tas. smile.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 23:04)
o tai pas jį mokama konsultacija? aš galvojau, kad ne, tai aš geriau prie savęs eisiu, ko man ten trenktis. Tikrai keistas, į soliariumą eik, kad spuogų nebūtų, o kad negrįžtamos odos senėjmo pasekmės tai dzin balalaika. tikrai nežadu eiti. O kt mečiau, po 4metų gėrimo, tai negersiu dabar tikrai, suplaktinę turiu, tai ką kažin jis man gero pasakytų biggrin.gif

As siandien kaip tik buvau pas gyd. Grusauska, tikrai nelabai kuo tepadejo doh.gif
Konsultacija 40lt kainuoja, ir dar pusdienio eile reikia atsedet doh.gif man kaip tik draude i soliariuma vaiksciot ir pries saule be apsaugos gulet, ir pasiule KT gert doh.gif

Israse kaip jus vadinat suplaktine, Losjonas nuo spuogu vadinasi, toks skystis su sviesiom nuosedom, kas ten per skystis gal zinot/ pamirsau paklaust daktaro doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 03 15, 20:35)
As siandien kaip tik buvau pas gyd. Grusauska, tikrai nelabai kuo tepadejo  doh.gif 
Konsultacija 40lt kainuoja, ir dar pusdienio eile reikia atsedet  doh.gif  man kaip tik draude i soliariuma vaiksciot ir pries saule be apsaugos gulet, ir pasiule KT gert  doh.gif 

Israse kaip jus vadinat suplaktine, Losjonas nuo spuogu vadinasi, toks skystis su sviesiom nuosedom, kas ten per skystis gal zinot/ pamirsau paklaust daktaro  doh.gif

kaip suprast kas ten per skystis? Juk pati apibūdinot, toks aitraus kvapo, su nuosėdom, paduosit lapelį vaistininkei, ir jį padarys. Jis labai sausina odą.
Atsakyti