Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 02 24, 13:49)
ačiū, šonus puošiau 1E antgaliu, tik viršuje viena kanto linija 2F  4u.gif  taip tai grietinėlė be jokių standiklių be nieko, tiesiog išplakta grietinėlė, tirtas tikrai skanus, rekomenduoju vasarai  4u.gif

Ačiū už ats smile.gif

Meduolyte kad pažėrė šedevrųuser posted image
Atsakyti
Meduolyttes ataskaita už visą nesilankymo laikotarpį thumbup.gif
Atsakyti
zuliaska,dosa,*monikute*,Olesta,meduolytee aciu jums mergaites 4u.gif
Kvota9 kaip pradedanciai tai labai geras tortukas.
Vaidosee labai patiko tavo tortukas,toks elegantishkas
meduolytee ir vel atnese savo tortu fabrikeli biggrin.gif visi tortukai grazus bet tas pirmas staltiese tai superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 24, 17:38)

Apdengimo masė iš gliukozės miltelių

Sumaišiau turbūt su tokia pačia mase tik verdama su cukraus sirupu g.gif na bet kokiu atveju aš dedu rūgštelę smile.gif

meduolytee, pats pirmas gražiausias iš visų wub.gif
Atsakyti
meduolyte,visi labai grazus,bet jau tas pirmas... wub.gif
Atsakyti
blink.gif ..meduolytee ...gal dar turi kokį vieną kitą ...nu mažokai įdėjai ...mažokai doh.gif lotuliukas.gif

Visi gražūs tortai ...pirmas super gražus wub.gif .

Vaidulyteee , kad ir telefonu dariai foto , tortas labai gražus , tvorelę sori nusikopinsiu ax.gif .... be galo įdomi , ir baibokas taip pat geras , jei einasi atpažinti kas toks , reiškiasi viskas okei thumbup.gif .

Olestos tortas jau patvarkytas .... essen.gif , gerai būtų dar ....essen.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Tortas 10-ties metų mergaitei ...noras buvo daaaaauk drugelių ir daaaaak mažų gėlyčių .
Viduje tortas " Vaivorykštė " , pastilažas , mano cukrinė masė ( drugeliai , gėlytės ) .

user posted image

user posted image

Atsakyti
dedu ir aš ir citrinos rūgštelės ir kvapų į MMG rolleyes.gif
Papildyta:
Cipciukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokio grožio tortas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pavadinimas torto negirdėtas, naujiena????? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niekaip neperprantu, kokios spalvos yra gėlytės??? rytoj dienos šviesoj apžiūrėsiu dar, dabar nedažiebiu truputį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 24 vasario 2010 - 21:45
aciu Cipciuk blush2.gif
vajej jusu tortukas,pats svelnumas,jau drugeliu grazumas,sakykit ar juos dazet kandurinu?ir jai juo tai kaip teisingai reikia dazyti?nes pati bandziau tai gavosi demes,ir nesupratau ar cia teptukas ar cia rankos ne is ten auga.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 24 vasario 2010 - 21:50
kokie drugeliaaaaaaaaaaaai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jetus CIPCIUK, ne tortas, o pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk ta mergaite pasoks is dziaugsmo toki torta gavus jezus koks grazus as ir pati savo gimtadieniui buciau tokio norejusi o pasidariau barbe lotuliukas.gif labai grazus super o drugeliai kaip nudazyti graziai bigsmile.gif cia va jau sudetinga labai wub.gif 4u.gif
Meduolytes deje tortu nematau o taip noriu pamatyti nu gal ryt darbe man rodys ax.gif
O del tu pudru ant mases tai pas mane irgi niekada nelieka bet as vistiek visa torta pertepu degtine su trupuciu blizgesio idejus nu jis tada taip atsigauna tas tortulis ir spalva tokia gyva ir vaizdas ir biski zeri graziai visas thumbup.gif su dideliu teptuku nutepu
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mama Mija- kokie drugeliai su gelytem blink.gif blink.gif blink.gif

Kaip visada- TOBULA ir MIELA o dar ir skanu. Pykit nepykit- copy paste i mano kompa tongue.gif

Teisingai Olestut pastebejai- ataskaita uz nesilankyma per tris savaites. Tas BMW vairas su tavo patarimais mirksiukas.gif Kooperatyvinis darbas 4u.gif

Tas pirmutinis torciukas vakarykstis, kazin saugiai pasieke sostine ar ne......... penki su puse kilogramo doh.gif buvo darbelio. Dar reiketu padirbeti su roziu darymu blush2.gif
Atsakyti