Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

rozzi, o ant bajerio uz dyka parasyti ka nors, kas priverstu pabegioti po profesionalus ir patkrinti informacija noras nekyla? smile.gif
Atsakyti
aš juk ne chiromantė, aš astrologė. kiek pamenu nemokamai esu parašius labai daug wink.gif tame tarpe ir tau smile.gif čia tik šiaip atėjau ir patariau Lerai, kodėl niekas nebenori jos delnų nemokamai žiūrinėt.
Atsakyti
atismenu, neblogai pataikei. galvoju uzsakyti metine prognoze, kai gimtadienis priartes smile.gif
Atsakyti
reik tą daryt iš anksto, pas mane eilėje dabar 80 žmonių.

http://astrologijosf...c.php?f=13&t=32
Atsakyti
pastebejau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklaust, gal kas žino...
Susidūriau su tokiu keistu atveju, pas žmogų gyvenimo linijos tik pusė yra. O tos visos pradžios tiesiog nėra...toks įspūdis, kad ji buvo, bet ištrinta, pusė biggrin.gif o ta tąsa tokia nuosekli, lyg nuo ten iš kur nieko nėra...
Ir dar ant galvos linijos didelis apgamas.
Kiek bendravau su tuo žmogumi, lygtai nieko nebuvo tokio , jam dabar tuoj 40 metų.Vat labai įdomu, gal kas pakomentuos smile.gif
Papildyta:
Kažkur skaičiau, kad apgamas ant galvos linijos reiškia kažką su psichika negerai, labai įdomu, ar tikrai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mc Lovin: 22 kovo 2010 - 23:08
Laba diena, aš tik neseniai susidomėjau chiromantija, visaip domiuosi, bet vis kitokios isvados parašyta internete.... gal yra kokių rimčiau besidominančių žmonių bigsmile.gif galėčiau atsiųsti foto abiejų rankų.... nes kuo toliau tuo lb'iau degu ką sako mano delno linijos, norisi isitikinti ar aš tikrai kažką pati susigaudau 4u.gif
Atsakyti
tai kad nemokamai šiais laikais net į snukį neduoda...
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 28, 19:38)
tai kad nemokamai šiais laikais net į snukį neduoda...

lotuliukas.gif tai jau tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc Lovin @ 2010 03 23, 00:07)

Kažkur skaičiau, kad apgamas ant galvos linijos reiškia kažką su psichika negerai, labai įdomu, ar tikrai?

Visa ta chiromantija yra "fuflo"! Niekalai ir paistalai.
Jokios praktinės naudos gyvenime iš to "fuflo" negausite.
Ar žiūrėti per TV muilo operas ar užsiiminėti šitais niekalais yra tas pats.
Na nebent iš psichinių problemų turinčių pasipelnyti dar tinka.

Atsakyti
QUOTE(aštu @ 2010 03 29, 00:08)
Visa ta chiromantija yra "fuflo"! Niekalai ir paistalai.
Jokios praktinės naudos gyvenime iš to "fuflo" negausite.
Ar žiūrėti per TV muilo operas ar užsiiminėti šitais niekalais yra tas pats.
Na nebent iš psichinių problemų turinčių pasipelnyti dar tinka.

O, cia tai bent zmogus nusimano doh.gif
Atsakyti
siaip tai va ka papasakosiu:kazkada man labai isimine vienas atsitikimas. sedejau parke ant suoliuko.gretimais sedejo dvi bobulytes ir toks vaikinukas netoliese.vaikstinejo ten cigonka ir klausinejo visu gal reikia pavarazyt is delno. priejo prie to vaikinuko.tas lygtais jau visai gundesi,bet tos bubulytes pradejo jam sneket:"vaikeli tik neduok rankos.tik neduok". tai maciau kad jis visai pasimete ir nebesibure.
ten kazkaip yra,kad parodydamas savo delna,paduodamas ranka apsikeiti energija, atskleidi paslaptis,perduodi energija ar kazkas panasaus.tiksliai dabar nepasakysiu.bet zodziu betkam net ranka paspaust ar juo labiau delnus rodyt nereiketu.
pvz japonai,kaip labai uzdara tauta ilga laika neturejo tokios tradicijos pasisveikinat paspaust ranka.ir dabar man rodos dazniau linkcioja vienas pries kita smile.gif na tai tiek
Atsakyti