atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas Vyšninė gaivuma pagal Fregatą
QUOTE(Olesta @ 2010 02 24, 14:32)
atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas
Vale koks ir grazus ir skanus ir gaivus atrodo net seile nuryjau
olesta,nepavadinciau jo kukluciu,labai graziai ir skaniai atrodo,taip ir norisi paragauti
merginos, SOS,
Kaitinau sokolada su medumi sokoladinem rozytem ir viskas susoko i viena gabala, issiskyre riebalai ir nieko nesigavo kaip man gelbet ta mase?
Zinau buvo apie tai rasyta vienoje temoje, bet neturiu laiko ieskoti. PADEKITE
Kaitinau sokolada su medumi sokoladinem rozytem ir viskas susoko i viena gabala, issiskyre riebalai ir nieko nesigavo kaip man gelbet ta mase?
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 24, 13:06)
merginos, SOS,
nusemti ta riebala,ar isminkyti tik pravesusi ir deti mase saldyti
Olesta, labai mielas torciukas
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 24, 09:47)
as dar net ne pirmoke jusu akademijoj, o tik paruosiamojoj klasej, tai cukrines geles- ateities planuose dar vis nesiryztu...
Ui, aš ir nulinukė, tik pasakiau, kaip man gražiau. Nemoku ir aš dar gėlyčių daryt
OLESTA, labai jau skanus tas kuklumas ir gražus be galo. O puošta čia grietinėle ir Drop flower 2F antgaliuku? Ar aš klystu Labai gražios gėlytės.
Ir kaip laikyt maišelį darant lapelį va tokio tipo antgaliuku? Kampu ar stačiai. Nu man gaunasi per vidurį tarpas kartais.
Olesta, man tas tortas primena vasarą labai gražiai atrodo
Olesta mmm koks tortas niamninis
Kirbe as taip ir darau lapelius is sirdeles,bet man vis tiek ne tas,norisi labiau grazesniu,kur paspaudi ir ishlenda gatavas lapas nes mano rankos taip graziai neisraizo ir neiskarpo lapelio
nu ka nesu savo Shrekiuka sedinti ant kokosines zoles ir sokolado mishke
jus tik nesijuokite cia mano pati pirma figurele,galvojau lengvai lipdysis,,aha naivuole... prasikankinau beveik visa diena su juo..nuotrauka nekokibishka fotkinau nakti is telefono
Kirbe as taip ir darau lapelius is sirdeles,bet man vis tiek ne tas,norisi labiau grazesniu,kur paspaudi ir ishlenda gatavas lapas nes mano rankos taip graziai neisraizo ir neiskarpo lapelio
nu ka nesu savo Shrekiuka sedinti ant kokosines zoles ir sokolado mishke
jus tik nesijuokite cia mano pati pirma figurele,galvojau lengvai lipdysis,,aha naivuole... prasikankinau beveik visa diena su juo..nuotrauka nekokibishka fotkinau nakti is telefono
vaidulyte, man labai gražus torčiukas, tikrai. super
sveikos merginos,noriu jusu paklausti,ruosiusi isbandyti Meian mase su gliukoze tortui apdengti,ar jus i ja nepridedate nieko del skonio citrinos rugsteles,kvapu kokiu?nes man kazkaip labai jau sladziai receptas atrodo aciu is anksto
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 24, 13:12)
Meduolyte, perziurejau tavo albumiuke yra tortu, puostu vaisiais. Ir jie bliza. Kaip padarai? Ar te i ta tortu zele mirkai juos ir delioji paskui ant torto ar uzpili?