Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 07, 19:09)
Turiu ta actipur sviesu atspalvi, nu man lb patinka - tikrai puikiai maskuoja (na as dideliu spuogu neturiu), atspalvis puikiai prisitaiko (as dar pasitepus bronzantu pamodeliuoju),o kuo labiausiai negaliu atsidziaugt - kad odai patinka. smile.gif  tai va, kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va, kiek žmonių, tiek nuomonių. Didelių spuogų aš ir nebdžiau maskuoti, man dėmelių nemaskavo.
Atsakyti
gal kuri esate bandžiusi zeniac kremą? kokios nuomonės apie jį? ar jis nesausuna odos, nes mano oda labai išsausėjo nuo kvarco procedūrų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 07, 19:39)
gal kuri esate bandžiusi zeniac kremą? kokios nuomonės apie jį? ar jis nesausuna odos, nes mano oda labai išsausėjo nuo kvarco procedūrų doh.gif

Man atrodo sausina, aš naudoju zeniac pieštuką, bet tik ant pavienių spuogelių..
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 07, 18:39)

tokiu atveju sausina. mano oda riebi, pradėjus naudoti silpniausią Zeniac kremą (LP) man labai traukė odą, kartais ji išsausėdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Je t'aime: 07 kovo 2010 - 20:48
gal kuri bandete clinique losjona riebiai odai? ir seip ar geros priemones tos firmos? smile.gif
Atsakyti
gal kuri galėtumėt patarti kokį drėkinantį kremą? oda labai sausa, net pleiskanoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 08, 18:48)
gal kuri galėtumėt patarti kokį drėkinantį kremą? oda labai sausa, net pleiskanoja doh.gif

Oda sausa ar dehidratuota nuo spuogiukų gydimo? stengiuosi daug kremų nenaudoti, tad drėkinimui atradau nuostabią priemonę - bioderma hydrabio H2O vandenuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 08, 19:38)
Oda sausa ar dehidratuota nuo spuogiukų gydimo? stengiuosi daug kremų nenaudoti, tad drėkinimui atradau nuostabią priemonę - bioderma hydrabio H2O vandenuką  thumbup.gif

aga išsausėjo nuo įvairių priemonių, o ypač nuo kvarco procedūrų doh.gif o kur jo galima įsigyti ir kokia kaina?

beje gal kuri žinote apie rožių vandenį? ar geras?
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 08, 20:02)
aga išsausėjo nuo įvairių priemonių, o ypač nuo kvarco procedūrų doh.gif  o kur jo galima įsigyti ir kokia kaina?
beje gal kuri žinote apie rožių vandenį? ar geras?

Šiandien kaip tik pirkau Bioderma Hydrabio H2O smile.gif Stengsiuosi irgi susitvarkyti savo dehidratuotą odą doh.gif O pirkau eurovaistinėje (manau visose didesnėse jo bus), kainavo 37,29 Lt (su Medaus kortele šį mėnesį nuolaida atrodo 20%). Be nuolaidos būtų 46,59 Lt. 4u.gif

O atsiliepimai apie jį po pirmojo bandymo kuo geriausi. Puikiai nuvalė makiažą (ir akių makiažą), nuvalius visai nereikėjo teptis kremu (ką dažniausiai darydavau), nes oda ir taip pakankamai gerai sudrėkinta liko. Beje, visai nedirgina nei akių, nei odos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 08, 21:40)
Šiandien kaip tik pirkau Bioderma Hydrabio H2O smile.gif Stengsiuosi irgi susitvarkyti savo dehidratuotą odą  doh.gif O pirkau eurovaistinėje (manau visose didesnėse jo bus), kainavo 37,29 Lt (su Medaus kortele šį mėnesį nuolaida atrodo 20%).  Be nuolaidos būtų 46,59 Lt.  4u.gif

O atsiliepimai apie jį po pirmojo bandymo kuo geriausi. Puikiai nuvalė makiažą (ir akių makiažą), nuvalius visai nereikėjo teptis kremu (ką dažniausiai darydavau), nes oda ir taip pakankamai gerai sudrėkinta liko. Beje, visai nedirgina nei akių, nei odos.  thumbup.gif

Pritariu,puikus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia per vandenukas? blink.gif Man irgi reikia... Oda jau keli menesiai kaip issausejusi nuo vasara uzklupusiu spuogiuku gydymo, manau dehidratuota. Ji reikia naudoti kaip krema, valikli ar ka? bigsmile.gif
Papildyta:
Beto as tik parejus is namu makiaza nusiplaunu, tai jei nusiplauciau tik parejus namo (apie 16h) makiaza su savo prausikliu, o vakare dar pavalyciau siuo valikliu, butu nauda? drekintu? poru nekemsa jis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 08, 23:57)
Kas cia per vandenukas?  blink.gif  Man irgi reikia... Oda jau keli menesiai kaip issausejusi nuo vasara uzklupusiu spuogiuku gydymo, manau dehidratuota. Ji reikia naudoti kaip krema, valikli ar ka?  bigsmile.gif
Papildyta:
Beto as tik parejus is namu makiaza nusiplaunu, tai jei nusiplauciau tik parejus namo (apie 16h) makiaza su savo prausikliu, o vakare dar pavalyciau siuo valikliu, butu nauda? drekintu? poru nekemsa jis?  bigsmile.gif

Vandenukas naudojamas kaip tonikas arba kaip makiažo valiklis, jis ,kaip ir visa biodermos produkcija, nedirgina odos. Aš jį pasirinkau drėkinimui, nes nuolat bijodavau, jog drėkinantis kremas gali man kimšti poras, ir pasiteisino. Stengiuosi dabar kremais teptis kuo rečiau, kai tik reikia, o ne kaip anksčiau ryte, vakare ir per pietus doh.gif

user posted image
Atsakyti