Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas Vyšninė gaivuma pagal Fregatą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 24, 14:32)
atnešu kuklutį, bet labai skanutį, tortukas

bigsmile.gif Vale koks ir grazus ir skanus ir gaivus atrodo thumbup.gif net seile nuryjau blush2.gif
Atsakyti
olesta,nepavadinciau jo kukluciu,labai graziai ir skaniai atrodo,taip ir norisi paragauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 24 vasario 2010 - 13:12
merginos, SOS,
Kaitinau sokolada su medumi sokoladinem rozytem ir viskas susoko i viena gabala, issiskyre riebalai ir nieko nesigavo sad.gif kaip man gelbet ta mase?
Zinau buvo apie tai rasyta vienoje temoje, bet neturiu laiko ieskoti. PADEKITE
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 24, 13:06)
merginos, SOS,
Kaitinau sokolada su medumi sokoladinem rozytem ir viskas susoko i viena gabala, issiskyre riebalai ir nieko nesigavo sad.gif kaip man gelbet ta mase?
Zinau buvo apie tai rasyta vienoje temoje, bet neturiu laiko ieskoti. PADEKITE

nusemti ta riebala,ar isminkyti tik pravesusi ir deti mase saldyti 4u.gif
Atsakyti
Olesta, labai mielas torciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 24, 09:47)
as dar net ne pirmoke jusu akademijoj, o tik paruosiamojoj klasej, tai cukrines geles- ateities planuose  ax.gif dar vis nesiryztu...

Ui, aš ir nulinukė, tik pasakiau, kaip man gražiau. Nemoku ir aš dar gėlyčių daryt blush2.gif

OLESTA, labai jau skanus tas kuklumas ir gražus be galo. O puošta čia grietinėle ir Drop flower 2F antgaliuku? Ar aš klystu g.gif Labai gražios gėlytės.

Ir kaip laikyt maišelį darant lapelį va tokio tipo antgaliuku? Kampu ar stačiai. Nu man gaunasi per vidurį tarpas kartais.
user posted image
Atsakyti
Olesta, man tas tortas primena vasarą wub.gif labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Olesta mmm koks tortas rolleyes.gif niamninis biggrin.gif
Kirbe as taip ir darau lapelius is sirdeles,bet man vis tiek ne tas,norisi labiau grazesniu,kur paspaudi ir ishlenda gatavas lapas blush2.gif nes mano rankos taip graziai neisraizo ir neiskarpo lapelio blush2.gif
nu ka nesu savo Shrekiuka sedinti ant kokosines zoles ir sokolado mishke lotuliukas.gif
jus tik nesijuokite cia mano pati pirma figurele,galvojau lengvai lipdysis,,aha naivuole... doh.gif prasikankinau beveik visa diena su juo..nuotrauka nekokibishka fotkinau nakti is telefono sad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 24 vasario 2010 - 13:52
vaidulyte, man labai gražus torčiukas, tikrai. super
Atsakyti
sveikos merginos,noriu jusu paklausti,ruosiusi isbandyti Meian mase su gliukoze tortui apdengti,ar jus i ja nepridedate nieko del skonio citrinos rugsteles,kvapu kokiu?nes man kazkaip labai jau sladziai receptas atrodo g.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 24, 13:12)
Auksiuke- labai grazu.
O man ir cukrines ir gyvos geles tinka  smile.gif

Meduolyte, perziurejau tavo albumiuke yra tortu, puostu vaisiais. Ir jie bliza. Kaip padarai? Ar te i ta tortu zele mirkai juos ir delioji paskui ant torto ar uzpili?
Atsakyti