Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(pieniu pieva @ 2010 03 07, 14:51)
Sveiki

pagaliau radau ir man tinkancia tema.
Mano oda misri. Tai su T zona nenusitvarkau. Na, dabar lyg ir pavyko siek tiek pazaboti.

Anksciau naudojau viena krema, prausikli visam veidui. Dazniausiai L“oreal arba Nivea. Jokiu rezultatu. Kakta, nosis, smakras budavo baisiausios veido vietos. O jau toli grazu ne paaugle esu. Net geda. Bet pas mano mama tas pats, taigi kaip matau, is spuoguotos odos "neisaugsiu" biggrin.gif

Nuo rugsejo menesio pradejau naudoti "Clinique". Kazkaip pasitaike nuolaida, prieziuros priemones T zonai. Ten rinkinelis muilas, tonikas ir kremas. Taigi T zonai ta, o skruostams (ju oda normali) nusipirkau kita krema, visu tipu odai, irgi is "Clinique". Bet koki menesiuka turejau panaudoti, kol pasimate siokie tokie rezultatai.
Tai, kaip nekeista siek tiek apsitvarke oda. Na, nesakyciau kad esu 100% patenkinta rezultatais, bet jau geriau nei buvo. Beda ta, kad spuogai pradejo dygti ant kaklo, po ausimis, link smakro. Va  su tais tai nezinau ka daryti. Kaip uzkeikta. Atrodo, ir priziuriu, ir prausiu, ir tepu, bet kai veidrodyje apsiurineju tuos sonus, tai baisu darosi. Gal kuri turit panasia beda? Gal ka dalite patarti?

Savo T zonai naudoju Clinique anti blemish
Skruostams Clinique moisture surge

Gal turit ginekologinių bėdų g.gif Ar su hormonais susijusių.. Man asmeniškai tokius spuogus panaikino veido valymas su rūgštimis.

QUOTE(vilmaamliv @ 2010 03 08, 08:22)
gal kuri bandete clinique losjona riebiai odai? ir seip ar geros priemones tos firmos? smile.gif

Aš esu bandžius ne vieną. Gal kažkoks teigiamas poveikis ir buvo, bet labai minimalus. Šios firmos kosmetika man patinka, bet odos priežiūros priemonės tikrai nėra iš geriausiųjų.

QUOTE(vikaripe @ 2010 03 08, 17:48)
gal kuri galėtumėt patarti kokį drėkinantį kremą? oda labai sausa, net pleiskanoja doh.gif

Geras tas vandenukas,kur rekomendavo. man kosmetologė pasiūlė nusipirkti vaistinėje bapanthen kremą ~20 lt ir tepti vietas, kurios labai išsausėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 03 09, 01:32)

Geras tas vandenukas,kur rekomendavo. man kosmetologė pasiūlė nusipirkti vaistinėje bapanthen kremą ~20 lt ir tepti vietas, kurios labai išsausėja smile.gif

as turiu bepanthen tepalą, kūdikėliui savo naudojau, kažin ar tepalas labai skiriasi nuo kremo? gal reikia jį pabandyti, gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 09, 13:05)
as turiu bepanthen tepalą, kūdikėliui savo naudojau, kažin ar tepalas labai skiriasi nuo kremo? gal reikia jį pabandyti, gal padės g.gif

bepanthen tepalas ir kremas - skirtingi dalykai 4u.gif as taip pat pateplioju tepalu, kad jis padeda odai regeneruotis, tai faktas, bet spuogu negydo. tik jei jau likusios zaizdeles nuo spuogu beuzgijancios, tada procesa pagreitina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 09, 14:43)
bepanthen tepalas ir kremas - skirtingi dalykai  4u.gif as taip pat pateplioju tepalu, kad jis padeda odai regeneruotis, tai faktas, bet spuogu negydo. tik jei jau likusios zaizdeles nuo spuogu beuzgijancios, tada procesa pagreitina  4u.gif

aš ne spuogelius gydyti su juo norėčiau, o patepti ten, kur oda yra labai išsausėjusi mirksiukas.gif sakai, kad jis pagreitina gijimą, tai puiku, reiks ir man pradėt jį naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 08, 23:23)
Vandenukas naudojamas kaip tonikas arba kaip makiažo valiklis, jis ,kaip ir visa biodermos produkcija, nedirgina odos. Aš jį pasirinkau drėkinimui, nes nuolat bijodavau, jog drėkinantis kremas gali man kimšti poras, ir pasiteisino. Stengiuosi dabar kremais teptis kuo rečiau, kai tik reikia, o ne kaip anksčiau ryte, vakare ir per pietus  doh.gif

user posted image

kaip fainai. As irgi galvoju ka isigyti drekinimui verysad.gif Pasitaupysiu pinigeliu ir reiks pirkt nes issileidus dabar esu biggrin.gif
Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 09 kovo 2010 - 18:53
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 09, 19:53)
kaip fainai. As irgi galvoju ka isigyti drekinimui  verysad.gif  Pasitaupysiu pinigeliu ir reiks pirkt nes issileidus dabar esu biggrin.gif
Aciu  bigsmile.gif  4u.gif

