Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

Sveiki,

ar tikėti ta chiromantija? Nei pas mane, nei pas vyrą nėra vertikalių brūkšnių, rodančių vaikus, jų skaičių. Dešinėj (po mažuoju pirštu) išvis 5 labai blankūs horizontalūs brūkšniukai, kairėj - 3, bet vertikalaus nei vieno g.gif Vaikų nesulaukiau, o čia dar vienas "faktas" unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

ieskau chiromantes Druskininkuose smile.gif gal kas nors zinote?
Atsakyti
Sveikos, ar tiesa jog tarp širdies ir galvos linijos esantis iksas reiškia, taip pavadinkim, magiškus sugebėjimus ar ryšį su anuo pasauliu? Jis ant kairės rankos kiek neaiškus, tačiau ant dešinės visiškai aiškus.
Atsakyti
Galit kuri ? verysad.gif
Atsakyti
Gal kauri mergina galetu pakomentuoti santuokos linija? smile.gif foto atsiusciau i pm.
Atsakyti
Jau rašiau kitoje temoje apie tai, gal galite kas nors padėti, jei tai svarbu. Esu tikra, kad staiga pas mane kairėje rankoje atsirado nauja linija, eina per visą delną. Konkrečiai vietą parašyčiau asmeniškai, jei kuri nors galėtumėte padėti. Labai prašau, parašykite man, jei tai kas nors svarbaus unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Domintu kas skaito is delnu, Vilniuje ir kaina kad nesikandziotu, o butu proto ribose...labai laukiu zinuciu i az... 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mergina galetu pakomentuoti santuokos linija? smile.gif foto atsiusciau i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 09 sausio 2014 - 20:04
pas mane ant vieno delno galvos linija viena, tiesi, grazi ir rysk. ant kito delno ne tokia ryski ir delno viduryje prasiskiria i dvi skirtingas linijas.

gal galit kas nors parasyti ka tai reiskia? 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
pas mano dukryte abieju delnu linijos skirtingos,bet kas labai sujaudino,kad kaires rankos sirdies linija susijungia su galvos ir ji tokia per visa delna.Tuo tarpu galvos linija eina neryski,bet ganetinai ilga
(Bet nesusijungia su gyvenimo lin.)
Kiek suprantu cia nieko gero tad vedama smalsumo pasidomejau....(kadangi visiskai nieko apie chiromant. nezinau,bandziau pasiskaityti intrenete) vienur raso, kad tai zenklas ispejantis apie prievartine mirti arba didelius pavojus,kitur kad tai bjaurus budas arba... vadovaujasi ambicijom,o ne protu....
Dabar galvoju kaip istikruju,PARASYKIT ka tai galetu reiksti.Galbut zinodama as galeciau ja kaip nors apsaugot nuo pavoju,galbut dar daugiau demesio,svelnumo ir gerumo suteikti jai(nors to pas mus seimoj tikrai netruksta) ar dar kzkaip uzbegt gyvenimo pavojams uz akiu
Atsakyti
keliu temą į viršų ir klausiu, ar yra chiromantų PANEVĖŽYJE? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mahada: 04 vasario 2014 - 19:47
netiketai uzkabino mane tos linijos , parsipuciau knygu , video , tai dabar studijuoju. ir zinoma pradedu nuo saves. susiduriau su dviem neaiskiom linijom ...butent kurios mane labiausiai ir domina. gal kas is seniau studijuojanciu galetu man pakomentuoti-interpretuoti maniskes Apolono ir merkurijaus linijas. pagelbetu man toliau gilintis.
is anksto dekoju
http://i58.tinypic.com/6g8ryw.jpg

p.s

ir ka galetu reiksti ta viena vertikali linija po mazuoju pirstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaip paprasta: 20 vasario 2014 - 18:11