Kreipiuosi į šios temos profus - Chiromantę, p. Astą ir kitus. Nemaniau, kad kada gyvenime uždavinėsiu panašius klausimus, bet kadangi tas klausimas mane "graužia" - labai tikiuosi jūsų kokių nors atsakymų.
Kalba eina apie mano metukų dukrą. Žinau žinau....daugelis chiromantų prieš vaiko linijų komentavimą arba sako, kad linijos formuojasi iki 5-erių metų, tad dar anksti daryti išvadas ir pan. Bet padariau apklausą pažįstamų rate - ir tokia linija tik pas mano mažąją. Beje, pas jos brolį tokios situacijos nėra.
Kalbu apie gyvenimo liniją. Ant kairės rankytės ji, kaip ir dažniausiai - juosia nykštį. O štai ant dešinės, ji ryški, bet eina tik iki maždaug nykščio vidurio, gal net truputį mažiau. Šalia yra tokia pati ryški linija - kiek bandžiau gilintis rusų chiromantijos puslapiuose - ši linija vadinama angelo sargo linija ir reiškia arba itin sėkmingą gyvenimą arba apsaugą nuo kažko blogo, pavyzdžiui - įvyksta baisi avarija, visi žūva, o tokią liniją turintis žmogus išgyvena. Žinau, kad vien tik gyvenimo linijos ilgis nieko nereiškia, bet....ta trumpa - na, sąlyginai trumpa, bent jau gerokai trumpesnė nei ant dešinės rankytės - linija mane gąsdina.....atrodo, kad dukrytei būtinai kas nors nutiks, o brangesnio už ją turto aš šioje žemėje neturiu. galvoju, gal be reikalo jaudinuosi? gal yra kokių kitų reikšmių? Kodėl ant kairės rankos gyvenimo linija ilga, o ant kairės - trumpesnė? ar tai dar gali keistis? iki kada visgi formuojasi tos linijos?....
būsiu dėkinga už atsakymus....