Eurovaistinėje kovo mėnesį 20 procentų nuolaida biodermos produkcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir naudoju Biodermos produkcija jau antra men. Man labai tinka. Prausiklis tai oda sausina, bet labai proto ribose... biggrin.gif (jei galima taip issireiksti). Tepu ir Biodermos krema Sebiun AKN. Ant sausu skruostu kelis kartus per savaite patepu Excipial kremu (specialiai jo nepirkau,nes dukrai naudoju). Kai iskildavo spuogelis ar jau ruosdavosi kilti, patepdavau Garnier piestuku (kur su cinku). Taciau manau, kad siandienini gera rezultata pasiekiau ne tik priemonemis, o sureguliavus savo mityba. Sugalvojau, kad reikia po gimdymo pilvuka apmazinti (nebuvo didelis, bet matesi). Pradejau valgyti mazenemis porcijomis, daugiau vaisiu, neriebaus maisto. Jokios dietos nesilaikiau, tik paprasciausiai ziurejau, ka dedu i burna. Tai tikrai po men jokio giluminio spuogo nebeiskyla... Oda paskaistejo... Manau, kad vis gi spuogu atsiradima itakoja ir mityba (na, bent jau mano atveju, tai 100%). 4u.gif
Atsakyti
Nuo spuogu apsigint gana nesunkiai sugebu: padziovinu oda ir spuogai pranyksta. Bet kaip po to ta sausuma atstatyt? Kokiais kremais betepciau, vis tiek spuogai vel pradeda kilt. Nueinu karta i menesi pas kosmetologe. Ji idrekinima padaro. Oda buna aksomine pora savaiciu. Noretusi dazniau tokiu proceduru, bet kad pinigu neuztenka verysad.gif Kaip atrasti krema, kad spuogai nuo jo nekiltu?
Atsakyti
QUOTE(egle3 @ 2010 03 10, 18:47)
Nuo spuogu apsigint gana nesunkiai sugebu: padziovinu oda ir spuogai pranyksta. Bet kaip po to ta sausuma atstatyt? Kokiais kremais betepciau, vis tiek spuogai vel pradeda kilt. Nueinu karta i menesi pas kosmetologe. Ji idrekinima padaro. Oda buna aksomine pora savaiciu. Noretusi dazniau tokiu proceduru, bet kad pinigu neuztenka verysad.gif Kaip atrasti krema, kad spuogai nuo jo nekiltu?

o kokiomis priemonėmis tu džiovini tą odą?
Atsakyti
Na patarkit.kokį kremą reiktų įsigyti, jei oda mišri?noriu, kad nekimštų porų, tai svarbiausia.kokių sudėtinių dalių vengti, kurios galėtų kimšti?o gal išvis atsisakyti kremo kasdieninio ir tepti odą tik po vonios ar panašiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle3 @ 2010 03 10, 16:47)

as tai kaip tik nuolat oda drekinu, nes kiek zinau ,kai oda sausini, tai tada oda automatiskai isskiria riebalus, nuo kuriu atsiranda spuogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 09, 00:23)
Vandenukas naudojamas kaip tonikas arba kaip makiažo valiklis, jis ,kaip ir visa biodermos produkcija, nedirgina odos. Aš jį pasirinkau drėkinimui, nes nuolat bijodavau, jog drėkinantis kremas gali man kimšti poras, ir pasiteisino. Stengiuosi dabar kremais teptis kuo rečiau, kai tik reikia, o ne kaip anksčiau ryte, vakare ir per pietus  doh.gif

user posted image

Tikrai dėmesio vertas daiktas thumbup.gif nusipirkau ir man jis labai tiko ir patiko mirksiukas.gif oda buvo labai išsausėjusi, bet panaudojus tą vandeniuka iškart atsigavo smile.gif o kaip kita biodermos produkcija? Turbūt taip pat verta dėmesio...
Atsakyti