Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(laurriukas @ 2012 08 30, 07:24)
O gal kaip tik labai taip darai? Gali būti kad linijos gerėja.

Galvos linija kazkokia keista pasidare,atsiskyre beveik viduri delno atsirado trikampis,o kita jos puse nusileido prie gyvenimo linijos,tokia kaip salele atsirado g.gif Netiketai pradejau lankyti vienus kursus,tai buvo gan drasus ir didelis zingsnis man,gal del to g.gif
Atsakyti
Nors komentarai ir nebuvo patys teigiamiausi, bet kažkaip nuojauta sako, kad Asta iš dviejų pasaulių bus labai gera specialistė. Planuoju pas ją užsirašyti konsultacijai.
Esu dar jauna, o mano rankos, atvertus jas delnų pusė, tokios kaip senos... Ten tiek įvairių linijų, bet jų tiek daug, visas delnas smulkiausiomis linijomis "išpieštas", tai įdomu ką tai reiškia, nes jei koks žmogus pamato mano delnus, labai nusistebi tokia linijų gausa. smile.gif
Atsakyti
Labai domintų chiromantė Kaune, gal teko susidurti, labai laukiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau pas bureja-chiromante, tai labai ne kaip nuteike pasakius, kad arba tapsiu nasle apie 60 metus, arba su vyru issiskyrsim, nes 1) as gyvenimo linijoj ties 60 metu turiu stambu kryziu 2) mano sirdies linija kaip desinej, taip ir kairej rankoj i pabaiga issisakojusi 3) vyro sirdies linija (liepe man paziuret) - taip pat issisakojusi abiejuose rankose i pabaiga. Beje, kur partneriu skaicius, po maziausiu pirstuku kairiame sone (desine ranka), pas mane tik 1 ryskus bruksnys - vyras, o pas vyra - na kokios minimum 3 ryskios linijos (as pirmoji zmona).

Kas galetu pakomentuoti, ar tai tikrai tiesa, jei tokie zenklai, kad nieko gero nebus, o tik kazkokia krize tiketina tokiu metu. Kaip rimtai reaguotumet i toki pasakyma? Ar delnai prognozuoja 100 priocentu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 07 lapkričio 2012 - 09:36
QUOTE(Atlantida @ 2012 11 07, 09:32)
Sveikos, vakar buvau pas bureja-chiromante, tai labai ne kaip nuteike pasakius, kad arba tapsiu nasle apie60 metus,

jei būtų pasakius, kad tapsit našle 30, tai dar suprasčiau jūsų nerimą, bet toks amžius...na kai vidutinė vyro gyvenimo trukmė apie 66 m Lietuvoje. Gyvenkit jūs laimingai ir nesukit sau galvos...juk vistiek anksčiau ar vėliau visi mirsim.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 11 07, 11:32)
Sveikos, vakar buvau pas bureja-chiromante, tai labai ne kaip nuteike pasakius, kad arba tapsiu nasle apie 60 metus, arba su vyru issiskyrsim, nes 1) as gyvenimo linijoj ties 60 metu turiu stambu kryziu 2) mano sirdies linija kaip desinej, taip ir kairej rankoj i pabaiga issisakojusi 3) vyro sirdies linija (liepe man paziuret) - taip pat issisakojusi abiejuose rankose i pabaiga. Beje, kur partneriu skaicius, po maziausiu pirstuku kairiame sone (desine ranka), pas mane tik 1 ryskus bruksnys -  vyras, o pas vyra - na kokios minimum 3 ryskios linijos (as pirmoji zmona).

Kas galetu pakomentuoti, ar tai tikrai tiesa, jei tokie zenklai, kad nieko gero nebus,  o tik kazkokia krize tiketina tokiu metu. Kaip rimtai reaguotumet i toki pasakyma? Ar delnai prognozuoja 100 priocentu?

nu jei pas vyra 3 bruksniai tai kai bus 60 m jus jau gal nebusit jo zmona
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2011 11 02, 18:29)
Sveiki,
Niekur nerandu informacijos apie tai, ka galetu reiksti jei zmogus neturi gyvenimo linijos? T.y. ant kaires rankos ji yra pakankamai trumpa, o ant desines rankos isvis nera.
Taip pat ka galetu reiksti atsirades apgamukas ant delno? Manau, kad jis yra ant labai neryskios likimo linijos.

vaje kaip idomu,gal ka suzinojot,tiesiog moteriskas smalsumas suveike,jei nesunku,papeckiokit nail.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra kuri lankiusis pas M. Gailienę, ar ji priima? Gal turite kontaktinius duomenis?
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif gal galetumete išnarplioti šita ranku liniju labirinta ? g.gif
išanksto aciu

http://s002.radikal....4a20ff8a07f.jpg
http://s020.radikal....2f639f7fa0c.jpg
http://s017.radikal....5894bee6fff.jpg
http://s019.radikal....32de7dbd193.jpg
Atsakyti
Sveikos, Kaune radau tik dvi chirologes AUM ezoteriniam centre (Asta Svirkiene, Romualda Vovieriene). Bet kainas plesia diziules. pvz Svirkiene 350 ima! Gal zinote koki chirologa Kaune, buciau labai dekinga jei parasytumet I AZ smile.gif
Atsakyti
-999
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ultraviolet1: 07 vasario 2013 - 13:57
http://s49.radikal.r...3a1b0e9380a.jpg
http://i065.radikal....5d96eed302f.jpg
http://s018.radikal....7814683a392.jpg
http://s017.radikal....fd668f9bf7d.jpg

Sveikos wink.gif
Esu labai smalsus žmogus ir kadangi pati nemoku skaityti delno linijų ir kitų ženklų, norėjau paprašyti Jūsų pagalbos .smile.gif Galbūt kas nors galėtumėte padėti. smile.gif
kairės rankos nuotraukų beveik nėra, nenorėjau fotografuoti, nes neseniai susižalojau unsure.gif

iš karto labai ačiū smile.gif
Atsakyti