Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

dėl MMG tai nededu citrinos rūgšties, nes paskiau ją dažau, ir sunkiau nudažyt, jei dėta rūgšties. o šiaip įdedu migdolu esencijos kelis lašus, bet man ji vistiek neskani tikrai
Atsakyti
Vaidulyteee, labai grazus tortas- tvorele labai daili, ir figurele be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Nemoku idet nuotrauku, tad idedu nuoroda. Esu pradedanchioji kepeja ax.gif Mokinausi tik is jusu visu patirties ir patarimu, tad noreciau parodyti bandomaji torta- dvejeta berniuko gimtadieniui. rolleyes.gif

http://public.fotki....i/img-4953.html
Atsakyti
Vaidulyteee, labai nuotaikingas torčiukas thumbup.gif

QUOTE(Defenda @ 2010 02 24, 15:22)
sveikos merginos,noriu jusu paklausti,ruosiusi isbandyti Meian mase su gliukoze tortui apdengti,ar jus i ja nepridedate nieko del skonio citrinos rugsteles,kvapu kokiu?nes man kazkaip labai jau sladziai receptas atrodo g.gif aciu is anksto

Kad net pagal receptą pradėjus virti sirupui reikia įdėti rūgštelės smile.gif

Kvota9 labai žaismingas tortukas 4u.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį klausimėlį: kaip pašalinat likusią cukraus pūdrą ant masių tortams dengt, pvz Meian cukrinė masė. na kai jau uždedat ant torto ir jei masė dažyta tai vien ta cukraus pūdra matosi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 02 24, 16:25)
O aš turiu tokį klausimėlį: kaip pašalinat likusią cukraus pūdrą ant masių tortams dengt, pvz Meian cukrinė masė. na kai jau uždedat ant torto ir jei masė dažyta tai vien ta cukraus pūdra matosi  doh.gif  4u.gif

Degtine smile.gif
Atsakyti
Dėkui, žinosim biggrin.gif
Atsakyti
Svekos merginos smile.gif
Pirmiausia,aciu,kad dalinates,savo patirtimi,receptais ir atradimais 4u.gif
Cipsiukui siunciu geriausius linkejimus,prasau nepykti 4u.gif ,labai esam dekingos uz jusu suteikta informacija 4u.gif
Visu tortai nuostabus,mano diena prasideda nuo papuosimu temos,randu papuosta torciuka,ir iskarto nuotaika pakyla thumbup.gif
Atnesu ir as savo netikeli doh.gif ,juodas miskas,nevykelis,nes pradzioje visiskai nesigavo padaryti tinkliuka,baltas sokoladas,buvo geltonas,tad viska nugremziau,dariau nauja glaista ir baltas juosteliais dariau is aisingo,tik nereikejo man laukti,jis apstingo,bet kita karta,tikrai nezaisiu su baltu sokoladu,o darysiu su aisingu,tvorele pasistate,tik is antro karto,pirma karta praziopsojau momenta,kai ji reikia uzdeti,sustingo per daug,teko daryti dar karta.
user posted image
Atsakyti
Nesupratau, tai detine nuvalyt tą pūdrą??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū, šonus puošiau 1E antgaliu, tik viršuje viena kanto linija 2F 4u.gif taip tai grietinėlė be jokių standiklių be nieko, tiesiog išplakta grietinėlė, tirtas tikrai skanus, rekomenduoju vasarai 4u.gif

Jūs man pasakykit, kiek Jūs kočiodami naudojat cukraus pudros, kad ją nuo MMG valyti reikia g.gif Jūs ką apverčiat masę dengdami???? nesuprantu ką ten valyti reikia, pudra lieka apačioje ir jos mikroskopinis kiekis, nieko valyt nereikia g.gif ax.gif

Vaidulytte, jau torto šonai kaip super sugalvoti thumbup.gif

Vaidose, man tavo rožės labai patinka, tokios kur niekas kitas tokių nepadaro, išskirtinio stiliaus thumbup.gif

Kvota , kuria mase dengei tortą, matau buvo keblumų su elastingumu rolleyes.gif bet šiaip tortukas kaip pradedančiajai, šaunus labai thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 24, 16:32)
Nesupratau, tai detine nuvalyt tą pūdrą???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pūdra tu pūdra laugh.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 02 24, 13:32]
atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas Vyšninė gaivuma pagal Fregatą

Olesta, koks gražus torčiukas wub.gif
Būtų dabar visai neblogai prie kavutės ax.gif
Atsakyti