dėl MMG tai nededu citrinos rūgšties, nes paskiau ją dažau, ir sunkiau nudažyt, jei dėta rūgšties. o šiaip įdedu migdolu esencijos kelis lašus, bet man ji vistiek neskani tikrai
Vaidulyteee, labai grazus tortas- tvorele labai daili, ir figurele be priekaistu
Sveikos paneles. Nemoku idet nuotrauku, tad idedu nuoroda. Esu pradedanchioji kepeja Mokinausi tik is jusu visu patirties ir patarimu, tad noreciau parodyti bandomaji torta- dvejeta berniuko gimtadieniui.
http://public.fotki....i/img-4953.html
http://public.fotki....i/img-4953.html
Vaidulyteee, labai nuotaikingas torčiukas
Kad net pagal receptą pradėjus virti sirupui reikia įdėti rūgštelės
Kvota9 labai žaismingas tortukas
QUOTE(Defenda @ 2010 02 24, 15:22)
sveikos merginos,noriu jusu paklausti,ruosiusi isbandyti Meian mase su gliukoze tortui apdengti,ar jus i ja nepridedate nieko del skonio citrinos rugsteles,kvapu kokiu?nes man kazkaip labai jau sladziai receptas atrodo aciu is anksto
Kad net pagal receptą pradėjus virti sirupui reikia įdėti rūgštelės
Kvota9 labai žaismingas tortukas
O aš turiu tokį klausimėlį: kaip pašalinat likusią cukraus pūdrą ant masių tortams dengt, pvz Meian cukrinė masė. na kai jau uždedat ant torto ir jei masė dažyta tai vien ta cukraus pūdra matosi
QUOTE(Grantee @ 2010 02 24, 16:25)
O aš turiu tokį klausimėlį: kaip pašalinat likusią cukraus pūdrą ant masių tortams dengt, pvz Meian cukrinė masė. na kai jau uždedat ant torto ir jei masė dažyta tai vien ta cukraus pūdra matosi
Degtine
Dėkui, žinosim
Svekos merginos
Pirmiausia,aciu,kad dalinates,savo patirtimi,receptais ir atradimais
Cipsiukui siunciu geriausius linkejimus,prasau nepykti ,labai esam dekingos uz jusu suteikta informacija
Visu tortai nuostabus,mano diena prasideda nuo papuosimu temos,randu papuosta torciuka,ir iskarto nuotaika pakyla
Atnesu ir as savo netikeli ,juodas miskas,nevykelis,nes pradzioje visiskai nesigavo padaryti tinkliuka,baltas sokoladas,buvo geltonas,tad viska nugremziau,dariau nauja glaista ir baltas juosteliais dariau is aisingo,tik nereikejo man laukti,jis apstingo,bet kita karta,tikrai nezaisiu su baltu sokoladu,o darysiu su aisingu,tvorele pasistate,tik is antro karto,pirma karta praziopsojau momenta,kai ji reikia uzdeti,sustingo per daug,teko daryti dar karta.
Pirmiausia,aciu,kad dalinates,savo patirtimi,receptais ir atradimais
Cipsiukui siunciu geriausius linkejimus,prasau nepykti ,labai esam dekingos uz jusu suteikta informacija
Visu tortai nuostabus,mano diena prasideda nuo papuosimu temos,randu papuosta torciuka,ir iskarto nuotaika pakyla
Atnesu ir as savo netikeli ,juodas miskas,nevykelis,nes pradzioje visiskai nesigavo padaryti tinkliuka,baltas sokoladas,buvo geltonas,tad viska nugremziau,dariau nauja glaista ir baltas juosteliais dariau is aisingo,tik nereikejo man laukti,jis apstingo,bet kita karta,tikrai nezaisiu su baltu sokoladu,o darysiu su aisingu,tvorele pasistate,tik is antro karto,pirma karta praziopsojau momenta,kai ji reikia uzdeti,sustingo per daug,teko daryti dar karta.
Nesupratau, tai detine nuvalyt tą pūdrą???
ačiū, šonus puošiau 1E antgaliu, tik viršuje viena kanto linija 2F taip tai grietinėlė be jokių standiklių be nieko, tiesiog išplakta grietinėlė, tirtas tikrai skanus, rekomenduoju vasarai
Jūs man pasakykit, kiek Jūs kočiodami naudojat cukraus pudros, kad ją nuo MMG valyti reikia Jūs ką apverčiat masę dengdami???? nesuprantu ką ten valyti reikia, pudra lieka apačioje ir jos mikroskopinis kiekis, nieko valyt nereikia
Vaidulytte, jau torto šonai kaip super sugalvoti
Vaidose, man tavo rožės labai patinka, tokios kur niekas kitas tokių nepadaro, išskirtinio stiliaus
Kvota , kuria mase dengei tortą, matau buvo keblumų su elastingumu bet šiaip tortukas kaip pradedančiajai, šaunus labai taip ir toliau
Jūs man pasakykit, kiek Jūs kočiodami naudojat cukraus pudros, kad ją nuo MMG valyti reikia Jūs ką apverčiat masę dengdami???? nesuprantu ką ten valyti reikia, pudra lieka apačioje ir jos mikroskopinis kiekis, nieko valyt nereikia
Vaidulytte, jau torto šonai kaip super sugalvoti
Vaidose, man tavo rožės labai patinka, tokios kur niekas kitas tokių nepadaro, išskirtinio stiliaus
Kvota , kuria mase dengei tortą, matau buvo keblumų su elastingumu bet šiaip tortukas kaip pradedančiajai, šaunus labai taip ir toliau
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 24, 16:32)
Nesupratau, tai detine nuvalyt tą pūdrą???
Pūdra tu pūdra
[quote=Olesta,2010 02 24, 13:32]
atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas Vyšninė gaivuma pagal Fregatą
Olesta, koks gražus torčiukas
Būtų dabar visai neblogai prie kavutės
atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas Vyšninė gaivuma pagal Fregatą
Olesta, koks gražus torčiukas
Būtų dabar visai neblogai prie kavutės